Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

onemlı olan senın ıyı olman

ay bu erkeklerde gercekten cok duyarsız yha

aris ve kızlar nasılsınız biz 29 haftalık olduk hamileliği çok stresli geçirdim eşimden uzaktayım hala bebeğimide böbrek sıkıntısı var doğumdan hemen sonra operasyon geçirebilecekmiş, inş ocakta döneceğim evime. elbises çok üzüldüm inş yeniden en kısa zamanda sağlıklı bir hamile kalırsın hastanekorkağı çok geçmiş olsun bende sana yakın bi şehirdeyim

inannmıyorum şu insanlara ne kadar zalimler..
:84:
Hemde nasıl fenalar canım o kadar sıkıldıki daha bunlar devede kulak Kaynanam kısır gelin takmış adımı soranlara gelinim kısır diyormuş Nazar değdirmekle bile suçlandım arkadaşımın kaynanası tarafından İlk tüp bebeği o üzüntüyle yaptırdık

Canım bende seni çok sevdim tanımıyorum ama kalbinin mükemmelliğini saklayamıyorsun canım benim..
Eşime okuttun şimdi mesajı bekleyelim diye şuan telde konuşuyor cevabını bekliycem
İnşallah bu ilacı kullanmak nasip olur bende çok istiyorum umutluyum ilaç konusunda
Sanırım bişeler olmuş ilaç mevzuunda inşallah hayırlısı olsun.
Canım ilgin içiinnn çoook teşekkür ederim inşallah çookkk güzel hayırlı bir ömür yaşarsın..

Elibess ekledim senii canım eşim kabul ettii beklemeyi bu arada

evet elıbeses san katılıorum arıs olmaaydı bu ılactan haberımız bıle olmıcaktı belkıde

canım benim çook geçmiş olsun nevar canım bebeğinin böbreğinde.

evet elıbeses san katılıorum arıs olmaaydı bu ılactan haberımız bıle olmıcaktı belkıde

eğer birgün bebişlerimiz olursa;bu ilacı kullanıpta hamile kalan olursa ARİS BİZİM BEBEKLERİN CİCİ ANNESİ OLACAK.önce ALLAH sonra aris bizim sebebimiz......

Kızlaaar bir liste vardı kullananlar listesi benide ekleyebilirsiniz isterseniz..Bugün başladım ilacaaa.Bu ay tüp bebek için yola çıkmıştık ama yumurtlama olmadığından tedavi iptal olduuu..Bende yumurta sayısına ve büyütmeye ii geldiği için zaten getirtmiştik ilacı bugün başladım bismillah diyerekkkk..Yorumlara aynen katılıyorum Aris olmasaydı biii haberdik sonuçta bu ilaçtannnn..Hepimiz inşşş bi gün hamiş kalırızzz.Ben size gelişmeleri yazarım dr çünkü Aralık 14 gibi kontrole çağırdı adet olmadan bakıcak yumoşların durumuna..Ben de size bende işe yarayıp yaramadığını paylaşırım..Hepinizi öpüyorummm.Rabbb verdiğimiz çabaları boşa çıkarmasınnnn..

tamam canım kullananlar yazsın gelişmeleri

eğer birgün bebişlerimiz olursa;bu ilacı kullanıpta hamile kalan olursa ARİS BİZİM BEBEKLERİN CİCİ ANNESİ OLACAK.önce ALLAH sonra aris bizim sebebimiz......
evet evet Aris cici annesi olucak
Hey Allahım dünya ne garip bi yer.. hiç tanımadıgımız kişiler bize ne kadar yakın oluyor...

evet hamile kaldım ya bu benim için mucize vallahi...

Elibess ekledim senii canım eşim kabul ettii beklemeyi bu arada

Tamam canım :) sanırım bizde erteledik 2-3 ay
eşim öyle istiyo
ilacı içmemek için 2-3 ay erteliyelim dedi resmen bu kadar üşengeç bi insan işte..
sen içmezsen bende içmem dedim inada bindirdik

Bacılarrr tadı çok kötü yahuuu.1 çay bardağına 1 tatlı kaşığı sabah akşam iyimi...Önerilere açığımmm.Aris cim özellikle sendeennnn..

Tatlım, çok çok çok geçmiş olsun.
Geçenlerde bir yerde bebeğin böbreğinde taş olduğunu okudum.
Mesaj yazacaktım, bir türlü fırsatım olmadı, özür dilerim tatlım.
Allah sana sabır versin, canım benim.
Hem eşinden uzak, hem böyle sorunlarla karşılaşıyorsun.
Peki, doktor ne dedi; Neden böyle bir problem oldu, canım benim ya?
Ama meraketme canım, bu operasyonu geçiren bir çok bebek vardır.
İnşallah sorunsuz olarak bu problemi atlatırsın bitanem.
Bu arada, bebişe ad düşüdünüz mu? Merak ediyorum.
Seni çok çok öpüyorum. Allah sana yardımcısı olsun. Senin ve bebeğin için dua ediyorum.

Bacılarrr tadı çok kötü yahuuu.1 çay bardağına 1 tatlı kaşığı sabah akşam iyimi...Önerilere açığımmm.Aris cim özellikle sendeennnn..

Tatlım, hayırlı olsun. Allah sana acil şifalar versin.
En kısa zamanda göbüşün dolar, inşallah.
Canım, günde 3 kez içmelisin. Sabah, oğlen, akşam.
Evet. 1 tatlı kaşığı 1 çay bardağı suya.
1 ay kullanırsın, 1 ay dinlenirsin, sonra tekrar 1 ay içersin.
Öpüyorum,canım.

Hevuk, eşin de beklemeyi kabul ettiğini sevindim canım.
Bahsettim kişi elibesestir. Sanırım bir şekilde iletişime geçmişsiniz.
Tez zamanda güzel haberler bekliyorum senden. Öpüyorum.

ay, kızlar,:26: ben birşey yapmadım, sadece Allah bize şifa olsun diye verdiği bir bitkiyi sizlere bildirdim.
Sizde benim yerine olsanız aynısını yapardınız.
Bu konuda hepinizin emeği vardır. Allah hepinizden razı olsun.

ariscim sen çok şey yaptın...ALLAH senden razı olsun.önümüzdedi ay kullanacağım bu ilacı.çook sabırsızım .doktor bu ay doğum kont.hapı verdibakalım hayırlısı.diğer ayı dört gözle bekliyorum

hanımlar size güzel bir haberim var eşim az önce kargoya verdi çarşambaya perşembeye allahtan bir mani olmazsa elinizde olur inşallah sağlıkla kalın

Sağol gülllümmm yaaa inşşşşşş.. Tamam 3 e çıkarıyim günde..Sanada sorıyim yeni kutular beyaz değilmi??? Bir erkek okey işareti yapıyor arkasın da da kadın varr...Zaten arkasında tavşancıl otunun (beyaz) resmi var.. Doğru olduğuna eminim ama çek ediyim dedimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…