Senle ilgili bir durum var mı peki_?
Bu ilacı da kullandı mı eşin geçmişi cok bilmiyorum kusura bakma
benimkide duymuş bi yerden günde bir avuç kabak çekirdeği yicekmiş sözde almış bi kese kagıdı yermisin yiyooo
sayıyı mı artırıyomuş kaliteyi mi ne
bakalım cok kararlıydı en son :))
gerçi dedim sorun sende değil bende diyeolsun diyooo
ay canım kocam bi kez daha sevdim
günaydınnn kızlarrr az önce doktorumuz ıle gorustum esım dun test yaptırmıstı en son amelıyat oncesı 8 mılyon olan sayımız suanda 48 mılyona cıkmıs doktorumuz bıle coook guzel boyle bı artıs dedı 3 ayda bukadar cok artıs az gorulur dedı bu amelıytaın basarılı gectıgının ıfadesıdır dedı cok mutlu oldum bende tekrar dusus olurmu dedım cunku ılk 3 aylardakı artıslar daha sonra dusus oluyormus dıye duymustum doktorumuz evet en son 8 mılyon ıken suandakı testınızde 10-12 mılyon cıksaydı dusus olabılırdı tekrar dedı ama bu sekılde cıddı artıslarda dusus soz konusu olmaz dedı toplam 6 ayınızı doldurduktan sonra tekrar bır test yapıcaz dedı buardaa gebelık olabılır olmayadabılır cunku haftaya cekılıcek olan ulrtasonda damarların ıyılesme surecı var dedı 84 gunde damarlar ıyılesıyormus 6 aydan sonra allahın ıznıyle olur gebelık dedı :) ayy cok karısık ve uzun yazdım kusura bakmayın heyecanımdan :)
ben hc buyuk konusmadım sımdıye kadar...
(Bende hep şöyle derdim "Allah'ım erkek çocuk istemiyorum erkek olacaksa olmasın ben kız delisiyim." )...İremcim, bu cümlenin aynısını anneme o kadar çok söylerdim ki...annem erkek olursa ben bakarım derdi...dediğin gibi sanırım.. Hayırlısı canım hakkımızda ,biz elimizden geleni yapıyoruz, eminim ki bizimde birgün bebeğimiz olcak...
kızlar nasılsınız bende gecen ay ilaçı kullanmıştım ama adet oldum ,bu ay kalanını içmeye devam ediyorum bitmek üzere bakalım bu ay ne olacak
geçmiş yazılarda okumuştum ama unuttum şimdi de bulamıyorum bu branca günde 3 defa 1 er tatlu kaşığı mı kullanılıyordu erkeklerde aç-tok nasıldı
yok değilim canım sadece sperm sayımız az benim herhangi bir sıkıntım yok.canm senin sorunun ne?
pco lumusun?
Tavşan otunu nerde bulabiliriz, bilen var mı acaba?
Tavşan otunu nerde bulabiliriz, bilen var mı acaba?
cnım ben zonguldaklıyım aslen fakat ızmırde yasıyorum bende zonguldakta bulmustum ancak almadım coğu aktardada var zonguldakta ınsallah bulabılırsın canım
gözün aydın canım bu arada. inş 6 ay sonra (en geç) bebek müjdesi gelir senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?