- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
bence kesin vardır artış canım
hıı zaten 15 gün sonra etkisi oluyormuş ya erkeklerde ancak yaniii
işte sende bi gün benim gibi kızmazsan iyidir. hıh
Slm kızlar kızlar bizim gruptan kimsecikler varmı
Van'dan haber yokmu
Ben tüp bebeğe başlıycam bu ayda zar zor atlattım ama birdahaki ay başlıycam
Çok üzülüyorum artık kullanmak isterdim ilacı
değişiklık var bu ay
hemde cok :)
ınsallah sayıdada arts vardır
henuz yaptırmak ıstemıorum
3 ay dolsunda hayırlısıylan
ay belkı ınanmazsın 1 ayı gectı kullanalı
ben onune koymasam asla sormaz
her gunnnnn hazırlayıp verıorum
sabahta suyunu cay bardagın akoyup ılacı yanına koyuyorum
yatagın bas ucuna koyuyorum
bebek gıbıler
canım bende bu bitkisel şurubu ve kapsülünü ark vasıtasıyla buldum ben çikolata kistim için macun kullanıyorum onunla birlikte bu surubu kullanabilirmiyim kızlar bana yardımcı olun bide kapsülde var bana detaylı şekilde yazarmısınız kıslar nolur
tatlım, hastanekorkağın eşi paketi almış, güvenli bir yere koymuş.
Şuanda Vanda kargolar çalışmıyor. Çalışınca gönderecek.
son bilgim bu, canım.
Herşey kader kısmet, ilacı ne zaman alabilirsin bilmiyorum, hevuk.
Ama ben senin yerine olsaydım, bu ilacı denemedem tup bebek yapmazdım.
kim bilir....
Okadar bekledim, biraz daha beklerdim.
Tabi karar senindir, tatlım. ben sadece fikirimi söyledim.
Öpüyorun
Benimde getirme şansım yok kullanamıycamda sanki gibi geliyor Hayırlısı tabiiki..Canım inşallah bu kadar bekledik biraz daha beklyebilsek te Rabbim mukafatımızı verse bir bebekle kullanmamıza bile gerek kalmazsa keşke..bende sendenim hevuk.van dan haber yok hastane korkağı ilaçlar güvenli yerde demişti.ama henüz dönmedi heralde van a.döns mutlaka yolardı.bende bu ay için ilaçı kullanacam diye çok heyecanlıydım.sanki kullanınca hemen olacaktı.bakalım hayırlısı inşallah geçte olsa ulaşır bize çünkü benim başka getirtme şansım yok .
kızlar kargolar çalışmaya başlar başlamaz size gönderim yapacağım fakat vanda kargolar kapalı onun için bekliyoruz yapacak birşey yok sizi istemeden beklettiğim için üzgünüm
esracım benim sana tavsiyem klomen yerine bu ilacı kullan.
klomen yumurtaları büyütsede çatlatmıyor ..
bu ilaç bence daha iyi gelir.. sen bu ayı gecir canım sonraki ay ilacı kullan nasılsa doktor kontrolünde olucaksın hem kendinde görürsün faydası var mı yok mu bizim gibi şansa olmaz yani:128:
canım ya dediğin çok mantıklı evet.ben en iiyisi bu ay dediğini kullanayım doktorun.diğer ay klomene geçince ben bu ilacı kullanayım.off geçmez bu ay yaa.elibeses canım seninde yumurta büyümeme problemin var demi
kızlar kargolar çalışmaya başlar başlamaz size gönderim yapacağım fakat vanda kargolar kapalı onun için bekliyoruz yapacak birşey yok sizi istemeden beklettiğim için üzgünüm
bnde kızıyorum ama ne yapım
kızdıgımlan kalıorum
eger tam sınırlenırsem
emeklerım bosa gıder
oda ıcmez bnde hazırlayıp koymam onne
bu sefer getrtmek ıcın verdıgım caabya yazık olur
sende yap koy onune
ıcsın :)
Canım adetim bugün bitti,bu ay gittik hastaneye başlıyodum ilaçları alamadık, arkadaşı indirimli alıcak eşimin.
