- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
çok ısrar ediyorum ama neden yaptırmadıgınızı çok merak ettim
eşler bu test konusunda biraz çekingen oluyorlar gerçi ama ...
bende benimkine içiricem bu ay bakalım...
3-6 ay tedavi süresi oldugunu unutma canım ama bi kontrole görünmekte fayda var derim..
kırmızılandım yaa olsunn napalımmm
[ımg]http://domysan.ro/magazin-online/img/p/535-630-large.jpg[/ımg][ı][sıze=3]kızlar bu gerceyımı ben almanyada yasıyorum burda buldum posta parasıylan berebar 7euro tutuyor yanı 15tl türk parasıylan 50mllik siz 200mlden bahsedıyorsunuz gercekmı bu resmı bu yorum yaparsanız sevınırım:erkekte kullanan varmı acaba bızde ıkımızde problemlıyız,kullanıp kullanmamakta kararsızım[/sıze][/ı]
[sıze=2]canımmm ınsallah rabbım bızede nasıp edıcek hep dua edıyorum! ılacı aldınmı onu merak ettım ve almanyada nerden buldun bu ılacı yakın bı arakadasım orda yasıyor bana gonderecek! Ama eczanede bulamamıs nerden aldıgını bana soylersen bnde ona ıletıcem yada lınk yollarsan canım lutfen ! Allah yardımcımız olsun ınsallah![/sıze]
eşin günde en az 4 yada 6 adet içebilir canım
Özellikle erkek infertilitesi içn iyi geliyor diye yazıyor prospektüsünde yazıyor.
bende eşime içirdim 1 kutu bitirdi 2. kutuyu bu ay içicek ama kullandıgı ay bayagı farklılıklar hissettik ikimize:)
benimkinde bir sorun yok ama yine de kalitesini yükseltsin diye kullanmasını istemiştim.
zararı olmayacagı kesin canımkesin kullanın ama garanti sonuç beklemeyin en az 3 ay kullanarak tedaviyi sürdürebilirsiniz.
erkeklerde 15 günlük kullanımdan sonra etkisini gösteriyormuş.
kızlar nasılsınız?? Ağlamak yok ama ..
ben hiç üzülmüyorum cok nadir neden benimde cocugum olmuyor normal insanlar gibi desemde sonra hemencicik toparlanıyorum vardır bir sebebi diyorum..
Dün akşam kırmızılandımneyseki son son kocişimi de ödüllendirmiştim süper oldu
büyük ihtimalle 27sinde başlıcam ilacıma bendeee
bide adetim biter bitmez abdest alıp yakı yapıştırıcam 2 . gün akşamı halvet olcak ve cıkartıp duş alıcam ...
sonraki günlerde artık sadece ilacı içerim başka da bişi yapmam
Yeni bat 20 Şubat kızlarr
Kar görmek için dağa cıkmak lazım canım valla güzel ama çok yoruyo beee valla bugün fenayımmm
esra eşin halen test yaptırmadı mı yaa? ilaç ne kadar iyi gelmiş merak ediyorum vallaaa...:26:
selam kızlarrrrrrrrrrrrrr
hayırlı bır hafta gecrmek dılegylen
yok elıbeses yaptırmadı test
bnde suan ılacı kestım ondan
ıcmesın .....
sende krmızıları gormussun
hayırlısı olsunnnnn
gunaydınlar,
adame evet devam edecek canım
elımızde suan acılmamıs ılacımız bıle var
sen nasılsın
ne var ne yok
ay ben sancıdan kıvranıorum bugun
adet olcam
canım tableti suyunu içemeyenler için cıkarmışlar ikisi de aynıdır yeterki ulaşabilelim:)arkadaslar bayanlar sivi olarak tüketiyor yazdiklari ilac sivi hali ,rkekler icin tabletmi var onu bilmiyordum benim esimdede sperm problemi var erkekler hangisini kullansin sivi olanimi yoksa tablet olanimi bana yardimci olursaniz sevinirim......
Sagol canım Çok şükür yaa bir kere bunalıma girdim çok fenaydıı aman amanHerseyin hayirlisini diliyoruz hep, bunda da bir hayir var demek...
Kafana takmayip guler yuzunle burada olmana sevindim. Hep mutlu ol!
