Sevgili gunesmy bana çok güzel denk geldi,adetim bitmek üzere,alır almaz hemen içmeye başlarım,inşallah sana güzel haberler vermek kısmet olur.
İnşallah canım. İnanki bende sizin kadar heycanlıyım.
Sen ilaçını yarın teslim alırsın canım.
İnşallah en kısa zamanda sendenhaberi alırız.
Öpüyorum.
Merhaba arkadaşım
Sana da hayırlı olsun, inşallah istediğin sonuçlarını alırsın.
Tavsiyen adetin bitmesine bekle. Şuanda ayının en fertil dönemindesin. Eğer bilmeyip hamile kalmışsan ve bu ilaçını kullanırsan Allah korusun, düşük yaparsın. İşi şansa bırakma, adetin bitti günde ilaçını başla.
Acil şifalar dilerim.
İnşallah canım. İnanki bende sizin kadar heycanlıyım.
Sen ilaçını yarın teslim alırsın canım.
İnşallah en kısa zamanda sendenhaberi alırız.
Öpüyorum.
rabbım en cok ıstedıgınıze taz zamanda hayırla kavustursun arkadaslar..pür dıkkat mutlu haberlerınzıı beklıyorum .
canım hepimizin allah yüzünü güldürsün...
slm arkadaşım.ben bu ilacı başka bir arkadaş vasıtasıyla getirttim.3 şişe göndermiş sağolsun.ben henüz başlamadım.ama bir kez tadına bakmak için denedim.tadı o kadarda kötü değil.alkol tadı var.bu ay klomen kullanmıştım ama pregynl iğneyi bulamadım.hamile olup olmadığım belli değil henüz.inşallah hamile kalırım da bu ilaca da ihtiyacım kalmaz.ilacın prospektüsünü gunesmy yazmıştı.orda okuduğuma göre 1 tatlı kaşığı diyorduama 1 gün için 1 tatlı kaşığı mı yoksa 3 sefer mi tam bilmiyorm.bende adeti bekliyorum inşallah adet olmam olursam da inşallah bu ilaç işe yarar.artık çaresizlikten ne yapacağımızı şaşırdık vallabilmiyorumkismile sonuçları bildirelim birbirimize.bu arada benim yaş 39.senin kaç? öptüm...panadol .!.:merhaba canım seninde eline ulaştı sanırım bol şans beni nedense heycan sardı burdan haberleşelım gelişmeleri sagolsun güneşmyde benim adetim ekimin 5 bitişte kullanacagım bir bardak suyun içine kaç damla atılacaktı sabahmı içmek lazım akşammı tok karnına içilir sanırım öpüyorum
canım merhaba bugun elime ulaştı ilaç çook çook teşekkür ederim sana allah ne muradın varsa versin telle ulaşmaya çalıştım cevap alamadım ücretini nasıl yollayabilirim benim adetime daha var ekimin 5 gibi adet olacagım sanırım adet bititkten sonra başlıyacagım kullanmaya beraber kullanmaya başlıyacak arkadaşlar iletişimi koparmıyalım inşallah hepimize iyi gelir güneşmy seni çok öpüyorum...
Merhaba Canım
Hayırlı olmasına temeni ederim.
Gerekli açıklamayı e-maille gönderdim.
Para istemiyorum canım, yeter ki siz işlerinizi görün.
Kimin parası kimin duası işte.
Bebeğiniz olursa ziyaretime beklerim ama.
Allah hayırlınasip eder inşallah.
Bende çok çok öptüm.
slm arkadaşım.ben bu ilacı başka bir arkadaş vasıtasıyla getirttim.3 şişe göndermiş sağolsun.ben henüz başlamadım.ama bir kez tadına bakmak için denedim.tadı o kadarda kötü değil.alkol tadı var.bu ay klomen kullanmıştım ama pregynl iğneyi bulamadım.hamile olup olmadığım belli değil henüz.inşallah hamile kalırım da bu ilaca da ihtiyacım kalmaz.ilacın prospektüsünü gunesmy yazmıştı.orda okuduğuma göre 1 tatlı kaşığı diyorduama 1 gün için 1 tatlı kaşığı mı yoksa 3 sefer mi tam bilmiyorm.bende adeti bekliyorum inşallah adet olmam olursam da inşallah bu ilaç işe yarar.artık çaresizlikten ne yapacağımızı şaşırdık vallabilmiyorumkismile sonuçları bildirelim birbirimize.bu arada benim yaş 39.senin kaç? öptüm...
Merhaba Canım
Hayırlı olmasına temeni ederim.
Gerekli açıklamayı e-maille gönderdim.
Para istemiyorum canım, yeter ki siz işlerinizi görün.
Kimin parası kimin duası işte.
Bebeğiniz olursa ziyaretime beklerim ama.
Allah hayırlınasip eder inşallah.
Bende çok çok öptüm.
kızlar bakıyorumda ilacı aldık sesimiz soluğumuz çıkmıyor,nasıl gidiyor,yan etkisi gören varmı,ben ilk birkaçgün başağrısı çektim,sabah akşam ağrı kesici içtim,dünle bugün rahatım, maşallah diyeyim,henüz birşey söylemek için çok erken tabii,tadında hiç zorlanmadım,kötü gelmedi bana,sizler nasıl buldunuz acaba???
canım slm ben henüz başlayamadım adetimi bekliyorum 5.6 güne kadar başlarım bende suyun içinemi atıyosun sen ilacı birde tok karnınamı alıyosun inşallah sonuç alırızda güneşmy görmeye gideriz:)))
Selam Canım
olsun az kalmış seninde, ama inşallah hamilesindir başlamana gerek kalmaz,evet 1 tatlı kaşığı tentürü 1 çay bardağı suya döküyorum,ve aç karnına içmeye dikkat ediyorum.
İnşallah sonuç alırız canım,zaten buda işe yaramazsa başka birşey denemeyi düşünmüyorum,ama bunun yanında solgar vitaminde alıyorum takviye olsun diye,çünkü beslenme de çok önemli biliyosun,ve ben açıkçası bu konuda çok dikkatli değilimdir,resmen sırf karnım doysun diye yerim,sonrasında da hiçbirşey yiyemem,bence sende beslenmene dikkat et gerekirse vitamin al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?