Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

bnmde kasıgımda sıddetlı agrı var
nrmalde sadece yumurtalama zamnlarında olurdu
sımdı adet zamanıma yaklastım hala var
kotu bırsey deıldır umarım

Tatlım, ilacın işini yaptığını işaretlidir.
Benimde adet olacakmışım gibi sürekli ağrıyordu.
Hemen hemen herkeste aynı etki yapıyor.

Ececim, sana ne diyeceğimi bilmiyorum tatlım.
Aslında kistlere iyi geldiğini diye biliyorum.
Hatta, üretici sitesinde kullanıcı yorumlarda, PKO-lu kişiler bu ilacı kullanıp bebek sahibi olduğunu yazmışlar.
Senin kisti bu ilacın sayesinde olduğunu sanmıyorum, canım.
Sen bilirsin, istersen kullanma artık.

arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.

elibesses, nerdesin tatlım?
Durumun nasıl?

burdayımm Arisss ben gecen ay 1 hafta kadar içmiştim biraz askıya aldık gibi bişeydi dinlenmek açısından...
Sen nasılsın?

malesef bugün kırmızılandım

bu ay hayıt hapına başladım bide onu deniyim dedim
eger olmazsa sonraki ay yine brancamı içicem :) inşallah gerek kalmaz dicem amaaa..

birde bizim bi tanıdıga verdim bi şişe o kullanıcak bu ay bakalım inşallah ona da etki eder..

Elibes hadi bize güzel bir haber ver cossun topik bekliyorum kaçma hee gördüm seni..

Bende heyecan yapmıştım neyse hayırlısı olsun canım

naber cnm nasılsın bende adet olurum karnım çok ağırmaya başladı sende inş. önümüzdeki aya hamile kalırsın cnm bende yarın hayıt hapı alacam günde kaç kere içiyosun bide kaç gün içecen

hayrlı geceler
elıbeses bnde dıger tppıge bakmıstım
ama arkadasın hamıleymıs
sana uzuldum ona sevndım
hayrlısı olsun cnm

arıscgıım cevbın ıcınde sagol canm

Bende heyecan yapmıştım neyse hayırlısı olsun canım

hehe kaçmam canım sizden kaçarmıyım:))))
olsun ben üzülmedim ama kürjadan sonra 2-3 ay ara vermek daha iyi gelir diye düşünüyorum..
Bu ay da olmazsa olmaz diyorum ama ondan sonra artık olsun diye dualar etmeye başlarım..

İyiyim zeynepcimm karnının agrısı branca ursuluyi içtiğin için olabilir mi?onu içinde benimde karnım agrıyo.
belkide hamişsindir ??

hayrlı geceler
elıbeses bnde dıger tppıge bakmıstım
ama arkadasın hamıleymıs
sana uzuldum ona sevndım
hayrlısı olsun cnm

arıscgıım cevbın ıcınde sagol canm

Esracım günaydııııınnnn diyim bende sana
olsun ya ben üzülmüyorum digerinin üzerinden en az 3 ay geçse iyi olur diye düşünüyordum
bakalım bu ay da hayıt hapına başladım
eger olmazsa sonraki ay brancayı içicemmm brancaya ara vermiş olayım dedim hem..
Seninde kasıklarda agrı varmışl iyidir iyidir:)
İnşallah sende 2-3 ay içinde hamiş kalırsın.
Halen gitmediniz dimi kontrole doktora??

yok canım gıtmedık
ben adet olursam gene ıcecem brancayı bu ay
kısmet artık kuzum yha
ben faydasını gordum
agrılarımdan anladım cunku
rabbım herkese hayırlısını versın
günaydınlar herkese

Esra cık pıtırcık arkadaşım nasıl oldun canım ?

ıyıyım cok sukur tatlusum
sen nasılsın
nasıl gıdıor ?
iş değişiklıgı yapmıssın
hayrlı olsun

branca yı kullanan arkadaşlar tadı nasıl geldi size bana viski gibi geldi ya...hiçte sevmem viskiyi bööğğğ...içcez artık napalım...

canım ben biranın tadını bilmiyorum ama bana ilk anda bira gibi gelmişti

Ece canım valla silik çizgi cıktı ama nedense hamiş değilmişim neden cıktı anlamadım
daha önce kan testinde 0,72 cıkmıştı...
bi yerlerde geziniyo benim bebiş sanırım

Ama Aris de demiş ya bu ilacın bende kistleri erittiğine inanıyordum ve öyle düşünüyordum
ay ben çok büyüttüm gözümde bu ilacı ne biliyim nasıl düşünürsen öyle olur felsefesine cok inandıgım içn belkide bana iyi geliyor

