Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

canım kaça aldın sen DHEA 'yı ben 25 mg 90 tablet var 60 tl aldım

canım sendeki sebepsiz infertilitemi ne kadarlık evlisin

Selam
ben hipotroid hastasiyim ( ve bundan dolayi da yumurta rezervim az , prolaktinim yuksek, fsh yuksek ve su daha yeni isim konulan sanirim amg yani yumurtalari gosteren hormondu,oda cok dusuk ) ayrica 7 yillik evliyim

Selam
ben hipotroid hastasiyim ( ve bundan dolayi da yumurta rezervim az , prolaktinim yuksek, fsh yuksek ve su daha yeni isim konulan sanirim amg yani yumurtalari gosteren hormondu,oda cok dusuk ) ayrica 7 yillik evliyim

canım çok geçmiş olsun prolaktin için hayıt otu ve civanperçemi içtinmi onlar düşürüyor prolaktini bir araştır istersen herşey gönlünce olsun

Kızlar konuyu arada takip ediyorum,bende Dhea kullanıyorum (nisandan beri)
buay tedavi başlayacaktık ama sabah nur topu gibi bir kistim varmış onu ögrendim:))
dheaya devam ,dogum kontrol hapı kullanacagım.
25 mg dhea içinde 60 tane var.60 tl (saglık bakanlıgı onayı olan marka(zaten sadece bu almış bu onayı)
B12 folik asit ve selenyumda içiyorum.
umarım dhea nın faydası olur(yabancı sitelerde de oldukça başarı hikayesi var )
bu topic teki diger sıvı ilac bana biraz şüpheli geldi.kendi adıma deneyecek kadar vaktim yok zaten nisandan beri dhea içiyorum .bu tür kürler için mutlaka 3 ay lazım.

Merhaba kızlar
essex, canım, sen branca ursului kullanmaya başladın ve bu arada DHEA'yı aldın.
Bence başlamış olduğun tedaviyi bitir, ondan sonra DHEA'yi başla.
Her ikiside hormonlarını düzeltiyor. Hani demek istedin vucuduna okadar yukleme yapma.
Sana birşey olmasın, zaten hipotiroid hastasısın.

canım umarım dhea nın faydası olur yumurta rezervinde degişim oldumu acaba dr. ne dedi ben henüz başlamadım..

nasılsın canım???

canım umarım dhea nın faydası olur yumurta rezervinde degişim oldumu acaba dr. ne dedi ben henüz başlamadım..

umarım faydası olur..bu ay hatta bugün tedaviye başlayacaktı ki doktorum nur topu gibi kist anası oldugumu ögrendik...
vitaminlere dhea ya ilave birde dogum kontrol hapı eklendi..

panadol.sen ne aşamadasın cnm...bu ilacı kulananlar geri dönüşümünü yapsınlar bizi bilgilendirsinler lütfen.

panadol.sen ne aşamadasın cnm...bu ilacı kulananlar geri dönüşümünü yapsınlar bizi bilgilendirsinler lütfen.

canım ben yanlış anladım sen dhea yı sormuşsun aldım ama kullanmaya başlamadım kullanınca sonucunu yazarım canım..

Slm arkadaşlar bena göre bir kür bitmeden diğer küre başlamak iyi değil tabi kulanan kullanır ama dikkat etmek lazım burarada tavşancıl otunu kullanan hanımlar sizde bir değişiklik varmı selamalr.

slm kizlar
bende bu ilactan istiyorum ama benim esim azosperm erkek interfilitesin dede faydasi olur mu acaba

Slm arkadaşlar bena göre bir kür bitmeden diğer küre başlamak iyi değil tabi kulanan kullanır ama dikkat etmek lazım burarada tavşancıl otunu kullanan hanımlar sizde bir değişiklik varmı selamalr.

slm, aslinda haklisin belki ama ben simdi hem branca ursului yi hemde dhea yi kullaniyorum. DHEA yi 2. gun oldu baslayali, allaha cok sukur simdilik yan etkisi yok...

Kızlar, hepınıze ıyı bayramlarrr, ınsallah seneye bayrama hepımız bebıslerımızle kutlarız.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…