Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Selam Aris.
Ilactan mi bilmiyorum ama oldukca duygusallastim. Sen de böyle birsey oldu mu?

Sevgilerimle...

kızlaaar sordum yanıt vermediniz üzüldümmmasılama oldum gecen ay doktor ilacın etkisi bu ayda devam edicek dedi ama ben ilaca basladım fazla gelmesin sakın korktum 2 ye falanmı düsürsem acep ne dersiniz bide ben öyle yarım caybardagı suya karıstırmadım ilacı daha dogrusu midem cok bulandı öyle icince önce agzıma su alıyorum sonra ilacı alıyorum sallıyorum ve yutuyorum olur inş öyle nolur cevap verin banaaaaa:2::13::44:

gunaydın hayırlı cumlar herkese
ben deıl esım kullanıor cnm

anladım cnm şifa olsun inşşş

melekbadee saglıkla kavuş mis kokuluna ...rabbim bizide kavuştursun inşallah.

Listeye beni ve esimi de ekleyin:))

canim ben gunde 3 defa kullaniyorum, esime de zorla iciriyorum gunde bir defa.

liste yapalım bencedee ama ben pek anlamıyorum bi deneyim...
aris,melekbade hamiş kaldıı

adame ve eşi kullanıyor...
başka başka ???

günaydınlar kızlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ben 8 ay bekledim bebek için olmadı en son dr a gittiğimde polikistik over teşhisi konuldu en son soğan suyu kürü hayıt tohumu suyu :) falan içtim reglimde birazcık değişme olmustu bunlardan hemen sonra branca yı burnumu tıkayıp 15 gün falan içtim sonrada bebiş oldu. Dikkat edin ilişkiden sonra poponuzun altına yastık koyup sağ ya da sola dönün inşallah kızlar güzel haberler bekliyorum sizden

selam aranıza yeni katıldım erken yumurta yetmezliği ya da e.mpz var bende 5 yıldan beri builacı bende kullanmak istiyorum ne şekilde temin edebilrim lütfen yardımcı olumusunuz eşimde de hareket azlığı yapı bozukluğu var spermlerinde

canım bazı arkadaşlar ebayda olduğunu söyledi romanyaya gidip gelen kamyoncu ,arkadaş falan bulman gerekiyor inşallah bulursun

Evet tatlım, bana da böyle oluyordu ama ilaclardan değil, bebektendir.
Bir test yap bakalım...

Bat a iki hafta var, bebek olup olmadigi belli degildir henuz:)) Halimi bir görsen, bir tuhaf oldum her seye agliyorum...

Bebekden degilse Acaba hava ile alakali olabilir mi, mevsim degismeye basliyor ya belki ondandir.
Sen nasilsin, tatli kuzun nasil? Kocaman sevgiler benden size.

adame inşallah bebektendir:)
hepimize umut olursun..ne zamandır kullanıyorsun brancayı?

evet ürün ebayda satılıyor üstelik tr ye de gönderim yapılıyor..

nimse bende de fsh ile ilgili sıkıntı var...
ne bulsam yiyorum içiyorum:)bu ilacıda denemek istedim..inşallah işe yarıyordur.

Selaam.
Görunen o ki su anda sadece ben ve esim kullaniyoruz:)))
Bizden hayirli bir haber almak ne kadar cabuk olur bilmiyorum ama tahminime göreuzun bir sure bekliycez sanirim(

Herkese mutlu hafta sonlari diliyorum:)) Hadi birer de öpucuk vereyim size, benden olsun:)))

evet cnm sanırım haklısın..bende bugün yarın başlıcam..bi türlü
karar veremiyorum.regli olup mu başlasam yoksa hemen mi???
hiiiiiiiiççççççççç belli olmazzzzzsenden bir süpriz bekliyoruzz:)

mutlu haftasonları öp bakalım..bende seni öpüyorm

adame inşallah bebektendir:)
hepimize umut olursun..ne zamandır kullanıyorsun brancayı?

evet ürün ebayda satılıyor üstelik tr ye de gönderim yapılıyor..

ebay sitesine girdim fakat yabancı yazıyor brşey anlamdım orda bulamadım.Sanırım eski sayfalarda hesaba para yatırıp toplu alımlar olmuş.yine varmı o şekil bir alım yoksa erkes ken dmi temn ediyor.Benim yurtdışın giden kamyoncu tanıdığım hiç yok.Nolur yardım edin arkdaşlar.Tıbben imkansız diyolar benim için.Özgeözge arkdaşın eşi gertebliyomuş galiba özge okursan bana yazarmsın canım lütfen.bir evlat sahbi olma adına herşeyi denmeye hazırım

elibeses bu ay ara vereceğim brancama.diğer ay devam.inan bende merak ediyorum etkisi bir sonraki aya da etki edecekmi.bu ay halvet saatimde günümde kaçtı!!!!!!ama hayırlısı ya azda olsa ümidim var.
iremcim doktorlar iğneden sonra 36.satte beraber olunması gerektiğini söylüyorlar.vede sonrasında 1hafta birer gün arayla ilişki.belki yumurta geç çatlar diye.canım pkolu oldğum için yumurtamın büyümesi çok zordu branca sayesinde oldu ama ondada saati günü kaçırdık.ne diyelim hayırlısı

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
subatta ılk bebegmz dunyaya gelıormus
saglıklan buyusun ınsallah cok sevndım

Kizlaar bende baslicam eger 26sinda kirmizilanirsam ama bugun yengem senin suratinda bisey var sen hamilesin dedi ama bilmiyorum birazda anlar boyle seyleri ama pek umidim yoktu bu ay aslinda

Kizlaar bende baslicam eger 26sinda kirmizilanirsam ama bugun yengem senin suratinda bisey var sen hamilesin dedi ama bilmiyorum birazda anlar boyle seyleri ama pek umidim yoktu bu ay aslinda

ınsallah canım bnm ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ve gaza gelmelerim sonucu bu sabah test yaptim negatif branca ursului beni bekliyor subat ayinda arkadaslar suratimin degismesi de kilo almamdan hehe bugunde kartepeye gittik oyle kar varki cok guzeldi cok kalabalikti cok yoruldum simdi yaticam valla yarin gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…