bnmde kasıgımda sıddetlı agrı var
nrmalde sadece yumurtalama zamnlarında olurdu
sımdı adet zamanıma yaklastım hala var
kotu bırsey deıldır umarım
merhaba canım tebrik ederim iyi haberlere çok ihtiyacımız var sende bize umut ol herkes sevinsin daha yürekli içsin ilacını ben bu ay bir hafta içtim kasıklarım agrıyınca bıraktım kist olmasından korkuyorum daha iki ay önce kullandım kist oldu bu sefer olmasın diye fazla içmedim bu ilacı içip folikül kisti olan varmı ben kullanıp kullanmama arasında kaldım hoşçakal
elibesses, nerdesin tatlım?
Durumun nasıl?
burdayımm Arisss ben gecen ay 1 hafta kadar içmiştim biraz askıya aldık gibi bişeydi dinlenmek açısından...
Sen nasılsın?
malesef bugün kırmızılandım
bu ay hayıt hapına başladım bide onu deniyim dedim
eger olmazsa sonraki ay yine brancamı içicem :) inşallah gerek kalmaz dicem amaaa..
birde bizim bi tanıdıga verdim bi şişe o kullanıcak bu ay bakalım inşallah ona da etki eder..
burdayımm Arisss ben gecen ay 1 hafta kadar içmiştim biraz askıya aldık gibi bişeydi dinlenmek açısından...
Sen nasılsın?
eger olmazsa sonraki ay yine brancamı içicem :) inşallah gerek kalmaz dicem amaaa..
birde bizim bi tanıdıga verdim bi şişe o kullanıcak bu ay bakalım inşallah ona da etki eder..
Bende heyecan yapmıştım neyse hayırlısı olsun canım
naber cnm nasılsın bende adet olurum karnım çok ağırmaya başladı sende inş. önümüzdeki aya hamile kalırsın cnm bende yarın hayıt hapı alacam günde kaç kere içiyosun bide kaç gün içecen
hayrlı geceler
elıbeses bnde dıger tppıge bakmıstım
ama arkadasın hamıleymıs
sana uzuldum ona sevndım
hayrlısı olsun cnm
arıscgıım cevbın ıcınde sagol canm
hehe kaçmam canım sizden kaçarmıyım:))))
olsun ben üzülmedim ama kürjadan sonra 2-3 ay ara vermek daha iyi gelir diye düşünüyorum..
Bu ay da olmazsa olmaz diyorum ama ondan sonra artık olsun diye dualar etmeye başlarım..
İyiyim zeynepcimm karnının agrısı branca ursuluyi içtiğin için olabilir mi?onu içinde benimde karnım agrıyo.
belkide hamişsindir ??
Esracım günaydııııınnnn diyim bende sana
olsun ya ben üzülmüyorum digerinin üzerinden en az 3 ay geçse iyi olur diye düşünüyordum
bakalım bu ay da hayıt hapına başladım
eger olmazsa sonraki ay brancayı içicemmm brancaya ara vermiş olayım dedim hem..
Seninde kasıklarda agrı varmışl iyidir iyidir:)
İnşallah sende 2-3 ay içinde hamiş kalırsın.
Halen gitmediniz dimi kontrole doktora??
günaydınlar herkese
Esra cık pıtırcık arkadaşım nasıl oldun canım ?
branca yı kullanan arkadaşlar tadı nasıl geldi size bana viski gibi geldi ya...hiçte sevmem viskiyi bööğğğ...içcez artık napalım...
merhaba canım tebrik ederim iyi haberlere çok ihtiyacımız var sende bize umut ol herkes sevinsin daha yürekli içsin ilacını ben bu ay bir hafta içtim kasıklarım agrıyınca bıraktım kist olmasından korkuyorum daha iki ay önce kullandım kist oldu bu sefer olmasın diye fazla içmedim bu ilacı içip folikül kisti olan varmı ben kullanıp kullanmama arasında kaldım hoşçakal
Sen nasılsın?
yok canım gıtmedık
ben adet olursam gene ıcecem brancayı bu ay
kısmet artık kuzum yha
ben faydasını gordum
agrılarımdan anladım cunku
rabbım herkese hayırlısını versın
EsraCIM 1 ay ara vermeden mi içiceksin?
bir de sende tatlı kasıgı ilacı mı içiyorsun?=
çok olmaz mı?
:44:
Tatlım, geçmiş olsun.
elibeses, biliyorsun, ben seni severim
Bu nedenle altına çizerek söyluyorum.
Ya bu ilaçı düzenli kullan ya da onu bırak hayıt otu kullan.
İkisi aynı anda kullanma canım benim, her biri ayrı bir etki yapıyor, bir birine çakışıyor.
Bu ilaçı bir ay kullanın, bir ay kullanmayın denmesi mutlaka bir amacı vardı, demek ki etkisini kullanılmadı ayda da sürüyor.
O nedenle başka kürlerle kullanılmamak gerek. İkisini kullanıp bir hormon bozukluğu yaparsa ne yaparsın ozaman canım?
Doktora gideceksin, hormon tedavisi uygulamaya başlarsın. Hani kaş yapmak isterken göz çıkartma, tatlım.
Ama tabiki sen bilirsin, ben sadece fikirimi söyledim.
Hatta seni sevdiğim için biraz da ısrar ediyorum. Öpüyorum.
Kız, elibeses, zaten 1 TATLI kaşığı 100 ml suya koyup içiliyordur.
Sen az kullanıyordun.
Romanya'da çay kaşığı bulunmuyor, zaten orada çay kültürü yoktur.
Çay kaşıkları (ki onları daha değişik) sadece çeşitli servisler için kullanılır (hardal, soslar, vs)
ve çok çok nadir bulunur.
Bak Romanya'daki bahsetim çay kaşığı tarzı bunlardır. Ama nadir bulunur.
Kız, elibeses, zaten 1 TATLI kaşığı 100 ml suya koyup içiliyordur.
Sen az kullanıyordun.
Romanya'da çay kaşığı bulunmuyor, zaten orada çay kültürü yoktur.
Çay kaşıkları (ki onları daha değişik) sadece çeşitli servisler için kullanılır (hardal, soslar, vs)
ve çok çok nadir bulunur.
Bak Romanya'daki bahsetim çay kaşığı tarzı bunlardır. Ama nadir bulunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?