Bakalim beni bu ay nasil bir sonuc bekliyor, merakla bekliyorum/ruz.
gunaydınlar,
adame evet devam edecek canım
elımızde suan acılmamıs ılacımız bıle var
sen nasılsın
ne var ne yok
ay ben sancıdan kıvranıorum bugun
adet olcam
Selam canim...
Vallahi ben acayip bir sekilde duygusalim, neden böyle oldu anlamiyorum(. Her seye agliyorum, ama sacma sapan her seye o derece kötuyum yani... Allahdan uzun surmuyor sonra yine gulmeye basliyorum:)).
Bu ilk ay oldugu icin vucudumda ki ilacin etkilerinden olabilir diyorum, umarim gecicidir:)))
Bat 1 subat, sabirla bekliyorum.
Sancilarin icin ne yapiyorsun, uzanabilirsen uzan ve papatya cayi ic istersen.
Öptum.
Selam canim...
Vallahi ben acayip bir sekilde duygusalim, neden böyle oldu anlamiyorum(. Her seye agliyorum, ama sacma sapan her seye o derece kötuyum yani... Allahdan uzun surmuyor sonra yine gulmeye basliyorum:)).
Bu ilk ay oldugu icin vucudumda ki ilacin etkilerinden olabilir diyorum, umarim gecicidir:)))
Öptum.
canım tableti suyunu içemeyenler için cıkarmışlar ikisi de aynıdır yeterki ulaşabilelim:)
fark etmez yani)
Sagol canım Çok şükür yaa bir kere bunalıma girdim çok fenaydıı aman aman
bi daha yaşatmasın allahım kimseye o mutsuzlugu umutsuzluğu...
evet bende heyecanlanıyorum vallahi bi an önce başlamak için sabırsızlanıyorumm
ya esra ne dicem bu ay hayıt kullandım ya
inan hiç bi ağrım sızım kalmadı
eşim bile diyo hayret hiç biyerin agrımıyo mu diyoo yok diyorum inanamıyo adam
hayıt adet sancılarına da iyi geliyormuş öyle demişlerdi zaten
üf ona mı devam etsem diye düşünmedim değil hani:))))
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
tüp bebek transferimin bugün 9.günü ama sanırım hasta oldum yoğun kanama halindeyim bunedenle getirttiğim brancayı kullanmak zorunda kalıcam sanırım tutmadı bebiş erkekte 15gnde etki gösteriyormuş diye okudum bizde sorun eşimde 4.000.000 sperm ileri hızlı %20 bilgi sahibi olan arkadaşlarımızın youmlarını bekliyorum.hepimize hayırlı olsun
tüp bebek transferimin bugün 9.günü ama sanırım hasta oldum yoğun kanama halindeyim bunedenle getirttiğim brancayı kullanmak zorunda kalıcam sanırım tutmadı bebiş erkekte 15gnde etki gösteriyormuş diye okudum bizde sorun eşimde 4.000.000 sperm ileri hızlı %20 bilgi sahibi olan arkadaşlarımızın youmlarını bekliyorum.hepimize hayırlı olsun
cnm üzüldüm...hayırlısı olsun inşallah..belkide rabbim sana doğal yolla gönderecek bebeğini...üzül ama sakın çok kaptırma kendini..
bende ilaca başlamak için regl olmayı bekliyorum bekledikçedee olmuyo(
7 aralıkta düşük yaptım(10 haftalık)
halaaa regli olamadım (((((((((
Gunaydinnn:)
Canim ben de ilaca baslayacagim zaman adetim cok gecikmisti, sanirim fazla dusunup stres yapiyoruz bu da adetimizi engelliyor olabilir.
Seninde dedigin gibi "uzul ama sakin cok kaptirma kendini".
Allah sifani verir eminim.
Sevgiler...
Selam canim...
Öptum.
cnm üzüldüm...hayırlısı olsun inşallah..belkide rabbim sana doğal yolla gönderecek bebeğini...üzül ama sakın çok kaptırma kendini..
bende ilaca başlamak için regl olmayı bekliyorum bekledikçedee olmuyo(
7 aralıkta düşük yaptım(10 haftalık)
halaaa regli olamadım (((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?