Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

sıfa olsun ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh

canım belli olmaz belki iyi gelirr
bu ot hayıt otu ile aynı gibi bişi sanırım anladıgım kadarıyla
eski zamanlarda hayıt otuna kadın otu deniyormuş
vardır eskilerin bir bildiği...

canım branca ursuli olucak ismi markası tabi firmaya göre değişir ama 20ron genelde sanırım fiyatı firmaya göre pahalı yada ucuz olabilir..

öncelikle tebrik ederim...yoga psikolojik açıdan işe yaramış olabilir muhakkak...hormanlarda zaten psikolojiden çok etkileniyor...o açıdan faydalı olmuştur..ama tıkalı tüpleri açması imkansız...şunu merak ettim kanalların kapalı olduğunu hsg çektirerekmi öğrendiniz...mutlaka öyledir...hsg bazen yanlış çekilirse yani usta ellerde olmazsa kanallar kapalı gibi gözükebilir...yani yanlış sonuç verir... hamile olduğunuzu öğrendiğinizdede doktor kanallar açılmış demiş onu nerden anladı siz hamileyken tekrar hsg mi çekti...yoksa ultrasonda kanallar gözükmez yanlış anlamayın sadece anlamak için soruyorum çünkü bu yöntem kafamıza yatarsa bizlerde uygularız belki

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :) İnanın hsgsinide çektirdim hepsi yapıldı. Doktorlarımda çok çok iyiydi. Hamile kalma olasılığım %2 falandı size o kadar söyleyeyim. Böyle bir durumda ben bitmiş vaziyetteydim ve inanın eşime boşanmayı bile teklif ettim. Zaten hamile kaldığımı duyunca şoka girdiler çünkü normal yoldan hamile kalma ihtimalim yoktu bile. İnanın bana ne olur bir deneyin isterseniz OYS'yi sadece moralimin düzeldiğini düşünerek yapın ama yapın ve siz de yaşayın o mucizeyi lütfen. Böyle anlatılınca inanması zor geliyor biliyorum ama inanın bana.
Sevgiler.

adame merhaba, bende de endometrios kisti var sağda ve solda 2,5 cm ameliyat olmamı önermedi doktor daha küçük dedi ama 15 aydır bebek istiyoruz olmuyo bende bu ay branca kullanıyorum bu hafta bıraktım 28- 29 aralık adet olmam lazım olursam tüp bebek düşünüyorum, sen daha önce tüp bebek denedin mi?

:106:
ARISSS burada ozelde mesaj yazamiyorum, seninle mutlaka konusmam lazim, 1 defa sana mail gonderdim ama donmedin bana , nasil yapalim, musait oldugun 1 gun msn den mi gorussek? yoksa sen bana ozelden yazabilirsen telefonunu ariyim seni ?? acele cevap

ya kızlar valla cok soru soruyorum ama sizler bilgilisiniz bu knuda baranca ursului siparişim gelmek üzere ancak getiren adam kamyoncu dolayısıyla kamyonla getircek bu ilaç ısıdan günesten felan etkilenirmi saklama kosulu ne bide ne sekilde kullancam tam olarak bilen birisi varsa yazarsa sevinirim kimi adet günü basla her gün 3 kere 10 ar damla dio kimi adet bitrince basla diger adete kadar kullan dio kafam karıstı fazlasıylaaaaa:2:

ben dısarda mutfak dolabımın ıcınde muhafaza edıorum
hava soguk cunku
hava sıcak olsa dolaba koyardım,
ayrıca adetın 5. gunu baslıorum sabah oglen aksam gunde 3 defa olmak uzere ac karnına
sıfa olsun ınsallah ozgecıgım

sagol canım benim inşallah sende tez vakitte kavus yavruna

Tatlım, hayretle okudum senin yazdıklarını.
Alalh sana kolaylık ve şifa versin.
Halen gelen giden yoksa, şu Beta HCG sonuçları alana kadar, adet söktürücüleri klullanma bence.
Öpüyortum seni. Durumun hakkında haberdar et bizleri.

Kusuruma bakma tatlım, yılsonundan dolayı işlerim çok çok yoğundur.
E-mailden cevap verdim sana.
Öpüldün

Kapak acilmadığı sürece hiç birşey olmaz, canım.
Açtıktan sonra dışarda, güneş görmeyen bir yerde sakla.
Kulanıma gelince, sabah, oğlen akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı ilaç 1 çay bardağı suya karıştırıp içilir.
1 ay kullanırsın, 1 ay kullanmasın.
Sana acil şifalar diliyorum.

Hadi kızlar, güzel haberleriniz yazın artık.
Bu arada, benden sonra ilk branca bebeği doğumak üzere. Hatırlatayım dedim, belki moral olur size.
Öpüldünüz.

hanımlar ne alemdesiniz:) bende memleketteyim hala eşim yanımda izne geldi dönecek yine ayrılıyoruz sağlık olsun ne yapalım

herkese öncelikle slm . bu ay deneyebileceğim her şeyi yaptım. çörekotubal tarçın , hayıt tohumu , aslan pençesi , süt maydonoz , preseed , yakı ve son olarak kaplıcaya bile gittim olmadı . Eşim kızıyo hepsini birden yapma diye . acaba gerçekten öyle mi. sıra sıra mı yapsam . bu arada benimki de sebepsiz infertilte . ayyy ne yapcam şaşırdım....

Bende ilacima kavustum en sonunda:))). Kismet olursa bu ay basliycam, sonuclarini bildiririm hepinize...

Sevgilerimle...

Hadi kızlar, güzel haberleriniz yazın artık.
Bu arada, benden sonra ilk branca bebeği doğumak üzere. Hatırlatayım dedim, belki moral olur size.
Öpüldünüz.

Allah anali babali buyumek nasip etsin. (Amin!)

Hayirlisi ile darisi benim ve tum umut edenlerin basina:)))

Allah yardimcin olsun, moralini bozma lutfen. Daha yasin genc ve tip surekli ilerliyor.
Allahin izni ile bir gun bebegini kucagina alirsin, bebeginin gözlerine baka baka sarkilar söylersin...

Sevgiler...

gunaydınlar kızlarrrrrrrrrr

ıcımızden bırı hayırlı bır haber versede kendımıze gelsek keske yha
ben bu ay ılk defa ıcmeye basladım
ama ınanılmaz derecede faydasını gordum
hem akıntımdan anladım
hemde sag kasıgımdakı agrıdan
rabbım bu emeklerımızın karsılıgını versınde
2012 bızım yılımız olsun ınsallhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…