- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
kızlar selam bende ilac getirttim romanyadan daha kullanmadım bidaha fırsatım oldu tekrar getirtiyorum ancak bana gelen ilac 20 ron olan branca ursului tekrar ondan istedim ama burda baska markalar verenler olmus farklı fiyatlar var hangisi dogru acep kafam karıstı yardımcı olursanız sevinirim
Cok sagol cevabin icin:))).
Adetim baslayip bitene kadar ilaclar elime ulasir sanirim. Umarim hayirli haberlerimi duyarsiniz ama pek de emin degilim. iki kere endometrios kisti icin ameliyat oldum buyuzden pek de olumlu dusunemiyorum acikcasi(.
Selamlarim ve sevgilerimle....
kızlar selam bende ilac getirttim romanyadan daha kullanmadım bidaha fırsatım oldu tekrar getirtiyorum ancak bana gelen ilac 20 ron olan branca ursului tekrar ondan istedim ama burda baska markalar verenler olmus farklı fiyatlar var hangisi dogru acep kafam karıstı yardımcı olursanız sevinirim
kızlar
baranca ursuli nedir yazınca artık biz cıkıyoruz google da yaşasııııııııııınnnn
branca ursului hapı - Google'da Ara
:118:
Cok sagol cevabin icin:))).
Adetim baslayip bitene kadar ilaclar elime ulasir sanirim. Umarim hayirli haberlerimi duyarsiniz ama pek de emin degilim. iki kere endometrios kisti icin ameliyat oldum buyuzden pek de olumlu dusunemiyorum acikcasi(.
Selamlarim ve sevgilerimle....
Canım, iyi haberlerle dönmeni dilerim.
Yanlız bir konuda çok kızıyorum ben. Sadece sana değildir, böyle yapan herkese. Lütfen yanlış anlama beni, lafım sadece sana değildir.
Bir kür balşlatılıyor ve bir zaman kullanıldıktan sonra yaramıyor diye bırakılıyor.
Bir çok kişi böyle yapıyorum. Doktorumuz verdiği ilaçlarla da aynı yapıyoruz. Bir müdet kullanıyoruz, istediğimiz sonuçu alamayınca bırakıyoruz başka ilaclara geçiyoruz.
Oysa ki bu kadar süre kullanın denmesi mutlaka bir nedeni vardır. Demek ki en iyi sonuçları o süre boyunca kullanıldığında alınabiliyor.
Ayrıca her hangi bir ilacı kullanarak, birden bire başka bir ilaca geçilmesi çok iyi birşey değildir.
Her bir ilacın etkileri vardı, etkileri birden bire yok edilemez, bir süre geçerliliği korur.
Bu sureçte başka bir ilaç alınırsa mutlaka vucudumuza ters birşeyler gider.
Bence her ne ilac kullanılırsa kullanılsın, başka bir ilaca geçince mutlaka en az 1 ay süreyle beklenmelidir. Nedeni kullandığımız ilacı etkileri azaltmaktır.
Neyse, çok konuştum ben.
Tatlım, doktordan dönüşünden durumunu bizimle paylaşırsan sevinirim.
İnşallah hamile olduğunu öğrenirsin.
Öpüyorum seni.
ya kızlar valla cok soru soruyorum ama sizler bilgilisiniz bu knuda baranca ursului siparişim gelmek üzere ancak getiren adam kamyoncu dolayısıyla kamyonla getircek bu ilaç ısıdan günesten felan etkilenirmi saklama kosulu ne bide ne sekilde kullancam tam olarak bilen birisi varsa yazarsa sevinirim kimi adet günü basla her gün 3 kere 10 ar damla dio kimi adet bitrince basla diger adete kadar kullan dio kafam karıstı fazlasıylaaaaa:2:
ben dısarda mutfak dolabımın ıcınde muhafaza edıorum
hava soguk cunku
hava sıcak olsa dolaba koyardım,
ayrıca adetın 5. gunu baslıorum sabah oglen aksam gunde 3 defa olmak uzere ac karnına
sıfa olsun ınsallah ozgecıgım
Güzeller çokk sağolun yazdıklarınız içinnn..Ben ilacı rahat ve istediğim sayıda temin edenlerdenimmm..Geçen ay adetin 3. günü tüpe başladımm ama 4 folikülüm 5 gün iğneden sonra büyümediğinden iptall olduu..bende o arada başladımm brancayaa..Evet 1 tatlı kaşığıı bitti 20 günde hemen hemen...Ben halen adet görmedimmmm..Hatta bugünn kan vermeye gittim ama salı çıkacak dediklerinden vermedenn dönndümm...
