Selam
Arkadaslar ben siparis ettim internetten DHEA yi bekliyorum henuz gelmedi, ben kullanicam , size bilgi veririm bu konuda ,umarim Branca Ursului ile birlikte kullaninca yan etkisi olmaz , belkide en kotusu yumos rezervim tasma yapar .....(insalllah)
canım kaça aldın sen DHEA 'yı ben 25 mg 90 tablet var 60 tl aldım
Slm
benim siparis ettigim 50 mg 60 kapsul 23 sterlin ayrica 5 sterlin de posta parasi sizin parayla ne kadar bilemiyorum?
canım sendeki sebepsiz infertilitemi ne kadarlık evlisin
Selam
ben hipotroid hastasiyim ( ve bundan dolayi da yumurta rezervim az , prolaktinim yuksek, fsh yuksek ve su daha yeni isim konulan sanirim amg yani yumurtalari gosteren hormondu,oda cok dusuk ) ayrica 7 yillik evliyim
Kızlar konuyu arada takip ediyorum,bende Dhea kullanıyorum (nisandan beri)
buay tedavi başlayacaktık ama sabah nur topu gibi bir kistim varmış onu ögrendim:))
dheaya devam ,dogum kontrol hapı kullanacagım.
25 mg dhea içinde 60 tane var.60 tl (saglık bakanlıgı onayı olan marka(zaten sadece bu almış bu onayı)
B12 folik asit ve selenyumda içiyorum.
umarım dhea nın faydası olur(yabancı sitelerde de oldukça başarı hikayesi var )
bu topic teki diger sıvı ilac bana biraz şüpheli geldi.kendi adıma deneyecek kadar vaktim yok zaten nisandan beri dhea içiyorum .bu tür kürler için mutlaka 3 ay lazım.
Merhaba kızlar
essex, canım, sen branca ursului kullanmaya başladın ve bu arada DHEA'yı aldın.
Bence başlamış olduğun tedaviyi bitir, ondan sonra DHEA'yi başla.
Her ikiside hormonlarını düzeltiyor. Hani demek istedin vucuduna okadar yukleme yapma.
Sana birşey olmasın, zaten hipotiroid hastasısın.
canım umarım dhea nın faydası olur yumurta rezervinde degişim oldumu acaba dr. ne dedi ben henüz başlamadım..
nasılsın canım???
iyim canım. Sordun için teşekkür ederim. Sen nasılsın?
Çok öpüyorum.
panadol.sen ne aşamadasın cnm...bu ilacı kulananlar geri dönüşümünü yapsınlar bizi bilgilendirsinler lütfen.
panadol.sen ne aşamadasın cnm...bu ilacı kulananlar geri dönüşümünü yapsınlar bizi bilgilendirsinler lütfen.
Slm arkadaşlar bena göre bir kür bitmeden diğer küre başlamak iyi değil tabi kulanan kullanır ama dikkat etmek lazım burarada tavşancıl otunu kullanan hanımlar sizde bir değişiklik varmı selamalr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?