Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Sevgili gunesmy bana çok güzel denk geldi,adetim bitmek üzere,alır almaz hemen içmeye başlarım,inşallah sana güzel haberler vermek kısmet olur.

İnşallah canım. İnanki bende sizin kadar heycanlıyım.
Sen ilaçını yarın teslim alırsın canım.
İnşallah en kısa zamanda senden haberi alırız.

Öpüyorum.

Öpüyorum.

İnşallah canım,tekrar tekrar teşekkür ediyorum,bu ilacı kullanan arkadaşlarla beraber gelişmeleri seninle paylaşırız zaten.İnşallah hepimizde fayda görürüz canım.

Çok teşekkür ederim arkadaşım.inşallah faydasını görürüm.gerçi dün akşam denemek için az miktar içtim.tadı o kadar da kötü değil.ilgin için teşkkür ederim.

e-maili okuduğum an ilacı aldım inan çok mutlu oldum.Çok Çok Çok teşekkürler.ücretini nasıl yollayayım.tlf ulaşmaya çalıştım olmadı selamlar bana bir haber yolla...daha önce tlf vermiştim.

Öpüyorum.

canım merhaba bugun elime ulaştı ilaç çook çook teşekkür ederim sana allah ne muradın varsa versin telle ulaşmaya çalıştım cevap alamadım ücretini nasıl yollayabilirim benim adetime daha var ekimin 5 gibi adet olacagım sanırım adet bititkten sonra başlıyacagım kullanmaya beraber kullanmaya başlıyacak arkadaşlar iletişimi koparmıyalım inşallah hepimize iyi gelir güneşmy seni çok öpüyorum...

Son düzenleme:
rabbım en cok ıstedıgınıze taz zamanda hayırla kavustursun arkadaslar..pür dıkkat mutlu haberlerınzıı beklıyorum ..

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar
Bir an önce hayırlı haberlerinizi bekliyorum.

slm arkadaşım.ben bu ilacı başka bir arkadaş vasıtasıyla getirttim.3 şişe göndermiş sağolsun.ben henüz başlamadım.ama bir kez tadına bakmak için denedim.tadı o kadarda kötü değil.alkol tadı var.bu ay klomen kullanmıştım ama pregynl iğneyi bulamadım.hamile olup olmadığım belli değil henüz.inşallah hamile kalırım da bu ilaca da ihtiyacım kalmaz.ilacın prospektüsünü gunesmy yazmıştı.orda okuduğuma göre 1 tatlı kaşığı diyorduama 1 gün için 1 tatlı kaşığı mı yoksa 3 sefer mi tam bilmiyorm.bende adeti bekliyorum inşallah adet olmam olursam da inşallah bu ilaç işe yarar.artık çaresizlikten ne yapacağımızı şaşırdık vallabilmiyorumkismile sonuçları bildirelim birbirimize.bu arada benim yaş 39.senin kaç? öptüm...

Merhaba Canım
Hayırlı olmasına temeni ederim.
Gerekli açıklamayı e-maille gönderdim.
Para istemiyorum canım, yeter ki siz işlerinizi görün.
Kimin parası kimin duası işte.
Bebeğiniz olursa ziyaretime beklerim ama.
Allah hayırlı nasip eder inşallah.
Bende çok çok öptüm.

kizlar bu ilac hakkinda daha fazla bilgi verirmisiniz mesala benim esim azosperm
bizde faydasi olur mu eger olursa biz nasil alacagiz bu ilaci yardim edin lutfen

azospermide kullanılır mı canım bilgilendirirsen sevinirim

canım slm inşallah hamilesindirde bu ilacada gerek kalmaz aynı yaştayız malesef zamanımızda az kaldı inşallah umut olur bu ilaç bizlere evet haberleşelim kopmayalım kendine iyi bak bende öpüyorum..

canım tekrar çook teşekkür ederim herşey için inşallah bebegimiz olurda senin ziyaretine geliriz söz veriyorum sana:))allaha emanet ol herşey gönlünce olsun çok öpüyorum seni ve kızını..

slm en son doktora gittigimde bana dhea verdi 3 ay kullanmam için doktorum sonra tüp bebek yapalım dedi bu ilacı dheayla birlikte almamın sakıncası olurmu acaba bilgisi olan varmı karıştırmasam daha iyi olur ama kararsız kaldım

kızlar bakıyorumda ilacı aldık sesimiz soluğumuz çıkmıyor,nasıl gidiyor,yan etkisi gören varmı,ben ilk birkaçgün başağrısı çektim,sabah akşam ağrı kesici içtim,dünle bugün rahatım, maşallah diyeyim,henüz birşey söylemek için çok erken tabii,tadında hiç zorlanmadım,kötü gelmedi bana,sizler nasıl buldunuz acaba???

canım slm ben henüz başlayamadım adetimi bekliyorum 5.6 güne kadar başlarım bende suyun içinemi atıyosun sen ilacı birde tok karnınamı alıyosun inşallah sonuç alırızda güneşmy görmeye gideriz:)))

Selam Canım

olsun az kalmış seninde, ama inşallah hamilesindir başlamana gerek kalmaz,evet 1 tatlı kaşığı tentürü 1 çay bardağı suya döküyorum,ve aç karnına içmeye dikkat ediyorum.
İnşallah sonuç alırız canım,zaten buda işe yaramazsa başka birşey denemeyi düşünmüyorum,ama bunun yanında solgar vitaminde alıyorum takviye olsun diye,çünkü beslenme de çok önemli biliyosun,ve ben açıkçası bu konuda çok dikkatli değilimdir,resmen sırf karnım doysun diye yerim,sonrasında da hiçbirşey yiyemem,bence sende beslenmene dikkat et gerekirse vitamin al.

canım teşekkür ederim cevabın için bende artık bu son başka birşey denemiyecegim inanki içmedigim şeyler kalmadı bu arada doktorum bana dhea vermişti duymuşsundur belki ismini onuda alsammı beraberinde doktorada soramam kararsız kaldım beslenme önemli evet benimde yemekle falan aram çok yoktur çocuk istedigimden beri maydonoz ve çekirdek tüketmiyorum vitamin falan kullanmıyorum folic asid içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…