Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

sen devam et rabbım en kısa zamnda mukafatını verecektır ben ınanıyorum az kaldı

esracımm yok kız ben kışın doğurmak istemiyorum ciddi ciddi ne diye ugrasıyosam
ilacı tamamen bırakmıcam günde 2 defa içerim yada 1 defa filan yeni ilaçtan bu defa bide tatlı kasıgı koycam ama inşallah mart ayında hamile kalmam
3-6 ay tedavi süreci var ya Mayıs haziran gibi doktora giderim belkiii o zamana kadar valla olmasın yani canıma minnet
bunları ben diyorum inanabiliyomusunuz yaaa lalalal
aay böyle düşünmek de ne güzelmiş heee

ee sendne ne var ne yok hiç bahsetmiyosun????

inş canım yarıj test yaptırıcam bakalım ne olacak

pişt test ne oldu :)))
yapamadın mı daha ..
senin yumoşları sevsinlerr
hadi ya biri kupayı kaldırsın artıkkk
kim ne derse desin bu ilaç bence kadın hastalıklarına çok iyi geliyor ama zaman lazım en az 3-6 ay kullanmak lazım sabırlaa....

gögüslerin böyle sert sert oldu mu yaa benim hamile kaldıgım ay öyle olmuştu ilk defa öyle görmüştüm ordan anlamıştım zaten...
ne zaman ki bat ın ???? hamile kalamasanda bu ay demekki ümit varr
bende akıntıyı hissediyorum ilacı kullanınca bide ben genelde 30-35 günde bir regl olurdum ilacı kullandıgımdan beri hep 28 inde bir hiç şaşmıyoo maşalllah....

bnd eyazın dogurmak ıstemıorum :)
buralar malum cok sıcak oluyor
hele hamıleler ıcın daha berbat olur yaz mevsımlerı
aman takıldıgımız seye bak
zaten nazlılar ıyıce nazlanacaklar :)
gel bebegım saka yaptım:)))))))

bnde hcbır değişiklık yok
bıldıgın gıbı
ılacıda 3 haftadır duzenlı kullanmıoruz

oluruna bırakıp kafamı dınlemek ıstıyorum uzun bır sure
cok bunaldım cıdden

topıklere gırıp sperm yumurta lafları bıle bodgu benı
ınsallah suprız yapar gelır hepımıze

elıbeses ben bu ılacın kadında anında etkı ettıgının kanısındayım
bnde sorun olmadıgı halde ıcmıstım 1 ay
sankı kasıklarım patlıcakktı
ve
akıntım 3 gun surmustu

yanı sorunu bayanlarda olanlar muhakak kullanınnnn
rabbım ınsallah yuzumuze bakacaktır

bu arada kızlar nerdesınz
hastanekorkagı,adame,aris
irem ece
ve diğerleri
pek grmez oldu kımse

arkadaşlar merhaba bende bu ilaçtan almak istiyorum ama gg de bulamadım bana linkini gönderebilirmisiniz varsa rica etsem bende umutsuzum tedavimden o yüzden bide bunu denemek istiyorum yumurtalık tembelliğim var

Merhaba kızlar
Durumlarınız nedir?
Hiç birinizde güzel haberler yok mu?
Hadi artık, güzel bir haber verin bize.

Elibeses, Landarch'in bebeğin durumu nasıl tatlım?
Bir haber var mı?

Öpüldünüz.

ınsallah art arda verırız usel haberlerı
sen nasılsın
bebegın nasıl ınsallah hersey yolundadır
opuyorum sızı

Selam Aris
landarch ile bayagıdır konuşmadım
bende merak ediyorum ama her gün soramıyorum cünkü bebeğin durumu an be an değişiyor.
bebeğin maşallahı var ama

Sen nasılsın işlere daldın heralde.. bebiş işini erteledin mi?
valla ben erteledim kafam rahatladı ooohhh

arkadaşlar merhaba bende bu ilaçtan almak istiyorum ama gg de bulamadım bana linkini gönderebilirmisiniz varsa rica etsem bende umutsuzum tedavimden o yüzden bide bunu denemek istiyorum yumurtalık tembelliğim var

sanıyoruz suanda gg de de satıcının elinde kalmamış canım.

o yüzden cıkmıyormuş gg de..

