Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Kızlar, gördüğünüz gibi eski topiği yeniden yayındadır.
Sayın Kazen, sağolsun, ricamı geri çevirmedi ve topiği yeniden yayına sundu.
Amacım sizleri eski bilgilerden faydalanabilmek, tavuşancil otuna yeni başlayanlar için yardım etmek ve sorularınıza cevap verebilmektir.
Şunu belirlemek isterim. Ben kesinlikle bu ilaçların satıcısı ve tedarikçisi değilim.
2 kez yurtdışından akrabalarım geldiği ve yardım etmek amacıyla bir kaç adet getirmelerine ricada bulundum.
Hepsi bundan ibarettir.
Bu arada, son paket halen kızlara ulaşamadı. Vana gittmişti. Kim bilir belki enkazların arasında kaldı. Kader, kısmettir.
Ama bu durumda önemli olan hastanekorkağı arkadaşımız iyi ve sağ olmasıdır.
buradan kendisine çok çok geçmiş olsun ve en kısa zamanda toparlanmasın diliyorum.

İşte böyle kızlar.
Kullananlar arasına melekbade, aysemoon, landarch ve elibeses hamile kaldılar. (Benim bildikleri)
Aysemoon ve elibeses bebeğini kaybettiler. Çok üzgünüm.
Allah onlara boy boy bebekleri nasip eder, inşallah.
Bir çok kişi kullandılar ama olumlu veya olumsuz çok az dönüş yaptılar.
Neyse.
Yeni ilaçlara gelince (şu kadınlı - erkekli şişeler). İlaç ambalajı ve içeriği değişmiştir.
Kullanım aynıdır. 1 TATLI KAŞIĞI 1 çay bardağı suya karıştırılarak, günde 3 kez aç karnına içilir.
Yanlız, şu yeni ürünlerde söyle bir ibare vardır. 1 ay (3 hafta) kullanıldıktan sonra 1 ay kullanılmaz.
1 ay dinlemeden sonra tekrar 1 ay (3 hafta) kullanılır.
Erkek için de geçerlidir.
Bildirmek istedim. Adetliyken kesinlikle kullanmıyorsunuz, belki o anda değil ama daha sonra çok şidetli bir kanamanız olabilir.
Yeni kullanmaya başlayanlara bol şanslar ve güzel haberler dilerim.

Topiğin açılmasına sevindim.Bende 9 kasımda başladım ilaca.Benim ilacımda kadınlı erkekli olan ambalajdan.Dilerim ilaç hepimize şifa olur.Ben olumlu yada olumsuz sonuçlarımı mutlaka paylaşırım...

iyi geceler kıslar benim eşiminde sperm sayısı düşük.dr tüp bebek dedi bu ay keçiboynuzu kürüne başladık bide bu tavşancıl otunu denemek isterim ama iki kür aynı anda olmaz dimi:44:en güzeli biri bitince ötekine başlamak

cok cok tebrık ederım oncelıkle benım esım azosoerm malesef cok ılgımı cektı yazın bızde kullansak fayda eder mı kı yardıcı olursan sevınırım ya da yazımı okuyup fıkır vermek ısteyen olursa yazın lutfennn

Topiğin açılmasına sevindim.Bende 9 kasımda başladım ilaca.Benim ilacımda kadınlı erkekli olan ambalajdan.Dilerim ilaç hepimize şifa olur.Ben olumlu yada olumsuz sonuçlarımı mutlaka paylaşırım...

selam bu ilaç erkek infertilisesi içinmi kullanılıyor megan online olduğunu gördüm sana sormak istedim..dilerim hamile kalırsın AMİNNN

NE MUTLU SİZE TEBRİK EDERİM..GÖZÜNÜZ AYDIN

oncelıkle mrb arkadasım benm esımde azospermm kesınlıkle denemk ıstıorum tabı bu bı tek senın yardımınla mumkun almama yardımcı olurmusun cok buyuk sevaba gırersın cvbını beklıorum sevgılerrr

mrb megan17 nerden temın ettın acaba bılgılerını paylasırmısınnn

Tatlım, öncelikle çok çok geçmiş olsun.
Çok üzgünüm ama temin konusunda sana yardımcı olamıyorun.
Romanya'da tanıdıklarınız varsa onlardan isteyebilirsiniz.
Azospermiye fayda olup olmadığı tartışılır canım, çünkü sıfır olan birşeye milionlara ulaştırmak gerçekten zordur.
Az sayıda spermlere bu ilaç mucize yaratığını biliyorum ama azospermiye biraz zordur.
Ama umutu kaybetmemek lazım.

Hayırlı olsun tatlım.
en kısa zamanda güzel haberler almanı dilerim.
1 ay kullanım 1 ay bekleme olayını unutma, canım.

topiğin açılmasına çok sevindim ,bende iyi olmaya çalışıyorum eşim vana dönmeye çalışıyor ,evimizden haber yok bütün düzenimiz alt üst oldu sabırla beklediğiniz için sağolun

oo açılmış yeniden :) ne güzel
ya ben bi çay kaşıgı ilacı bir çay bardagı suya karıştırıp içiyorum
tatlı kaşıgı çok gelmez mi :)

bu arada ilacı ben yeniden kullanıyorum eşimde hap olanını kullanıyor.

çok sıkı çalışıyoruz

Hayırlı olsun tatlım.
en kısa zamanda güzel haberler almanı dilerim.
1 ay kullanım 1 ay bekleme olayını unutma, canım.

İnşallah bende ilk kullandığım ay hamile kalırım sizler gibiÇünkü bir ay kullanıcam sadece.Şuan devlet hastanesinde devam eden bir tedavim var ve bu ilacı 3 ay deneyip ara vermek gibi bir şansım yok.Oyüzden bir ay denemek istedim kısmet inşallah bende hamile kalabilirim ilk ayda.Eğer olmazsa önümüzdeki iki ay yumurta takibim daha var sonrasındada aşılamaya geçilecek.Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun...

topigin açılmasına sevindim.
hastanekorkagınada bişey olmamış.çok geçmiş olsun.
ilaçtan alamadım ama sıkı takipçinizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…