günde kaç kez ? ne kadar? aç mı tok mu?
Benim kullandigim da 200 ml. ama ölcegi tatli kasigi olarak kullaniyorum. Acaba senin kullandigin daha cok sulandirilmis oldugu icin ölcegin yemek kasigi olabilir mi? Ya da ne sebeple ölcek y.kasigi olarak belirlenmis..
Bir de benim kullandigim ilac bir ay icilecek bir ay ara verilecek, senin kinde böyle bir sey yaziyor mus acaba, ona da dikat et istersen.
* Hepimizin acil sifalar bulmasi dilegi ile...*
Esra, biz seninle (esinle) ayni zamanda mi kullanmaya baslamistik??? Benim bu ilk dinlenme ayim.
Öptum
yok cnm bz cok oldu kullanalı ekım ayıydı baslayalı
ilacı doktorumun tavsiyesi ile eşimle birlikte kullanıyoruz. Eşim sabah akşam aç karına 2 şer tatlı kaşığı, ben sadece akşamları aç karnına 2 tatlı kaşığı kullanıyoruz. Yarım çay bardağı suyun içine koyarak içiyoruz. ama doktorum çok zorlanırsam meyve suyuna koyup ta içebileceğimi söyledi. İlacın ne işe yaradığını da sordum, bana %300 fayda bekleme dedi ama üremeyle ilgili (sperm ve yumurtalık) bir miktar kesinlikle fayda sağlayacağını söyledi.
yok cnm bz cok oldu kullanalı ekım ayıydı baslayalı
canım yazıları yabancı sağolsun aris tercüme etti o sölemişdi öle yazıyormuş üstüne,belkide fazla sulandırılmışldır da yemek kaşığıdır dediğin gibi,ben zaten eşime veriyorum ben biraz içdim bırakdım,1 ay ara verilecekmi bilmiyorum canım ya,..
ilacı doktorumun tavsiyesi ile eşimle birlikte kullanıyoruz. Eşim sabah akşam aç karına 2 şer tatlı kaşığı, ben sadece akşamları aç karnına 2 tatlı kaşığı kullanıyoruz. Yarım çay bardağı suyun içine koyarak içiyoruz. ama doktorum çok zorlanırsam meyve suyuna koyup ta içebileceğimi söyledi. İlacın ne işe yaradığını da sordum, bana %300 fayda bekleme dedi ama üremeyle ilgili (sperm ve yumurtalık) bir miktar kesinlikle fayda sağlayacağını söyledi.
canım sen nerde yasıyorsunda bu ılacı doktorun tavsıye ettı sana tr dekı doktorların cogu bılmıyor bu ılacı cunku romanyada olan bır ılac oldugundan dolayı merak ettım
Merhaba Adame..*Tamam canim, ben asagi yukari ayni zamanlarda basladik saniyordum demekki yanilmisim. Ben bu ay dinlenmedeyim ama 1 ay icinde ikinci adetimi oluyorum((. Bu yuzden cok yorgunum, surekli elim uyusuyor ve buldugum ilk firsatta uyuyorum:)).
**Aris sence bir ay icinde ikikere adet olmam ilacin hormonlarima etkisinden olabilir mi???
***Elibeses sen nasilsin canim, bu ay fos gecti galiba diyorsun ama daha bir kac gunun varmis, bakalim belki birsey olmustur:))
Sevgiler hepinize
hmmm bende kullanıyorumm daa o yüzden :)
şimdi daha bi iyi hissettimm çünkü acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyordum..
ben günde 3 defa yemeklerden önce 1 tatlı kaşıgı alıyorum..yumurtlama dönemim geçti hiç içesim yok..birde ara vermelisin dedimi doktorun ?
*Tamam canim, ben asagi yukari ayni zamanlarda basladik saniyordum demekki yanilmisim. Ben bu ay dinlenmedeyim ama 1 ay icinde ikinci adetimi oluyorum((. Bu yuzden cok yorgunum, surekli elim uyusuyor ve buldugum ilk firsatta uyuyorum:)).
**Aris sence bir ay icinde ikikere adet olmam ilacin hormonlarima etkisinden olabilir mi???
Sevgiler hepinize
hmmm bende kullanıyorumm daa o yüzden :)
şimdi daha bi iyi hissettimm çünkü acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyordum..
ben günde 3 defa yemeklerden önce 1 tatlı kaşıgı alıyorum..yumurtlama dönemim geçti hiç içesim yok..birde ara vermelisin dedimi doktorun ?
Ariscim,resimdeki evt 500 ml ama bende olan 200 ml olanı ozaman kullanımı gene aynımı olacakk açıklamalrı aynı sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?