Görüşmek isteseydi yazardı, ulaşırdı
Herkese merhaba,
Bundan 4 yıl önce bir arkadaşımın aracılığı ile biri ile tanıştım. Aslında tanıştım demem pek doğru olmaz, muhabbet bir sosyal medya sitesi üzerinde kaldı, iş yoğunlukları nedeniyle görüşemedik. O da ben de üstelemedik, havada kaldı. Sonra olmayacak bu iş diyerek konuştuğumuz ortamdan sildim ve hayatıma devam ettim. Yapı itibariyle zamana bırakabilen biri değilim. Her konuda net olmaya çalışıyorum, çünkü netsizlik beni fikir üretmelere itiyor.
2 yıl önce, yani konuşma sonlandıktan 2 yıl sonra, ben bu arkadaşı çıktığım bir yurt dışı tatilinde gördüm ama kouşmadık, O beni görmedi. Çok şaşırmıştım. Dönüşte bu şaşkınlığımı üzerimden atamadım ve acaba O mu diye mesaj attım. Evet gerçekten de oymuş. Muhabbet devam etti, eskiye nazaran daha sıcaktı ama yine görüşelim konusu açılmadı. Ben dayanamayıp kahve içme teklifinde bulundum ama cevap gelmedi.
Sonra yine 2 yıl süren bir sessizlik oldu.
Dün arkadaşlarla bir cafede otururken, birkaç kişi de önümüzdeki masaya oturdu. Bir baktım içlerinde bahsettiğim arkadaş da var. Hiç görüşmedik ama ergen dönemlerde olmadığımız için yüz hatlarımız aynı neticede. İnsan fotoğraflardan tanıyor. Yanımdaki arkadaşlar "Tanışıyor musunuz?" diye sordular. Birkaç kez baktığını görmüşler çünkü. Ben de olayı anlattım, git konuş dediler ama yapamadım.
Ama birkaç kez bakıştık, kısa süreli de değildi.
Sonra yanlarına bir kız geldi, kız arkadaşı olabilir, tam anlayamadım ama kuvvetle muhtemel, bilemiyorum.
Akşam gelip konuştuğumuz yere baktım, hesabını kapatmış. Ancak başka sosyal medya araçları var tabii.
Bu karşılaşmalar sizde sadece birer tesadüf mü? Anlam yüklememeli miyim?
Görüşmek isteseydi yazardı, ulaşırdı bunca sene diyorum ama bir taraftan da düşünmeden edemiyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız, ulaşmaya çalışır mıydınız?
Bu hayatta hiç bir şey tesadüf değildir.. Yanına gelip oturan kız arkadaşıysa, yaklaşma..Herkese merhaba,
Bundan 4 yıl önce bir arkadaşımın aracılığı ile biri ile tanıştım. Aslında tanıştım demem pek doğru olmaz, muhabbet bir sosyal medya sitesi üzerinde kaldı, iş yoğunlukları nedeniyle görüşemedik. O da ben de üstelemedik, havada kaldı. Sonra olmayacak bu iş diyerek konuştuğumuz ortamdan sildim ve hayatıma devam ettim. Yapı itibariyle zamana bırakabilen biri değilim. Her konuda net olmaya çalışıyorum, çünkü netsizlik beni fikir üretmelere itiyor.
2 yıl önce, yani konuşma sonlandıktan 2 yıl sonra, ben bu arkadaşı çıktığım bir yurt dışı tatilinde gördüm ama kouşmadık, O beni görmedi. Çok şaşırmıştım. Dönüşte bu şaşkınlığımı üzerimden atamadım ve acaba O mu diye mesaj attım. Evet gerçekten de oymuş. Muhabbet devam etti, eskiye nazaran daha sıcaktı ama yine görüşelim konusu açılmadı. Ben dayanamayıp kahve içme teklifinde bulundum ama cevap gelmedi.
Sonra yine 2 yıl süren bir sessizlik oldu.
Dün arkadaşlarla bir cafede otururken, birkaç kişi de önümüzdeki masaya oturdu. Bir baktım içlerinde bahsettiğim arkadaş da var. Hiç görüşmedik ama ergen dönemlerde olmadığımız için yüz hatlarımız aynı neticede. İnsan fotoğraflardan tanıyor. Yanımdaki arkadaşlar "Tanışıyor musunuz?" diye sordular. Birkaç kez baktığını görmüşler çünkü. Ben de olayı anlattım, git konuş dediler ama yapamadım.
Ama birkaç kez bakıştık, kısa süreli de değildi.
Sonra yanlarına bir kız geldi, kız arkadaşı olabilir, tam anlayamadım ama kuvvetle muhtemel, bilemiyorum.
Akşam gelip konuştuğumuz yere baktım, hesabını kapatmış. Ancak başka sosyal medya araçları var tabii.
Bu karşılaşmalar sizde sadece birer tesadüf mü? Anlam yüklememeli miyim?
Görüşmek isteseydi yazardı, ulaşırdı bunca sene diyorum ama bir taraftan da düşünmeden edemiyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız, ulaşmaya çalışır mıydınız?
Aslında üzgün değilim ya da unutmamak için mücadele ettiğim de yok. :) Yani öyle her gün aklıma geliyor da üzülüyorum gibi bir durum yok. Dün görene kadar unutmuş gitmiştim.
Benzerlikler vardı, bunların bir çekimi olarak görüşmek için adım atmış oldum 2 yıl önce.
Hesabını ne zaman kapattı bilmiyorum, engellenme yok, tamamen kapatmış. Benimle alakalı olacağını sanmıyorum. En çok yazma der insan. Niye hesap kapatsın, boğacak kadar konuşma olmadı zaten :)
Ben hayatımda gerçekleşen her şeyin bir anlamı olduğuna inanıyorum, zaman değişiyor, hayatlar ve düşünceler değişiyor, bizler değişiyoruz, bunun sonucu mu acaba demiştim. Ama haklısınız, ulaşan havada karada ulaşır.
Teşekkür ederim.
Bu hayatta hiç bir şey tesadüf değildir.. Yanına gelip oturan kız arkadaşıysa, yaklaşma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?