Birde ben bu ilacı cay kasıgı kadar içiyordum yeni ilacı da içerken öyle içmeyi düşünüyorum:44:

Tatlım, geçmiş olsun.
elibeses, biliyorsun, ben seni severim
Bu nedenle altına çizerek söyluyorum.
Ya bu ilaçı düzenli kullan ya da onu bırak hayıt otu kullan.
İkisi aynı anda kullanma canım benim, her biri ayrı bir etki yapıyor, bir birine çakışıyor.
Bu ilaçı bir ay kullanın, bir ay kullanmayın denmesi mutlaka bir amacı vardı, demek ki etkisini kullanılmadı ayda da sürüyor.
O nedenle başka kürlerle kullanılmamak gerek. İkisini kullanıp bir hormon bozukluğu yaparsa ne yaparsın ozaman canım?
Doktora gideceksin, hormon tedavisi uygulamaya başlarsın. Hani kaş yapmak isterken göz çıkartma, tatlım.
Ama tabiki sen bilirsin, ben sadece fikirimi söyledim.
Hatta seni sevdiğim için biraz da ısrar ediyorum. Öpüyorum.

yok canım gıtmedık
ben adet olursam gene ıcecem brancayı bu ay
kısmet artık kuzum yha
ben faydasını gordum
agrılarımdan anladım cunku
rabbım herkese hayırlısını versın

EsraCIM 1 ay ara vermeden mi içiceksin?
bir de sende tatlı kasıgı ilacı mı içiyorsun?=
çok olmaz mı?

:44:

EsraCIM 1 ay ara vermeden mi içiceksin?
bir de sende tatlı kasıgı ilacı mı içiyorsun?=
çok olmaz mı?

:44:

Kız, elibeses, zaten 1 TATLI kaşığı 100 ml suya koyup içiliyordur.
Sen az kullanıyordun.
Romanya'da çay kaşığı bulunmuyor, zaten orada çay kültürü yoktur.
Çay kaşıkları (ki onları daha değişik) sadece çeşitli servisler için kullanılır (hardal, soslar, vs)
ve çok çok nadir bulunur.
Bak Romanya'daki bahsetim çay kaşığı tarzı bunlardır. Ama nadir bulunur.

bana bu kadar zaman ayrıldıgın için ayrıca teşekkür ederim
bende aynı fikirdeydim biliyorsun
kürtajdan sonra branca ursuluyi düzenli içmedim ona tam başlamadan hayıtla devam etmek istedim bu ay
belki 2 ay içerim sonra eger olmazsa branca ursuluye başka birsey içmeden dönücem
ben kürleri karıştırmıyorum aslında brancanında hayıtın da 3 ay en az tedavi süresini uygulamadan bırakmam .

onun dışında süt buharını ilişkiden önce uygulucam o sorun cıkartmaz heralde??

ya bak şimdi vicdan yaptım:26: brancayı aldatıyomuşum gibi geldi şimdii( eger bu ay olmazsa pişman olucagım kesin neden ilacımı içmedim diye :)

hehehe evet ben bayağı az içiyorum o zaman benim tatıl kaşıgım kadar bunlar
ben yine cay kaşıgı içicem 5 iz bebeğim olsun istemiyorum:18::18:
şimdi ben öyle alıştım ya tatlı kasıgı içiip 1 ay bırakınca bi garip olucam off kafam karışıyoooo

ben şunun prospektüsünü yeniden okuyayımm
aris sence ne yapayım hayıta mı devam ediyim yoksa brancayamıııııııııı????????:44::44::44:

aman sanki hemen olucak gibi bende seçemiyorum hahaah gülesim geldi kendimeee

Son düzenleme:
ıyıyım cok sukur tatlusum
sen nasılsın
nasıl gıdıor ?
iş değişiklıgı yapmıssın
hayrlı olsun[/QUOTE]

evet şeker 22 yıllık işyerim devir oldu bende devir oldum
yeni iş yeni mekan yeni umut eşyalar yeni insanlar yeni hazır yeni yılda geliyor içimden bir ses yeni ve güzel şeyler olacak diyor.haberlerinizi bekliyorum cancazım dört gözle (gerçi şu arala lensleyim ama neyse özünde gözlük neticede) sanırım pozitif günümdeyim.enerji gönderiyorum sana ve tüm güzellere

konuyu saptırmak istemiyorum aslında güzel Aris'im kızma ama içimde kalırsa çatlarım.ben bu kaşıkları çok beğendim.

sen nasılsın ? işlerin minik meleğin nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…