Doktara gelincee 14 ünde gittiğimde muayene bile etmediii..benim yumoşlar büyümeyince amh yapıldı..0,2 çıktıı..Benim yaşımda bu anormal bir durummm..26 yaşındayımmm bu arada..Rezerv konusunda sıkıntım var evet ama 1 folikülün peşinden giden drlar varr..Benim drum uğraşmayın dediii tüp ile şansın %1 normal yolla önümüzdeki 10 sene içinde 120 ay varrr mutlaka 3-4 defa yumurtlama olurrr kendiliğinden hamile kalma şansın %20 dedii...Fakattt benimm durumm oradan da vahimmmm..Benn ağustosta laparoskopi oldummm hisrosalpenkss tüpte sıvı birikimindennn aslında hsg çektireli 2 sene olmuştu tüpler güzell açıkk diye raporumm vardııı.Ama olduu işte bir şekildeeee..Ve sol tüpüm alındıı,sağğ tüpümdende sıvı geçişi izlenmemişş oda kendiliğinden tıkanıkkk...Ben sadece dua ediyorummmm artıkkk..2 gün önce dr moralimi bozduu çokk...Akupunktura yönlendirdi..Beslenme düzenimi yenilemem için diyetisyene gönderdii..
Bende akupunktura başlıyorummm,yarınn...Saraçoğlundan kürler sipariş edicemm..
Ben ilacı kestimm derkennn siz öyle yazmıştınızzzz.Yumurtlama günlerinde kullanın,hatta 1 ay kullanıp 1 ay boş geçilceke diyeeee..Adet de olamayınca o vakite kadarrr acaba dedimm kestimm ilacıııı.Hanii adet düzensizliğide yaparr yazmıştınız ya ondannnn..Zatenn dedimm yumurtlama zamanı bittii bırakıyimmm...Dr bana adet olmam için ilaç verdiii..Hemen başla dedii ama ben 2 gündür bekliyorumm belki adet olurum diyeeee..Bir mucizemii olduuuuuu yoksa hormonlarımm tavan mı yaptıı bilemiyorumm..Ama hayırlı bir haber alırsamm mutlaka size haberr vericemmm arkadaşlarrr....Hepinizi çoook öpüyorumm..
:106:
ARISSS burada ozelde mesaj yazamiyorum, seninle mutlaka konusmam lazim, 1 defa sana mail gonderdim ama donmedin bana , nasil yapalim, musait oldugun 1 gun msn den mi gorussek? yoksa sen bana ozelden yazabilirsen telefonunu ariyim seni ?? acele cevap
ya kızlar valla cok soru soruyorum ama sizler bilgilisiniz bu knuda baranca ursului siparişim gelmek üzere ancak getiren adam kamyoncu dolayısıyla kamyonla getircek bu ilaç ısıdan günesten felan etkilenirmi saklama kosulu ne bide ne sekilde kullancam tam olarak bilen birisi varsa yazarsa sevinirim kimi adet günü basla her gün 3 kere 10 ar damla dio kimi adet bitrince basla diger adete kadar kullan dio kafam karıstı fazlasıylaaaaa:2:
evet canım haklısın antibiyotik almaktan inan cok daha iyi bence de...
içilimicek kadar değil allahtan aynen fondipliyon gidiyo 2-3 gün sonra alışılıyor...
dimi olsunda gözümüzü kapar burnumuzu tıkar hoop göndeririz...
Selam
canım ben ilk ayda hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim kalp atışları olmadı... birde bana ilacı gönderen arkadaş hamile kalmıştı benim blidiğim suana kadar
zaten cogu kişi yeni kullanmaya başladı o yüzden ancak 3-5 ay sonra kesin sonuclar belli olur.
Hadi kızlar, güzel haberleriniz yazın artık.
Bu arada, benden sonra ilk branca bebeği doğumak üzere. Hatırlatayım dedim, belki moral olur size.
Öpüldünüz.
Tatlım, hayretle okudum senin yazdıklarını.
Alalh sana kolaylık ve şifa versin.
Halen gelen giden yoksa, şu Beta HCG sonuçları alana kadar, adet söktürücüleri klullanma bence.
Öpüyortum seni. Durumun hakkında haberdar et bizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?