Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

kızlar selam bende katıldım aranıza ilacı bu ay kullanmaya basladım bende pco var cok yumurta var ve büyümüo ama bir mucize oldu 4 tane kocaman yumurtam oldu ve catladı inş hamilelikle sonuclanır ama bu bile bana yetti tüp bebek bile yaptırsam okadar igne yemeyecegim bu ilac sayesinde en az 3 ay kullanıcam süperrrrrrrr

hosgeldin canim, sen ne zamandan beri kullaniyorsun bu ilaci, benim bugün daha 4. günüm

hosgeldin canim, sen ne zamandan beri kullaniyorsun bu ilaci, benim bugün daha 4. günüm

cnm ben 18 ocakta basladım şimdi bıraktım 20 gün kullandım yani adet olursam gene 5. günü baslıcam inş hamile kalırım bende coook işe yaradı gecen ay 2000doz ilacla büyümemişti yumurtalarım mucize gibi bişi bu ilaç

Jadore çok güsel bir haber bu tebrik ederim..bu büyüyen yumiler bebege dönüşsün inşallah...
akıntıda artma hissetmişmiydin daha 2 3 gündür kullanıyorum sanki bi artış var gibi...

ciddimisin yaa( ben 1 şubatta regli oldum ...sen adetin kaçıncı günündesin cnm ?

ben 11. günündeyim canim, erken aslinda, ama olabiliyormus biraz arastirdim internet'den,
bu ayi da pas gectik yani

ama kesinlikle ilac ise yariyor, regl'im gelene kadar kullanicam sonra bir ay ara vericem, tekrar baslicam, tabiki yine ilac
siparis etmem lazim, 3 tane almistim ancak bu ay icin yetecek

Jadore çok güsel bir haber bu tebrik ederim..bu büyüyen yumiler bebege dönüşsün inşallah...
akıntıda artma hissetmişmiydin daha 2 3 gündür kullanıyorum sanki bi artış var gibi...

evet tatlım artış oldu ve kokuyordu akıntı rengide koyulasmıstı sanki bide sürekli batar girdi kasıklarıma ben 1 hafta kullandım doktora gittim 4 yumurtam olmustu öteki haftada catlama oldu

Tatlım, bence eşin doktora başvurmadan hiç bir ilaç veya kür kullanmasın.
Bu ilaç tansiyonu düşürdüğünü göz önünde bulundurmak lazım.
Bence kalp hastası olan eşin ne bunu ne de başka ilaç kullanmasın.

elibeses yazdıgın cvp ıcın cok tessekkurler. bende kullanmaya baslayacagın ve gelısmelerı burda sızınle paylasacagım.allah hepımıze tezden bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah...

merhaba arkadaşlar ya bu ilaçın gitti gidiyordanmı aldınız ben bulamadım bana linkini gönderirmisinz

cnm sen bu ayı genee pas geçme ne olur ne olmaz:)
bi hareketlenmeler akıntı fazlalıgı oldu gibi bakalım...bende 3 (3x50 ml)kutu sipariş vermiştim anca 1 ay yetecek..nasılsa 1 ay ara veriliyor

evet tatlım artış oldu ve kokuyordu akıntı rengide koyulasmıstı sanki bide sürekli batar girdi kasıklarıma ben 1 hafta kullandım doktora gittim 4 yumurtam olmustu öteki haftada catlama oldu

ayyy hai bakalım o çatlayanlardan 1 yada 2 si bebiş olsun :)
yakın zamanda hayırlı haberlerini duyalım inşallah..

Son düzenleme:
Bu ilacı bende almak istiyorum ama gitti gidiyorda tükemiş lütfen banada linkini verebilirmisiniz almak istiyorum.

arkadaşlar benimde yumurta çatlamama sorunum var 3 yıldır gebe kalamıyorum lütfen nerden temin ettiniz yazarmısınız nasıl alıcaz türkiyede yokmu lütfen bilgi verirseniz çok sevirim

aralık ayında başarısız bir tüp bebek denemem var.ni san da tekrar yapıcaz tüp.o zamana kadar bitkisel denitorum

dün adet olmalıydım.bugünde olmadım. adetlerim çok düzenlidir.fsh sorunum var.eşimdede %97 morfoloji bozuk.tentür geldi ama ben bu arada hüseyin ermiş aktardan bitkisel kürler aldım.macun. böğürtlen kökü falan .önce onları denicem

slm canım,yaa ben bi ark.aldım onada romanyada ark.göndermiş,dışı siyaha yakın plastik bi şişe ve üzerinde beyaz çiçekli bi resim var ve yeşil bi etiket üzerinde açıklamalrı var,ark.öle demişdi bana başka bir firmanın ama içeriği aynı die,gitti gdiyor.com dan almadım onun üzerinde erkek resmi var,çok farkerdermi acaba bilemedim,tatlı kaşığıyla devam edeyim ozaman..teşk.ederimm

Bu ilacı bende almak istiyorum ama gitti gidiyorda tükemiş lütfen banada linkini verebilirmisiniz almak istiyorum.

Bende gg den aldım canım ama şimdi baktım bitmiş herhalde, Bu arada kızlar bugün kullanmaya baslıyorum Bir bardak suyamı yarım bardak suyamı ve kaç kaşık kullandığınızı yazarmısınız emin olamadım bende yumurtlama ile ilgili bir problem yok, benimle aynı gün baslayanınız varmı etkilerini paylasalım isterim... Allah hepimizi miss kokulu evlat sahibi yapsınnn inşallah!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…