- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
selam şeker...
ben bugün ilacı bıraktım
üff kafam çok karışık yaaa....
ovulasyon testi yaptım tek cizgi cıktı ..
dedim ben bi regl günümü gecireyim artık 10 günden fazla kullandım yeter artık çalışmalar da tamam ...
artık bekleyelim...
benim bat 4 aralık a uzucak sanırım..
Senin ne zaman bat?
arkadaşlar sayfanın yeniden açılmasına çok sevindim umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.Aris sen nasılsın arkadaşım bebişin büyüyormu?benim ilaç çoktan bitti malesef olmadı canım artık aşılama yada tüp bebeğe başlıağız canım hayırlısı diyorum artık kendine iyi bak öpüyorum seni canım.
5 aralık benımkısıde
aynı gunlerde olacaz senınlen
ay ınsallah suprız olurda
ıkımızde aynı gun sevınc yasarızzzzzzzzz
kırkımız karısır :)
Bu arada Meg den haber var mı kızlar?
İlac kullanmadan hamile olabileceği durumu vardı.
Acaba ne oldu?
5 aralık benımkısıde
aynı gunlerde olacaz senınlen
ay ınsallah suprız olurda
ıkımızde aynı gun sevınc yasarızzzzzzzzz
kırkımız karısır :)
aaaaaaaaaaa bi bakıyım de ne göriyim topik geri dönmüşşş...Gözünüz aydın kızlarrr.Bende, ilacı temin edip daha kullanmaya başlamayanlardanım..Tüp tedavisi aşamasındayım ama 4 folikülümden hiç biri büyümediği için tedavim iptal olucak büyük ihtimalle((((((((((((( Artık bir dahaki ay kullanmaya başlarım herhalde..Herkeze kolaylıkar diliyorummm..2012 de hep birlikte bebişli günlere inşşş.
Canım doğum kontrol hapını neden verdi kistmi varmış?Eğer kist varsa erimesi için vermiş olabilir doğum kontrol hapını bence buay d.k.hapını kullan önümüzdeki ay bitkisel ilacı kullanırsın.Üüzlme 1 ay geç olsun güç olmasın.Şimdi bu ay bitkisel ilacı içersen ve tutmazsa hep içinde şüphe kalaıcak bence bu ay ilacını ziyan etme önümüzdeki ay kullan derim ben
Slm kızlar kızlar bizim gruptan kimsecikler varmı
Van'dan haber yokmu
Ben tüp bebeğe başlıycam bu ayda zar zor atlattım ama birdahaki ay başlıycam
Çok üzülüyorum artık kullanmak isterdim ilacı
Mirrorcim, herşey kader kısmet canım ama üzüldüm. İnşallah aşılamada daha başarılı olur, tatlım.
Bütün dualarım seninle.
Bebişim büyüdü, yaramazlık peşinde.
İnşallah en kısa zamanda sende bu duyguları tadarsın canım.
Durumun hakkında beni haberdar et tatlım.
Öpüyorum.
arkadaşlar bu tavşancıl otu azospermde de faydalımı acaba?bilginiz varmı?yardımcı olurmusunuz bana
bzde kullanıoruz ama bılmıorum artık fyda oldumu
CANIM YA DOKTOR HORMONLARIMIN DÜZELMESİ İÇİN YUMURTALIKLARIMINDA DİNLENMESİ İÇİN VERMİŞ.AYNENDE BÖYLE DEDİ YA.şekerim senin dediğin gibi bu ay doktoru dinleyimde diyorum diğer ay kullanayım ilacı.diğer ay klomene baslayacak büyük ihtimal.klomende bildiğim kadarıyla yumurta büyütme. e bu bizim ilaçta bi bakıma bu işe arıyor aslında.ama aris ikisini bir arada kullanma dedi.off kıslar 3buçuk senelik evliyim.artık hayırlısıyla bebek istiyorum.doğum kontrol hapına resmen tahammülüm yok...bu ay boşa geçecek...ah pkoooooooo ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
esracım benim koca ilacı içmiyo galiba bende sormuyorum küstümmm
sürekli ben mi hatırlatcam ister içsin ister içmesinnn amaaan...
bende bıraktım 2-3 gündür içmiyorum..
sizde ne var ne yok halen gözle görülür bir değişim yok mu senin kocada...
ya artık siz bi test yaptırsanızda şu sayıyı bir görsek canım yaa ,ben olsam 15. gün götürürdüm zorla
değişiklık var bu ay
hemde cok :)
ınsallah sayıdada arts vardır
henuz yaptırmak ıstemıorum
3 ay dolsunda hayırlısıylan
ay belkı ınanmazsın 1 ayı gectı kullanalı
ben onune koymasam asla sormaz
her gunnnnn hazırlayıp verıorum
sabahta suyunu cay bardagın akoyup ılacı yanına koyuyorum
yatagın bas ucuna koyuyorum
bebek gıbıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?