Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

fatma cım sabırlı ol bakıcam

son sayfaya gelemiyorum ama asagidan okumaya calistim
neyse bir onceki konuyu zaten kapatiim gitti....
irem1973 canim eger bi degisiklik olursa ozelden mesaj atarmisin cunku hergun duzenli takip edemiyorum...
neyse senden de herkestende allah razi olsun ....................

..........................................................................................

benim yazımda neye itiraz ettiğinizi anlamadım..
ben,
1_ iletişim için forum kullanılmasın,
2_kan değerlerinizi bilerek ilacı kullanın dedim özetle..

sizin de yazımı niçin çelişkili bulunduğunuzu anlamak mümkün değil..

ben,
bir kadın doğum uzmanına genel bir kontrol yaptırılması gerektiğini söyledim(öyle ya doktor kapısından içeri girmemiş insanlar da vardır..sözüm onlara..)
kan değerlerinin bilinmesi gerektiği..(kanın pıhtılaşma zamanı..)
bir de düşük tansiyon sorunu olanların da,bu ilacı kullanırken,tansiyonlarında yükselme eğilimleri olabileceği..

ben,canım arkadaşım sivatan'dan rica ettim ve şurubumu getirdi evet..(forum dışında iletişim şeklinde)
ona çok teşekkür ediyorum tekrar tekrar..
bende bebek sahibi olabilmek ümidiyle içicem şurubu..
şifa umuyorum..
ancak yukarıda yazdıklarımın farkında olarak içicem..
çelişki yoktur..

sizin, eleştirirkenki uslubunuz hoş değil sevgili aris..

İlacı kullanmaya adet bitimiylemi başlıyorduk..
bilgi verirseniz sevinirim kızlar.

İlacı kullanmaya adet bitimiylemi başlıyorduk..
bilgi verirseniz sevinirim kızlar.

adetliyken içemiyoruz,kanamayı çoğaltabileceği için..
adet bitimden itibaren başlanıyormuş..

Teşekkür ederim Meg.

rica ederim..
bir de,
adet bitiminden ovulasyon döneminin sonuna kadar kullanmak mantıklı sanırım..
bu süreçte gebelik oluşmuşsa,içmeye devam edilmesi halinde düşüğe sebebiyet verebileceği ihtimalinden dolayı da diğer adet tarihine kadar içmek sakıncalıdır diye düşünüyorum..

bknz:topik-ilk mesajda yazıyor..

isteyen herkesin bebeğine kavuşması dileğiyle..
sevgiler..

fatmacım dur panik yapma ya belki ilk aydan hamile kalıcaksın:)
bende en az 3- 6 ay kullanırım diye didik didik cevremi aradım buldumda biliyorsun ama çok şükür ki gerek kalmadı

tabi Allah bebeğimi bana bağışlarsaaa

Son düzenleme:

ay hadi bakalım alya ,meg ile senden bir süpriz bekliyorum
ve çok inanıyorummm hamile kalabileceğinizee
bunun yanında süt kaynatıp buharında da oturun kızlarr
kocam diyo ki bi ayda öyle şeyler yaptın ki hamile kaldın yapmadıgım sey kalmamıştı heheh
doktorlardan sıkılmıştım artıkk halen bile kontrole filan hiiiç gidesim yoookk

elibeses nasıl yaptın süt buharını bi tarif rica etsem

elibeses su sut buhari nasil yapiliyo bide o ne ise yariyo bi anlatsana.............................

elibesesim
sana da çok teşekkür ediyorum arkadaşım..
çok yardımın oldu bana..
Allah bebeğini bağışlasın sana,sağlıkla kucağına al inşallahhh..

Son düzenleme:

oleyyyyyyyyyyy ilaçımız geliyo .bakalım bu soğukta bebişler gelecekmi.

sanırım ben bılıorum yıne bu sıtede baska forumlarda okumustum ama korktum bayagı yok efendım oturduktan sonra yumurtalıklarınımı haslamıslar bılmem ne doktor bı daha gebe kalamıcaksın fılan demıs dur bakım bulabılırsem o konuyu kopyalayım sızde bı okuyun derım ne bılım ben korktm o buhara oturma işlminden

Gene savas boyalarinizi surmussunuz !

Bilincsizce yorumlar havada ucusuyor !

2 gun sonra bu kocakari ilacindan basiniza bir bela gelirse muhatabiniz kim ? Bu ilaci satana soruyorum sen bunu karsiliyabilecekmisin ? Bunun arkasinda durabilecekmisin ? Bu isin vicdan tarafi !

Yasal olarak receteli veya recetesiz ilac adi altinda veya sifa verici konular hakkinda birakin satis yapmayi bilgi paylasmak dahi yasal olarak suc !

Bir kisinin gidip bilisim suclarina bu basligi sikayet etmesi hem siteyi kapattirir ! hem bunu satanin basini belaya iyi sokar !

Daha once bir cok kez uyardim ve hep hakli ciktim ! Insanlarin umutlari ile oynuyorsunuz size iyi gelen kocakari ilaci baskasina iyi gelmeyebilir ! Onun sagligi ile oynaya bilirsiniz ! Siz ne akla hizmet birak tavsiye etmeyi birde bu ilaci burada satiyorsunuz ? Daha oncede uyardim. Hakli cikmaktan nefret ediyorum . Bu ilacin satisi hakkinda bir paylasim daha gorursem inanin uyelikleri tamamen yanar ve savciliga ilk giden ben olurum !

Dolandiriciliktan, sahte ilac ticaretinden, bakanlik izni olmadan yurda mamul sokmaktan inanin basinizi oyle belaya sokarim ki !

1 dagittiniz tamam dedik 2 tamam dedik ama isin suyu cikti artik !

Sonkez yaziyorum insanlarin umutlari ile oynamayin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…