Allah yardimcin olsun, moralini bozma lutfen. Daha yasin genc ve tip surekli ilerliyor.Aris kullanıcısından alıntı
Tatlım, hayretle okudum senin yazdıklarını.
Alalh sana kolaylık ve şifa versin.
Halen gelen giden yoksa, şu Beta HCG sonuçları alana kadar, adet söktürücüleri klullanma bence.
Öpüyortum seni. Durumun hakkında haberdar et bizleri.
Allahin izni ile bir gun bebegini kucagina alirsin, bebeginin gözlerine baka baka sarkilar söylersin...
Sevgiler...
gunaydınlar kızlarrrrrrrrrr
ıcımızden bırı hayırlı bır haber versede kendımıze gelsek keske yha
ben bu ay ılk defa ıcmeye basladım
ama ınanılmaz derecede faydasını gordum
hem akıntımdan anladım
hemde sag kasıgımdakı agrıdan
rabbım bu emeklerımızın karsılıgını versınde
2012 bızım yılımız olsun ınsallhhhhh
Günaydın Esra
Bende öyle diyordum ama bir çok yeni başladılar.
Biraz zamanı var, artık seneye inşallah.
ilacı kullananlar haberler nasıllll
Bende ilacima kavustum en sonunda:))). Kismet olursa bu ay basliycam, sonuclarini bildiririm hepinize...
Sevgilerimle...
bayanlarrr yeni üye oldum sırf bu soruyu sorabilmek için erkekde sorun varsa (sperm sayısı 1.2( bu ilaç işe yararmı acaba ??bu durumda eşiminmi içmesi gerekiyor acaba????
Tatlım, hayretle okudum senin yazdıklarını.
Alalh sana kolaylık ve şifa versin.
Halen gelen giden yoksa, şu Beta HCG sonuçları alana kadar, adet söktürücüleri klullanma bence.
Öpüyortum seni. Durumun hakkında haberdar et bizleri.
Allah seni yüzünü güldüre, emi...
Kız, bana değil, millstone'ye yazsaydın.
Evet evettttt üzerime alldımmmmmmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..kızlarrrrrrrrrrrrrr hepimiz bir günn hamişş haberlerimizi paylaşırızz...Bu arada benn saraçoğlundanda kür diparişş ettimm..Onlarıda kullanmaya başlıcammmm..Lıkır lıkır oldukkk iyiceee yaaaaaaaaaaa..Eşimm keçiboynuzu kürüne başladıı,aynı zamanda brancayıda içirticemmmmmmm:))))))))))) Patlama yaşıcazzzz inşşşşşşşşşşşşşşşş...Belki tüpe gerek kalmadann gelirr bebişimmmmmmmmmm..İnşş Rabbimmm ne olurr yardımm ettttttttttttt hepimize,bu uğurdaaa uğraşanlaraaaa,sabır gösterenlereeeeeeeeeeeee..........
Hepinizi seviyorummmmm,herkeze selamlarr bu arada........
brancanın faydası gecekten kadın uzerınde cok kızlar duzenlı olarak kullanın bence
:13:eveeet katılıyorum
ben cok sevdim bunu
gerçi bu ay 1 hafta içtim ama..
kaldı bata 2 günn
silik çizgi de gördüm ama bilemiyorum yaaaaamiyim acbaaaa :26::26:
merhaba canım tebrik ederim iyi haberlere çok ihtiyacımız var sende bize umut ol herkes sevinsin daha yürekli içsin ilacını ben bu ay bir hafta içtim kasıklarım agrıyınca bıraktım kist olmasından korkuyorum daha iki ay önce kullandım kist oldu bu sefer olmasın diye fazla içmedim bu ilacı içip folikül kisti olan varmı ben kullanıp kullanmama arasında kaldım hoşçakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?