elibeses kullanıcısından alıntı

esracımm yok kız ben kışın doğurmak istemiyorum ciddi ciddi ne diye ugrasıyosam

*********** Kizlar beni guldurdunuz gercekten, istemiyorsaniz bana gönderin yaz, kis fark etmez diye gecti aklimdan bir an:)))))***********
Malesef benim kirmizilar neredeyse bir ay surdu, daha iki gundur dinleniyorum bakalim birkac gune kadar yeniden kirmizilanirsam bu sefer doktora gidicem, cunki kan degerlerimin dustugunu anliyorum artik. Ellerimde özellikle sag elim ve kolumda uyusma oluyor, ve tansiyorum cok dusuk((.
Öptum sizi cok cooookkk

busabah ıtıbarıyle benım kırmızlarda benı yanlız bırakmadılar kızlarr ınsallah adet bıtımınde branca ya baslıyorum yarın esımın doktor kontrolundede guzel haberler alırsak ınsallah oda baslayacak umarım faydasını goruruzzz bıran once bebısler bekletmez artık bızı

bizimki de laf işte
ama valla kafam rahatladı bu erteleme bahanesiyleee:13:

sen hakketen bi doktora görün canım hiç normal değil yaniii
kesin dogum kontrol hapı verir düzenlensin diye heralde ne yapıcak başka...
bu arada bol bol pekmez iç canım kan degerlerin düzelsin ben onunla buldum çaresini ..

topıkte kan gocdeyı goturuyor ((
ınsallah son adetmızdır

kızım dünya nüfüsü almış başını gitmiş
yakında ayak basıcak yer kalmıcak yok cocuk mocuk
hem ben bu kirli dünyaya bir cocuk getirmek istemiyorum :26:( kafayı yedim galiba ben )

selam kızlar.umarım herkes ve herşey yolundadır.
Sevgili adame bence dr.a hemen git bekleme normal değil bahsettiğin durum.ilacı da içme (bırakmışsındır eminim).Arkadaşımın eşi çok şükür daha iyi.Ameliyatsız atlatacak inşallah.

ilaca yeni başlayacak arkadaşlara şifa diliyorum.Ümitle beklediğimiz arkadaşlardan da güzel haberler bekliyoruz elbette.
Esra ve elibeses size az sonra geleceğim.

Aris cim sende yoğunsun sanırım benim gibi.koşturmaca malum yeni iş tanımaya ve mümkün olduğunca temkinli hareket etmeye çalışıyorum.

Hadi bakalım geldik size topiğin ikisi birbirinden sevimli ve ikiside bir o kadar delisi Esra ve Elibeses.
Tövbe Tövbe dilimden çıkan söze Tövbe diyin herşeyden önce.Allah'ın tatlı cadıları biri kışı sevmemiş biri yazı beter olun dicem hemi en tez zamanda ikinizde hamile kalın yazın sıcağında sudan çıkmayın hemi.kışın soğuğunda da camdan dışarı kafa çıkartmayın hemi.umarım darılmazsınız bilirim darılmazsınız siz ben yinede abla olarak birazcık kızayım dedim.neden dedim onuda söyliyeyim.Bende hep şöyle derdim "Allah'ım erkek çocuk istemiyorum erkek olacaksa olmasın ben kız delisiyim." al sana hiç olmasın ara dur ağla dur da aklın başına gelsin oldum.Ya o yüzden bazen ağzımızdan çıkanı duyamıyoruz şaka bile olsa .Daha fazla üstelemeyeyim siz anladınız zaten şimdi gidip başınızda tövbe diyerek ekmek kırın sonra yiyin o ekmeği (bana yapmışlardı aklıma geldi birden)

Sevgiyle kalın güzel anne adayları

güzel haberlerin olsun inşaallah... bekliyorum

gg deki satıcıyla mesajlastım ben canım o satıcı deiliş malesef sadece elindeki ürünü elden çıkarmak için satmış bana temin etmenin sadece romanyada bi tanıdık olması gerektiğini söyledi bnende seninle aynı durumdayım ürüne ulaşamıyorum ve romanyada hiç kimseyle bağlantım yok.. BİZE YARDIM EDECEK KİMSE YOK MUUUUUU(((

irosum ekmek kırmama gerek yok tatlımm
cunku ben cıdden saka amaclı yazdım
hc aklıma bıle gelmez
yaz kıs
erkek kız
hc farketmez
rabbım elı ayagı duzgun
hayırlı evlat nasp eylesın herkese
ve
herseyden once
hayırlı zamnda nasp eylesın ınsallahhhhhh
öle elıbeseslen tatlı sakalasmamızdı bızım
cıddı anlamda deıl yanı

kuzuuuuuuuuu ben ikinizinde ne tatlı varlıklar olduğunuzu biliyorum.
sağlıkla en yakın vakitte gelsin bıcırıklar.söylediklerime darılmayacağınızı da biliyorum ayrıca dimi şekerpare.çünkü bende ısrarla eylül de hamile kalmak istedim yıllarca sanki oldu da eylülü ekimi kaldı.razıyım sağlıkla eli ayağı düzgün sevdiklerimle büyüteceğim hayırlı bir evlat gelsinde hangi ay gelirse gelsin.tabiki artık biraz hızlı gelmeye çalışsın..birde ahdım var ayaklarını kedi yada köpeğe yalatacağım ceza ona.

Alemsiniz kızlar :)
Sizi çok çok öpüyorum.
Kusuruma bakmayınız, sık sık giremiyorum, işlerim biraz yoğundur.
Bir gün yoğunluğu azalır inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…