Çok ısrar ediyor haberim bile yoktu gidicegimizden randevuyu eşim aldı çok istiyor..
Bende denemeyi çok istiyordum inanki aksilik işte ne zaman gelicegini bilemiyorumki ilacın..
Birde sebepsiz oldugu ortaya çıkınca bende etki edecegine inandım ilacın (daha evvel tüpüm tıkalı diye biliyorduk)
Eşiminde dedesi çok hasta hep arayıp bebek soruyor Halası vefat etti çok istiyordu bizim bebeğimizi görmek ben yıkıycam neler alıcam ona diyordu eşimde istiyorki geç kalmayalım olsun bebeğimiz yaşımız da geçiyor..
Birde halamızın cenazesinde şamar oğlanına döndük söylenmedik laf kalmadı Tarla verimsiz dediler benim için tohum sağlammış ama tarla çürükEşim dayanamıyorum artık diyo
Yoksa ilaca çok inanmıştım.Maddi olarakta hazır değiliz borç alıcak birde
Of Ariscim moralim çok bozuk arda kaldım bende gelse artık ya Rabbim verse şu insanların ağızları kapansa..
Canım adetim bugün bitti,bu ay gittik hastaneye başlıyodum ilaçları alamadık, arkadaşı indirimli alıcak eşimin.
Çok ısrar ediyor haberim bile yoktu gidicegimizden randevuyu eşim aldı çok istiyor..
Bende denemeyi çok istiyordum inanki aksilik işte ne zaman gelicegini bilemiyorumki ilacın..
Birde sebepsiz oldugu ortaya çıkınca bende etki edecegine inandım ilacın (daha evvel tüpüm tıkalı diye biliyorduk)
Eşiminde dedesi çok hasta hep arayıp bebek soruyor Halası vefat etti çok istiyordu bizim bebeğimizi görmek ben yıkıycam neler alıcam ona diyordu eşimde istiyorki geç kalmayalım olsun bebeğimiz yaşımız da geçiyor..
Birde halamızın cenazesinde şamar oğlanına döndük söylenmedik laf kalmadı Tarla verimsiz dediler benim için tohum sağlammış ama tarla çürükEşim dayanamıyorum artık diyo
Yoksa ilaca çok inanmıştım.Maddi olarakta hazır değiliz borç alıcak birde
Of Ariscim moralim çok bozuk arda kaldım bende gelse artık ya Rabbim verse şu insanların ağızları kapansa..
Elibeses, mesaj kutun dolu tatlım.
Sana mesaj gönderemiyorum.
bak kalbimiz birmiş :)
içelim güzelleşelim dicem ama sen zaten çookktaaan güzelleştin
tatlım, sana mesaj yazamıyorum şimdilik. Çıkmam lazım.
ELIBESES SEN HARIKASIN !!!. Birtanesin sen ya !!!
Allah senin güzel kalbini görür ve tez zamanda yüzününu güldürür inşallah.
Sen hevuk'la bi görüş tatlım, olmasa ben onun teli bulmaya çalışırım.
Çok çok öpüyorum.
evet canım benimkilerde yeterli büyüklüge gelmiyordu.
klomenle büyüttük filan çatlamadı. çatlatma ignesi de olmuştum o ayda tutmamıştı sonraki ay bu ilacı kullandım ve hamile kaldım:)
suanda içmiyorum bugün sonunda geldi kırmızılarım.
30 Kasım yada 1 Aralık da düzenli bir şekilde bende başlıcam günde 3 kez içerim :) ilk 2 hafta sonra 2 ye düşürürüm.. bakalım hayırılsı bizim için.
başka sorunun yoksa seninde bu ilacı bence sende iç boşuna klomenle zaman kaybetme ben 4 ay filan içtim bi işe yaramıyooo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?