Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

kızlar slm.

Ben bu ilaca başlayalı 14 gün oldu hiç yan etkisini görmedim. Gerçi Ramazan diye günde 2 defa içiyordum. (İftar ve sahur) Ama yine de yan etkisi olmadı bana. Bakalım ne zaman adet olacam. Essex senin ne oldu adetin erken olmuştu. Varmı bir gelişme.

yok 1 degisiklik, ben baslayali 21 gun oldu, adetim gelmedi , zaten benim ki cok duzensiz ve cok gec geliyor, banada 1 yan etkisi olmadi ben gunde 3 defa kullaniyorum.bekliyorum bakalim ne olacak??? bu arada sen de 1 degisiklik hissettin mi?

bende de bir değişiklik yok. Çalıştığım için işyerinde içemiyorum. Sabah ve akşam olarak içiyorum. Ben geçen ay 25. günde adet oldum. Bakalım bu ay ne olacak.Hafta sonu adet olmam lazım. Birimizden biri hamile kalsında kim olursa fark etmez.

) evet canim dogru , fakat aklimi kurcalayan 1 sey var, (benim adetim duzensiz oldugu icin )ilaca devam ederken hamile kalirsak ne olacak? Ilacin hemen birakilmasi gerekiyormus hamilelik farkedildiginde, eger farkedemeden adet gunune kadar beklersek ilaca da devam etmis olacaz cunki...,???

Evet canım bencede Gunesmy bir mesajında ben hamile olana kadar kullandım ama siz 2 hafta veya 3 hafta kullananlar var demişti. Yanlış hatırlamıyosam. Benimde bugün 15 gün oldu3 hafta olunca bırakmayı düşünüyorum. Seninde 3 hafta olduysa bırak bence

Merhaba kızlar
Bu ay inşallah bebişler gelir.
essex ve fdada, bu ilaç bazı kişilere adet düzensizliği yapıyor. Eğer böyle bir durum varsa, 4 hafta değil, 3 hafta kullanırsınız. Maksat adet düzensizliği önlemek. Boyle bir durum yoksa, adetin bitti günden başlayarak adetin ilk gününe kullanabilirsiniz.
Kullanım sırasında her hangi bir değişiklik hissederseniz (duygusallık, herşey ters geliyorsa, kasık ağrısı, uykuklamak, vs) ilaçı kullanmaya bırakın ve eczaneden bir hamilelik testi alın. Aynı şekilde, adetiniz geçikiyorsa veya her hangi bir döneme az kanama oluyorsa, ilaçı kesin, hamilelik testi yapın. İkinci çizgi çok çok hafif olmasına rağmen, ilaçını kesin.
essex, sana ne diyeceğim bilmiyorum. Senin adetin düzensiz zahten. Sen hamilelik testlerinle yatıp kakman lazım. :) Şaka bir yana, dikkat et canım. Vallah bende sizin kadar heycanlıyım.
Bu arada, panadol, sibela, berken ve ıspanak , ilaçlarınızı aldım. Yanlız aynı ilaçını, farklı bir firma ama. Şişe daha büyüktür- 500 ml. Umarım problem olmaz. Haftaya geliyorum.

Öpüldünüz

yok 1 degisiklik, ben baslayali 21 gun oldu, adetim gelmedi , zaten benim ki cok duzensiz ve cok gec geliyor, banada 1 yan etkisi olmadi ben gunde 3 defa kullaniyorum.bekliyorum bakalim ne olacak??? bu arada sen de 1 degisiklik hissettin mi?

canım güzel haberlerini bekliyorum suyun içinemi attıyosun nasıl kullanıyodun sen

canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz bol şans sizlere bizede umut olursunuz:)))

Kızlar güzel dilekleriniz için teşekürler. Bakalım benim pazartesi 21 gün olacak ilaca başlayalı yani 3 hafta ben bırakmayı düşünüyorum. Inşallah gerek kalmadan hamile kalırız hepimiz.

Çok saol Gunesmy cım Seni gerçekten dört gözle bekliyoruz canım.Hayırlısıyla gel inşallah.Kullanan arkadaşlardan tezine iyi haberler duyarız inşallah..

kizlar luten bilgi verin
bu ilac erkek infertilitesine de iyi gelir mi

birde bu ilaci nerden bulabiliriz l
lutfen cevap verin kizlar

kizlar luten bilgi verin
bu ilac erkek infertilitesine de iyi gelir mi

birde bu ilaci nerden bulabiliriz l
lutfen cevap verin kizlar

slm
erkek infertilitesine iyi gelidigi ni bilemiyorum? Ancak sunu soyleyebilirim ilaci bulmak,igneyle kuyu acmak gibi 1 sey yanii zorr, Romanya da bulunabiliyor cunki 1 tek ben de romanya dan 1 tanidin tanidigi araciligiyla getirtebildim, kolay gelsin simdiden....

canim pekala size nasil geldi faydasi oldu mu acaba biz alsak bizede iyi gelir mi

canim pekala size nasil geldi faydasi oldu mu acaba biz alsak bizede iyi gelir mi

Merhaba canım

Bu ilaç, başka faydların yanısıra kadın ve erkek infertiliteye iyi geldiğini biliniyor.
Prospektosuna göre erkeklerde sperm sayısı ve kalitesini artıyor.

Ben faydasını gördüm, canım. Allahıma binlerce şükürler olsun.
Size iyi gelir mı gelmez mi, Allahtan başka kimse bilemez, canım.
Ama denemenize kesinlikle ve kesinlikle öneriyorum.
Öpüyorum.

merhabalar Çok teşekkür Gunesmy Seni gerçekten dört gözle bekliyoruz canım.Hayırlısıyla gel inşallah.Kullanan arkadaşlardanda inşallah güzel haberler alırız .umarım bize de şifa olur. herkese selam gelince mesaj atarsın görüşürüz. öptüm selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…