kızlar selam bende katıldım aranıza ilacı bu ay kullanmaya basladım bende pco var cok yumurta var ve büyümüo ama bir mucize oldu 4 tane kocaman yumurtam oldu ve catladı inş hamilelikle sonuclanır ama bu bile bana yetti tüp bebek bile yaptırsam okadar igne yemeyecegim bu ilac sayesinde en az 3 ay kullanıcam süperrrrrrrr
canim bende erken yumurtalama yaptigini düsünüyorum, ben kacirdim galiba yine
muhakkak bir ovulasyon testi yaptir derim, gec kalma sende benim gibi
hosgeldin canim, sen ne zamandan beri kullaniyorsun bu ilaci, benim bugün daha 4. günüm
ciddimisin yaa( ben 1 şubatta regli oldum ...sen adetin kaçıncı günündesin cnm ?
Jadore çok güsel bir haber bu tebrik ederim..bu büyüyen yumiler bebege dönüşsün inşallah...
akıntıda artma hissetmişmiydin daha 2 3 gündür kullanıyorum sanki bi artış var gibi...
kızlar ben hem kendim hem eşim için kullanıcam başarısız tüp bebek deneyiminde öğrendiğim yumurtalarım azmışeşimde sperm azlığı var ama biz bazı kürler kullanıyoruz eşimde 5 tane stent var ve ciddi kalp hastası adama yanlış protokol uygulamaktan korkuyorum havuç suyunu bıraktım ve ginsengi de bıraktım bilgisi olan var mı napayım. kullandıklarım keçiboynuzu tozu ve kürü, çakşır suy, tozunu da keçiboynuzu pekmeziyle berar,arıpoleni, bikaçtane de ballı karışım.
elibeses yazdıgın cvp ıcın cok tessekkurler. bende kullanmaya baslayacagın ve gelısmelerı burda sızınle paylasacagım.allah hepımıze tezden bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah...Merhaba altinkelebek.. ben kullanıpta faydasını görenlerdenim:)
hatta şuanda da kullanıyorum ve bişiler hissediyorum...
özellikle erken menapoz içinde iyi yazıyor etkilerinde ..
bence ilac kullanmadan önce kullanmanda fayda var neticede vucuduna ilac yüklemeden bitkisel ürünle belkide iyi gelecek.
ben 11. günündeyim canim, erken aslinda, ama olabiliyormus biraz arastirdim internet'den,
bu ayi da pas gectik yani
ama kesinlikle ilac ise yariyor, regl'im gelene kadar kullanicam sonra bir ay ara vericem, tekrar baslicam, tabiki yine ilac
siparis etmem lazim, 3 tane almistim ancak bu ay icin yetecek
evet tatlım artış oldu ve kokuyordu akıntı rengide koyulasmıstı sanki bide sürekli batar girdi kasıklarıma ben 1 hafta kullandım doktora gittim 4 yumurtam olmustu öteki haftada catlama oldu
aralık ayında başarısız bir tüp bebek denemem var.ni san da tekrar yapıcaz tüp.o zamana kadar bitkisel denitorum
112, farklı bir şirketin ürünü derken?
Nasıl bir şişe ? Eğer gittigidiordan almışsan herkes kullandı ilaçtır.
Ve bu kaşık olayı takılmayın artık. Çay kaşığı değildir. TATLI kaşığıdır.
Sen oradaki açıklamalara bakma, google translate ile tercüme edilmiş.
Yanlış. Olçüsü TATLI kaşığıdır.
derule ben gitti gidiyordan 2 kutu aldım bu gün geldi
Bu ilacı bende almak istiyorum ama gitti gidiyorda tükemiş lütfen banada linkini verebilirmisiniz almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?