Merhabalar Branca Ursului ilacini Alman Hastanesinin oradaki bir eczaneden Nisan ayindan bu yana 4 veya 5 kutu alip kullandim eczaneyi ariyorsun kargo ile 200 TL civarinda bir paraya bir gun sonra kargo ile gonderiyorlar isterseniz kendinizde gidip eczaneden alabiliyorsunuz fakat hic tavsiye etmem faydasi olsa su an gebe olurdum cunku 6 ay gunde 2 tane ictim Murat Berksoy ic dedi bende ictim sonuc su arkadaslar esimle bizim sorunumuz erkek infertilesiydi bu ilacta guya yumurta sayimi ve kalitemi artiracakti bizde gebeligi garantileyecektim guyaaa. Bu 5. tedavim ama 1 yumurta toplandi herzaman en az 8 ile 3 yumurta arasinda toplamalarim olmusken bu sefer sadece 1 yumurta toplandi ve su anda oda tutmadi kimyasal gebelik oldu yani bu ilacin hic faydasi yok 6 ay ne oldugu bilinmez bir ilaci doktorum bana kullandirdi cok pismanim evdeki kalan kutuyuda cope attim. Bu tarzda ilaclara hic guvenmeyin arkadaslar.
caNIM alman hastanesi istanbul taksim de ama bu eczane hangisi ya tam bi bilgi verebilir misiniz ilacı nasıl getirtiyosunuz teşekkürler
merhaba canım bu tenctürü burdan bi arkadaş romanyadan akrabasına getirttiriyordu tesadüf ilk kez okuyordum bu topiği atladım hemen aldım 3 ay sonrada geldi. ya geçen bi başka sitede de okudum ebay dan almışlar ama yabancı bir site. o zaman bize gelen şurubuydu tenctürü yani hap falan değildi. sen ne zamandır bekliyosun bebişi
canım teşekkürler ilgin için Allah razı olsun ebaydaydan alırız inş.benim ilk tüp bebek denemem boş gebelikle sonuçlandı yarın doktorum kurtaj yapıcak sanırım sen şifa buldunmu bu ilaçtan tavsiye edermisin öneren çok yazı okudum sitelerde aradım ama romanya üzerinde satış yapan sitelerdi.
biz eşimle bi umut bu ilacıkullanalım diyoruz yumurta ve sperm sayısı artıcı bi etkisi var mış.
Arkadaşım eczanenin adını verebilirmisin....Merhabalar Branca Ursului ilacini Alman Hastanesinin oradaki bir eczaneden Nisan ayindan bu yana 4 veya 5 kutu alip kullandim eczaneyi ariyorsun kargo ile 200 TL civarinda bir paraya bir gun sonra kargo ile gonderiyorlar isterseniz kendinizde gidip eczaneden alabiliyorsunuz fakat hic tavsiye etmem faydasi olsa su an gebe olurdum cunku 6 ay gunde 2 tane ictim Murat Berksoy ic dedi bende ictim sonuc su arkadaslar esimle bizim sorunumuz erkek infertilesiydi bu ilacta guya yumurta sayimi ve kalitemi artiracakti bizde gebeligi garantileyecektim guyaaa. Bu 5. tedavim ama 1 yumurta toplandi herzaman en az 8 ile 3 yumurta arasinda toplamalarim olmusken bu sefer sadece 1 yumurta toplandi ve su anda oda tutmadi kimyasal gebelik oldu yani bu ilacin hic faydasi yok 6 ay ne oldugu bilinmez bir ilaci doktorum bana kullandirdi cok pismanim evdeki kalan kutuyuda cope attim. Bu tarzda ilaclara hic guvenmeyin arkadaslar.
Benim sorunum erkek infertilesi esimin 2 milyon canim haklisin bende o sebepten kullandim bana yaramadiensuece senin peobelmin nedir?ben 25 yaşında erken menopoz hastasıyım Fsh:62 Lh:21 senin değerlerin nedir?Umut dünyası %1 ihtimal de olsa insan denemek istiyor çareler tükenince insan her ihtimali değerlendirmek istiyor.
caNIM alman hastanesi istanbul taksim de ama bu eczane hangisi ya tam bi bilgi verebilir misiniz ilacı nasıl getirtiyosunuz teşekkürler
Arkadaşım eczanenin adını verebilirmisin....
Burda çok pahalıymış ya 200 liramı vericeksiniz??
Ben burdan 3 tane elimde vardı bedavaya verdim bu topikten arkadaşlara....
İnsanlarda vicdan filan kalmamış..
İnşallah bulursunuz daha uyguna başka şekilde vesile olur bebeğinizin gelmesine..
Arkadaşım eczanenin adını verebilirmisin....
katılıyorum bencede almayın 200 tl ye çok saçma romanya da 10 tl bile değilmiş üstelik Hevuk sen bununlamı hamile kaldın sağlıkla kucağına al bebeğini
bende okadar para vermem canım romanyadan getirtme imkanım var ama 15-20 gün sonra elime ulaşıcakBurda çok pahalıymış ya 200 liramı vericeksiniz??
Ben burdan 3 tane elimde vardı bedavaya verdim bu topikten arkadaşlara....
İnsanlarda vicdan filan kalmamış..
İnşallah bulursunuz daha uyguna başka şekilde vesile olur bebeğinizin gelmesine..
Sana zahmet olmazsa ararmısın canım...ben denemek istiyorum bu ilacı aklımda kalsın istemiyorum...benim başka topikten bi arkadaşım tüp bebek denedi olmadı iki ay sonra bunu kullanarak hamile kaldıadini bilmiyorum telefonu var hayatim ozeldende yazamiyorum 50 mesaj olunca yaziliyormus cok cok istiyorsaniz yarin eczaneyi arar adini ogrenirim ama hic faydasi yok bosuna benim gibi sizlerde para harcamayin yazikk ama banada 6 ay once kac kisi icme demisti yinede israrla icmistim elde var sifir
bende okadar para vermem canım romanyadan getirtme imkanım var ama 15-20 gün sonra elime ulaşıcak
Sana zahmet olmazsa ararmısın canım...ben denemek istiyorum bu ilacı aklımda kalsın istemiyorum...benim başka topikten bi arkadaşım tüp bebek denedi olmadı iki ay sonra bunu kullanarak hamile kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?