evet artık gittigidiyorda da satılıyormuş...kullanmak isteyenler için ulaşması çok kolay olacak...
Aris yumurta rezervimde sorun var 1 ay kullanıp 1 ay ara vererek mi kullanmalıyım? ne dersin???
evet artık gittigidiyorda da satılıyormuş...kullanmak isteyenler için ulaşması çok kolay olacak...
Aris yumurta rezervimde sorun var 1 ay kullanıp 1 ay ara vererek mi kullanmalıyım? ne dersin???
evet canım, öyle yazıyor.
Hem erkek hem kadın infertilite için öyle yazıyordu.
mrb,ilacı bende almak istiyorum gitti gidiyor com da satışa çıkmış ama güvenlirmi sizce kafam karışdı çokkk,..
mrb,ilacı bende almak istiyorum gitti gidiyor com da satışa çıkmış ama güvenlirmi sizce kafam karışdı çokkk,..
Anladım cnm çook teşekkür ederim...1 ay kullanıp 1 ay ara verecegim
inşallah bebegimize kavuşmaya vesile olur cnm...
İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun tatlım.
ben bu konuda bir bilgim yok...umarım güvenilirdir..ben yabancı bir internet sitesinden aldım ama sonuçta orasıda satış yapan bir site..
teşk.ederim,birazda pahalı geldi bana ama denize düşen yılana sarılır derler:)bide bu ilacın başka bir firma tarafından plastik şişe olanı varmış bilginiz varmı ben ondan alıcakdım ama cam şişe daha ii demişlerdi,içerik aynıymış ama...
112, bütün bu ilaçlar plastik şişe içindedir.
Hiç biri cam'da olmadı.
Sert bir plastiktir, belki ondan cam dediler.
Şu küçük olan şişeler cam olabilir ama.
Büyükler hepsi plastik şişelidir.
elibeses, landarch için çok çok üzüldüm.
İnşallah kendi ve bebeği iyidir. Allah onlara acil şifa verir inşallah.
Bu konu hakkında bana bilgi ver canım, çok meraklandım.
Sanırım melekbade de miadına doğum yapmıştır.
Bende bu ilacı kullanmak istiyorum fakat ebay daki ve gittigidiyordaki ürünlerin kutuları farklı olunca tereddüt ettim ikiside aynı ilaç mı? Cevap verebilirseniz sevinirim ben gittigidiyordkini almak istiyorum güvenebilirmiyim? şimdiden tesekkürler
bende ebaydan siparis ettim, ilaclarim geldi, ama ebayda gösterilen kutu ve gelen kutu farkli, gelen kutularin üzerinde erkek resmi var,
yani gittigidiyordaki kutu ile aynisi geldi, bende tereddüt ettim, ve romanyadaki sayfasina baktim, orda'da ayni kutuyu görünce rahatladim,
ben yarin baslicam
kızlar ilaçın gitti g olması beni çok sevindirdi artık herkes rahatça ve dilediği kadar sayıda ulaşabilecek bende yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum adetim biter bitmez başlayamadım bittikten 1 hafta sonra başladım bir hafta içtim ve adettimden 1 hafta önce bıraktım yarın içmiycem
bende dün sipariş verdim gitti g yordan pzrtsi gelecek inşelleh nasıl kullanıyoruz yazarmısınız siz nasıl kullandınız adetten hemen sonramı başlamamız gerekiyor acaba siz daha önce ki hamileliğim demişiniz bu ilaçlamı kaldınız hamile1 hafta kaldı bata desene cok heyecanlı yaa
bende kullanıyorum
acyip iştahımı kesti valla iyi oldu aslında:)
bende eger acip agrılar olmazsa 3-4 gün kalaya kadar içicem
eger baktım gariplikler var ovulasyon gectikten bi kaç gün sonra bırakırım
önceki hamişlliğimde 10 gün önce belirtilr başlamıştı ama tabi anlamdıgım için içmeye devam etmiştim son 1 hafta kala bırakmıştım ilacı..
bu defa daha dikkat edicemhadi hayırlısı...
sende bi belirti filan varmı merak ettim??
bende olan belirtiler şunlardı:
gögüslerde acayip bir dolgunluk
karın agrısı
kasık agrısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?