Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

arkadaşlar bu ilaç almanyada yokmuş galiba daha önce sorduran arkadaşlar olmuştu

aris canım sana adreimi mesaj attım geldimi acaba siteden mesaj geldide gönderilmedi felan diye yazamıyom mesaj .olmassa telefon numarası verebilinmi bi bak bana ona göre cevap yaz

aris canım ne oldu bu siteye dün geceden beri yolluyom gitmiyo .neden ya napabilirim sen bana özelden telefon numarası ver olmassa ordan ulaşıyım sana .yazamıyorum

cevap verdiğin için teşekkürler cnm bakalım yurt dışından getirtenlerde kullansın inş güzel sonuçlar olur bekleyip göreceğiz evet aslında hayıt çok faydalıymış başlarım belki onada yarın diyetisyen kontrolüm var bakalım hayırlısı

merhaba aris canım nasılsın umaırm herşey yolundadır sana birşey sormak istedim bu ilaç BUDAPEŞTE tarafındada varmıdır bilgin varmı çok samimi arkadaşım gitti varsa dedi bulup alırım dedi sana danışmak istedim sevgiyle kal öpüyorum seniii

Sordun için çok sağol, canım benim.
İyiz Allah şükür. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Bu ilaç Budapeşte'de var olup olmadığını hiç bir fikirim yok canım.
İnşallah arkadaşın bulur.
Seni çok çok öpüyorum.

Kızlar, size iyi bir haberim var.
İlaçlarınız geldi.

aman allahım çok mutlu oldum aris nasıl sevindim anlatamam sağol arkadaşım bu gün benim doğum gün ve ilk hediyemi sen verdin bana teşekkürler öpüyorum seniii

aman allahım çok mutlu oldum aris nasıl sevindim anlatamam sağol arkadaşım bu gün benim doğum gün ve ilk hediyemi sen verdin bana teşekkürler öpüyorum seniii

Nice yıllara canım.
Eşinle, sevdiklerinle ve inşallah çocuklarla birlikte, nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu seneler dilerim.

aris canım adresimi sana yazdım .aldın mı alınca bana haber ver bu ilaç erkek infertilitesin de de kullanılırmı canım

aris canım adresimi sana yazdım .aldın mı alınca bana haber ver bu ilaç erkek infertilitesin de de kullanılırmı canım

Nejla, canım bana birşey gelmedi.
Lütfen tekrar gönder.
Sanırım senin internetine problem var. Bir daha e-maile gönder.
Özel mesaj gönderemiyorsan, burada başka bir kullanıcı oluştur ve özel mesaj olarak bana gönder.
Vallah hiç birşey gelmedi senden.
Bakliyorum canım.

merhaba çok ama çok teşekkürler...
ilginize alakanıza...
demek kısmet bugüneymiş ilaçlarımıza kavuşmamız dahada yakınlaştı çok ama çok sağolun...

aris adres dogru aldım yolladım adresimi canım eger oda olmassa burdaki ilaç alan kızlardan birine yolla olurmu .

ilaç alan kızlar arisle irtibata geçin ne olur biriniz özelden adres verin eger isterse olurmu .benim burda nette sorun var sık sık giremiyom

ilaç alan kızlar arisle irtibata geçin ne olur biriniz özelden adres verin eger isterse olurmu .benim burda nette sorun var sık sık giremiyom

slm anladığım kadarıyla geçen defa sana yollamıstık adresleri sende nette problem olduğundan dolayı gönderemedin adresleri arise. şimdi adresleri arise tekrar yazmamızı söylüyosun . yanlış anlamışsam düzeltin:26:

şimdi ilaçlarımız gelmiş arisin elindeymiş bende bir türlü arise adresimi ulaştıramıyom eger mümkünse siz yollayın adresinizi özelden ilaçlar size gelsin sizde bize (yani ilaç alan kızlara ben dahl)yollarsanız seviniriz canım anladın mı

tamam ben yolladım adresimi aris e eğer net bişey söyler yollarsa adresleri öyle alır yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…