Merhaba canım
Seni gördüğümü sevindim
Evet canım, aç içilmesi gerek, yani ilaç aç alındığınında asimilasyonu daha iyi yapılıyor.
Bana gecici ve hafif mide ağrısı yapmıştı, bitkiden dolayı değil içindeki tıbbi alkoldan dolayıdır. İlaç kesilince geçer. Bunuda söylemek istedim.
Birşey daha eklemek istiyorum,bu sadece senin için değildir canım.
Bu ilaç bir HORMON değildir.
Bu ilaç kadının üreme hormonlarını düzene sokuyor ve gebelik için hazırlıyor.
Bütün insanlar aynı değildir, kan grupları farklı, bünye farklı, problemler farklı.
O nedede etkiler ve yan etkiler de farklıdır.
Öpüyorum
Merhaba SIBELA
Seni gördüğümü sevindim
Evet canım, aç içilmesi gerek, yani ilaç aç alındığınında asimilasyonu daha iyi yapılıyor.
Bana gecici ve hafif mide ağrısı yapmıştı, bitkiden dolayı değil içindeki tıbbi alkoldan dolayıdır. İlaç kesilince geçer. Bunuda söylemek istedim.
Birşey daha eklemek istiyorum,bu sadece senin için değildir, canım.
Bu ilaç bir HORMON değildir.
Bu ilaç kadının üreme hormonlarını düzene sokuyor ve gebelik için hazırlıyor.
Bütün insanlar aynı değildir, kan grupları farklı, bünye farklı, problemler farklı.
O nedede etkiler ve yan etkiler de farklıdır.
Yani endişelenmeyiniz.
Öpüyorum
Anladım canım,aç içmeye dikkat ediyordum ama arada unutunca tok karnınada içiyordum ama şimdi daha dikkatli olurum.
Evet çok haklısın herkesin bünyesi farklı tepki verir,ama inşallah kullanan herkes aynı pozitif sonucu alır.
nasılsın canım???
kizlar bu ilacin fotosunu cekip yukleyebilir misiniz
Tatlım nasılsın fazla giremiyosun sanırım bebişin nasıl umarım ikinizde iyisiniz bende başladım kullanmaya yan etkisi falan olmadı henüz gayet iyi gidiyor dedigin gibi herkesin bünyesi yapısı farklıdır.doktorum dhea vermişti beraber almıyorum bu bitsin sonra başlıyacagım seni öpüyorum allaha emanet ol
Sordun için çok teşekkür ederim, canım benim.
İyi sayılırız, grip geçiriyoruz.
Bu arada, benim bebişi erkek canım.
Sen nasılsın?
Aman yan etkisi olmasın, zaten genelde yapmaz ama bazen oluyor işte.
DHEA'yı sana gönderdim ilaçla birlikte kullanmamanı çok iyi oldu, canım.
Birşey soracam, doktorun kandaki DHEA seviyesini ölçmek için tahlil mı yaptırdı sana, yoksa öylesine verdi ?
Bende seni çok öpüyorum. Allah bütün isteklerine kullak versin, inşallah.
iyiyim canım sen nasılsın,nasıl gidiyor ilacın,herhangi bir yan etki oldumu sende,bende gayet iyi gidiyor,günesmy en az 3 hafta kullan dedi,bende 15 gün kullanayım diyordum,ama doğruseu en az 3 hafta kullanmakmış.
bende bu ilacı bir akrabam vasıtasıyka romanyadan istettim.ilacı alacak olan kişi bir dr akrabasına sormuş bu ilacın yerine bi hap almasını söylemiş kafam karıştı.ilaç geldi ama elime ulaşmadıelime ulaşınca bilgi veririm size ama bu ilaç hakkında bilgi sahibi olan arkadaşın bilgisi varmı acaba bunun hap şeklinde olan türü varmı cevap verirse sevinirim tşk ederim
Merhaba canım
İlaç üzerinde " erkek infertilitesi" gibi genelleme bir ibare var.
Açık ve net olarak azospermiye iyi geldiğini yazmadığı için bende yorum yapmak istemedim, canım.
Internette baktım ve kullanan oldu, kime iyi sonuç verdiğini, kime hiç birşey olmadığını yazıyor. Ama erkekleri bilirsiniz, bu tip konuları paylaşmazlar, o nedenle fazla yorum yoktur.
Karar senindir canım
Merhaba Merve
Şimdiden hayırlı olmasına temeni ederim.
Evet, bu bitkinin hapı da var, çayı da var, ama tenktür daha etkili olduğunu biliniyor.
Söyledim gibi, tenktürün tadı çok kötüdür. Tenktürü veya çayı içmeyenler için hapı geliştirdiler.
Sağlıcakla kal.
slm arkadaşlar dün ilaca başladım ilaca başlayanlara hayırlı olsun..umarım herkesin gönlüne göre olur.sabah akşam aç karına 1 tatlı kaşığı ilacı 1 çaybardağı suya karıştırıp içiyorum.herhalde doğru uyguluyorum. hayırlısı olsun uğurlu olsun hepimizin gönlüne göre olsun sevgiylekalın...
canım hayırlı olsun bol şans:)) doğru uyguluyosun ilacı benim bugun bir hafta oldu başlıyalı umarım hepimize şifa olur kendine iyi bak sevgiyle kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?