- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
sen devam et rabbım en kısa zamnda mukafatını verecektır ben ınanıyorum az kaldı
inş canım yarıj test yaptırıcam bakalım ne olacak
merhaba kızlar,1 ay dolmak üzere benimde,, bazı etkileri oldu bendede..erken menapouzum ben, akıntım olmazdı,, akıntı olmaya başladı, bu sanırım iyi bir işaret:))) birde çok fena tüylerimi artırdı:)) bu da kötü işaret:)) gerçi bu da östrojen belirtisi..göğüslerimde hassasiyet var birde.. bakalım zaman göstercek herşeyi,, umarım herkesin iyi haberlerinii alırız da bize de ümit olur
esracımm yok kız ben kışın doğurmak istemiyorum ciddi ciddi ne diye ugrasıyosam
ilacı tamamen bırakmıcam günde 2 defa içerim yada 1 defa filan yeni ilaçtan bu defa bide tatlı kasıgı koycam ama inşallah mart ayında hamile kalmam
3-6 ay tedavi süreci var ya Mayıs haziran gibi doktora giderim belkiii o zamana kadar valla olmasın yani canıma minnet
bunları ben diyorum inanabiliyomusunuz yaaa lalalal
aay böyle düşünmek de ne güzelmiş heee
ee sendne ne var ne yok hiç bahsetmiyosun????
Merhaba kızlar
Durumlarınız nedir?
Hiç birinizde güzel haberler yok mu?
Hadi artık, güzel bir haber verin bize.
Elibeses, Landarch'in bebeğin durumu nasıl tatlım?
Bir haber var mı?
Öpüldünüz.
Merhaba kızlar
Durumlarınız nedir?
Hiç birinizde güzel haberler yok mu?
Hadi artık, güzel bir haber verin bize.
Elibeses, Landarch'in bebeğin durumu nasıl tatlım?
Bir haber var mı?
Öpüldünüz.
arkadaşlar merhaba bende bu ilaçtan almak istiyorum ama gg de bulamadım bana linkini gönderebilirmisiniz varsa rica etsem bende umutsuzum tedavimden o yüzden bide bunu denemek istiyorum yumurtalık tembelliğim var
bnd eyazın dogurmak ıstemıorum :)
buralar malum cok sıcak oluyor
hele hamıleler ıcın daha berbat olur yaz mevsımlerı
aman takıldıgımız seye bak
zaten nazlılar ıyıce nazlanacaklar :)
gel bebegım saka yaptım:)))))))
bu arada kızlar nerdesınz
hastanekorkagı,adame,aris
irem ece
ve diğerleri
pek grmez oldu kımse
elibeses kullanıcısından alıntı
esracımm yok kız ben kışın doğurmak istemiyorum ciddi ciddi ne diye ugrasıyosam
*********** Kizlar beni guldurdunuz gercekten, istemiyorsaniz bana gönderin yaz, kis fark etmez diye gecti aklimdan bir an:)))))***********
Malesef benim kirmizilar neredeyse bir ay surdu, daha iki gundur dinleniyorum bakalim birkac gune kadar yeniden kirmizilanirsam bu sefer doktora gidicem, cunki kan degerlerimin dustugunu anliyorum artik. Ellerimde özellikle sag elim ve kolumda uyusma oluyor, ve tansiyorum cok dusuk((.
Öptum sizi cok cooookkk
topıkte kan gocdeyı goturuyor((
ınsallah son adetmızdır
tabiki canım mutlkaa carsamba gunu esım doktora gıdıcek amelıyattan sonrakı ılk 3. ay kontrolu var doktorada sorucam esım kullanabılırmı dıye eger ok derse hemen benım adetımle bırlıkte baslıyacaz benımde dun olmam gerekıyordu adet ama daha olmadım hayırlsıı dıyorum canım ınsallah guzel haberler verırız burdan bırbırmıze
arkadaşlar merhaba bende bu ilaçtan almak istiyorum ama gg de bulamadım bana linkini gönderebilirmisiniz varsa rica etsem bende umutsuzum tedavimden o yüzden bide bunu denemek istiyorum yumurtalık tembelliğim var
irosum ekmek kırmama gerek yok tatlımm
cunku ben cıdden saka amaclı yazdım
hc aklıma bıle gelmez
yaz kıs
erkek kız
hc farketmez
rabbım elı ayagı duzgun
hayırlı evlat nasp eylesın herkese
ve
herseyden once
hayırlı zamnda nasp eylesın ınsallahhhhhh
öle elıbeseslen tatlı sakalasmamızdı bızım
cıddı anlamda deıl yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?