ayyy, Hevuk'a bakın. Sinir küpüymüş.
Şaka tatlım, sen yine az yaptım. Daha çok şey hakediyordu o kargo çalışanları.
Boşver, sen ilaça kavuştun ya, önemli olan da o.
İyiki almaya gittiniz, yoksa kim bilir ne olurdu.
Bu arada, hep diyorduk ya, herşeyde bir hayır vardı... İnşallah ilaca gerek kalmadan bebişine kavuşmuşun.
İnşalalh iyi haberler alırız senden.
Hastanekorkağı, eşine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
Allah ne muradınız varsa versin.
En kısa zamanda sizde birbirine kavuşursunuz inşallah. Boy boy çocuklarınız olur inşallah.
A, bu arada, eşine söyleki kutumu geri istiyorum.
Kutum çok güzeldi, hatta gönderip göndermesem çok düşündüm, ama ilaçlar içinde "cuka" diye oturmuştu.
Dedim aaa, demek ki sen gidicisin, gönderdim güzel kutumu.
Ay varya bugünde hep benim içimden bu geçti belki adet olmam hamile kalırım başka birine yollarım bende ilacı diye
Deha diye bir ilaç var yumurta kalitesini artırmak için ondan içtim birde 3 hap daha ama yumurtlama gününde bıraktım
O nedenle içimde böyle bir his oldu
Allah mı söyletti sanada yavrii inşallah öyle olurda sayemizde bir kişi daha ilaca kavuşur
ınsallah öle olur canım
adetın gelmez ve ılacın nasplenen bırınn ısını gorur
yavri miaklıma abbas geldı :) urktum bırden senden
Sağol canım geldi şükür
Ama sen adetinden hemen sonra başlamadınmı canım
Ben adetimi bekliyorum bitince başlıycam
Kızlar birde ben ovulasyon testi alıcam garantiye almak için
Sizlerde alsanıza yumurtlama gününü tutturmak zor çünki
İnşallah hepimize faydası olur hamiş kalırız sonra toplaşırız sen sizler tenktür kardeşiniz çocukar diye anlatırız çocuklarımıza..
hayretle okuyorum kaç gündür.. yeni katılan arkadaşlara karşı o kadar duyarsızsınız ki.. biriniz kargosu geri döndü diye ne kadar üzüldü.. birde bu şurubu alma şansı için hiç yardım edilmeyenler var...ya alamayan siz olsaydınız ..????????tamam, yasaklanmış olabilir. aldığınız yerin adresini telefonunu verebilirsiniz...kendimz sipariş edelim bi şekilde.. malesef deyip kestirip atmışsınız... çok sağolun..Aynı sorunları yaşadıımıza inanmıyorum şuan.. yada çok bencilsiniz...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hayretle okuyorum kaç gündür.. yeni katılan arkadaşlara karşı o kadar duyarsızsınız ki.. biriniz kargosu geri döndü diye ne kadar üzüldü.. birde bu şurubu alma şansı için hiç yardım edilmeyenler var...ya alamayan siz olsaydınız ..????????tamam, yasaklanmış olabilir. aldığınız yerin adresini telefonunu verebilirsiniz...kendimz sipariş edelim bi şekilde.. malesef deyip kestirip atmışsınız... çok sağolun..Aynı sorunları yaşadıımıza inanmıyorum şuan.. yada çok bencilsiniz...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
selam :)
ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar umarım beni duyan vardır. Bu erken menopoz illetine bende takıldım gibi bir görüntü var ama moral bozmamaya çalışıyorum.çünkü bunu öğrendiğim ilk hafta çok kötü geçti. Bana yardım edin allah aşkına( çünkü iki doktor yüzünden hayatım karardı ve sonra başka bir doktora gittim.gittiğim son doktor moralimi düzeltti doğrusu. Benimde fsh 72 çıktı ama yanlış zamanda alınan bir sonuçtu ve iki doktorda bu sonuçlara göre teşhis ve tedavi söyledi. Neyse ben onlara inanmayıp eşim ve arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine bitkilere başvurdum. Sorun şu ki bu sitede o kadar çok ottan bahsediliyor ki hangisini yapıcağımı şaşırdım. Eve bir yığın ot yığdım ve içmeye başladım. şimdi okuduğum kadarıyla hayıt otu ve tavşancıl otu var faydalı olduğunu okuduğum. Bu konuda mutlu sona eren arkadaşlar ne dersiniz
ınsallah öle olur canım
adetın gelmez ve ılacın nasplenen bırınn ısını gorur
yavri miaklıma abbas geldı :) urktum bırden senden
ayyy, Hevuk'a bakın. Sinir küpüymüş.
Şaka tatlım, sen yine az yaptım. Daha çok şey hakediyordu o kargo çalışanları.
Boşver, sen ilaça kavuştun ya, önemli olan da o.
İyiki almaya gittiniz, yoksa kim bilir ne olurdu.
Bu arada, hep diyorduk ya, herşeyde bir hayır vardı... İnşallah ilaca gerek kalmadan bebişine kavuşmuşun.
İnşalalh iyi haberler alırız senden.
Hastanekorkağı, eşine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
Allah ne muradınız varsa versin.
En kısa zamanda sizde birbirine kavuşursunuz inşallah. Boy boy çocuklarınız olur inşallah.
A, bu arada, eşine söyleki kutumu geri istiyorum.
Kutum çok güzeldi, hatta gönderip göndermesem çok düşündüm, ama ilaçlar içinde "cuka" diye oturmuştu.
Dedim aaa, demek ki sen gidicisin, gönderdim güzel kutumu.
canım bu ilaç romanyadan geldiği için
çok zor geldi ben 2 ay sonra kavuştum ilaca hatta arada hamile kaldım düştü
10 kişi birleştik bir arakadaş romanyadan gelen tanıdığı sayesinde getirtti
ve sınırdan hepsi birden gelmediği iç.in 2 şer 2 şer geldi
bana kasımn sonunda aralık başında sıra geldi inan kolay kolsa arkadaşlar getirtir bence
hastenekorkağı nasıl getirtti bimiyorum sınırdan geçirdiler mi hastenekorkağı ??
canım bu ilaç romanyadan geldiği için
çok zor geldi ben 2 ay sonra kavuştum ilaca hatta arada hamile kaldım düştü
10 kişi birleştik bir arakadaş romanyadan gelen tanıdığı sayesinde getirtti
ve sınırdan hepsi birden gelmediği iç.in 2 şer 2 şer geldi
bana kasımn sonunda aralık başında sıra geldi inan kolay kolsa arkadaşlar getirtir bence
hastenekorkağı nasıl getirtti bimiyorum sınırdan geçirdiler mi hastenekorkağı ??
civan perçemi ve aslan pençesi bitkileri de hormonlara çok etkili ben kullandım yumurtlamam düzene girdi
bence kulllan hayıtta hormonlar için güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?