Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

tebrikler bende anlayamadım. hicbi cıkarı yokken böyle bi iyilik yapıyorsa Helal olsun. Yurtdısından 20 tlye iyi geliyo bu ot valla baya uygun fiyatı.

tabikide canım felan değilsin,ben lafın gelişi yazmıştım,sizn anlamınızı beklemiyorum zaten,aramızda anlayış farkı var,ayrıca bu son yazdıklarımdır,sizinle laf yarışına girecek değilim,en azından sizin bu yaklaşımınıza hizmet etmemek için sizinle muhatap olmak istemiyorum artık.
Güzel bir tesbitte bulunmuşsunuz,ne güzelde diyorsunuz beni tanımadan nasıl kötü kalpli olduğumu düşünürsünüz diye,cevabı çok basit tıpkı sizin gibi,siz tanımadan bilmedem nasıl insanları sahtekar yaptıysanız,bizde yazdıklarınızdan ve kullandığınız kelimelerden kötü kalpli olduğunuzu düşündük.
Ben böyle bir tartışmanın içine girecek bir insan değilim aslında,ama sözkonusu olan aris gibi gerçekten nadir kalmış bir insan olunca dayanamadım,ben kendi yazdıklarıma tekrar döndüm ve okudum,kendi özeleştirimi yapmak istedim,lütfen aynı şeyi sizde yapın,önce yazdıklarınızı bir okuyun sonra ''ben onların saldırgan yazılarından sonra böyle yazdım''deyin.
Bende sizin için gönlünüze göre şeyler diliyorum,yani herşey gönlünüzce olsun,hoşçakalın.

Şirintuğba, maaşalah iyi döktürmüşün
Yine sağ sola sala saldırmıştın. Beni savunan herkese cevap yazmıştın. Helal olsun.
Sana teşekkür etmek istiyorum, senden çok şey öğrendim.
1-insanlara güvenmemem lazım.
Senin çevreni tanımam ama benim çevredeki insanlar hepsi kaliteli ve yardım seven insanlardır ve böyle vakaları görülmedi.
2- insanlara yardım etmemek lazım, yapılan yardımı başka insanlar tarafından yanlış anlaşılıyor.
Bunları senden öğrendim için bir kez daha teşekkür ederim.
Daha önceki mesajda, bebğin hayırlı olsun demiştim. Bir kez daha diyorum hayırlı olsun, Allah annalı babalı büyütsün inşallah.

Aşağıdaki yazı sana hitap etmiyor, sana hiç birşey açıklamak zorunda değilim.
Belki senin gibi düşünen ortaya çıkarsa yazıyorum.

Benim 13 sene boyunca bebeğim olmadı.
Bir çok doktora gittim, bir çok ilaçlar kullandım, bir çok para döktüm.
Ama bebeğim olmadı. Daha önce yazdım gibi, doktor olan dayımın tavsiyesi üzerinde Branca Ursului isimli ilaçı tavsiye etti bana. Çok fazla umudum yoktu ama okadar çok ilaç ve kürler yapmıştım ki bir tane daha denesem ne farkeder dedimiştim.
Ve kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra benim mucizemi gerçekleşti.
Bu forumu uzaktan takip ediyordum. Bütün doğum hazırlıkları bu forumda takip ettim.
Doğum yaptıktan sonra benim gibi üzun zamanda bebek bekleyen kişilere benim kullandım bitkiyi önermek istedim. Burada yazarken otunun adını yazdım, bu otu bulun çay yapıp için demiştim.
Kimseye bana para verin ben getirecem demedim. Türkiye'de bu ottan ilaç yapılmıyor hiç aklımda geçmedi ki bu ottan her yerde vardır.
Kızlar bu ilaçı Türkiye'de bulamadılar. Bir kaç kişi kendi imkanlarıyla temin ettiler.
4 kişiye ben Romanya'dan parasız olarak getirdim. Allah razı olsun demelerine benim için yeterlidir.
Daha sonra bir çok kişi bu ilaçlardan istediler. Getiremem dedim, uğraşamam dedim. Dayanamadım sonunda. Para toplayın kuzenime gönderin o alsın, size göndersin dedim.
İlaç temininde bir çok aksilikler yaşandı. Yılbaşı tatiline denk geldi, ilaçlar stokta yoktur, temin edilene kadar ben Türkiye'de bir çok kez telefon açtım. Kuzenim gümrük postanesine gitmek için işten izin aldım. Ben sayısız kez kuzenimi aradım, durumu nedir sordum.
Sonuçta postane Türkiye'ye ilaç gönderemiyor. Yeni bir gönderim yolu bulununcaya kadar beklemekteyiz.
Burada şunları açıklamak istiyorum:
1. Ben kimseye bu ilaçı için hamile kalacaksınız demedim.
Deneyin, şidetle tavsiye ediyorum dedim.
2. İlaçın asıl fiyatı 13 TL dir. Masrafları ile birlikte yaklaşık 20 TL'ye geliyordu.
Bütün masraflarını düşürdükten sonra kuzenim elinde 30 kuruş kalıyordu. Onu da helal edin dedim kızlara. Bu farkı kızlara 19,9999 TL gibi rakamı demedim içindir.
3. Yürtdışında 20 TL'ye ilaç gelir mi diye şaşıran var. Fiyatı neyse onu söyledim. 100 -200 miliyon de diyebilirdim. Ben kimsenin hakını yemek istemiyorum. O nedenle fiyat neyse, benim için odur.
4. Ben bir dolandırıcı değilim, böyle biri olsaydım bu işi büyük parayla oynardım. Ayrıca, paraları yatırıldıktan sonra bu foruma hiç girmeyebilirdim. Ama böyle birşey yapmadım, durum neyse onu herkese söyledim. Bizden kaynaklanmayan bir durumdan dolayı ilaç gönderilmedi. Tanıdıklarımdan biri Türkiye'ye gelenekadar kuzenim ilaçını gönderemiyor söyledim.
5. Ben Allah korkusunu yaşıyan bir insanım. Şimdiye kadar kimsenin hakını yemiş değilim, şimdiden sonra da yemecem. Böyle birşey yaparsam Allah benden kat kat çıkartığını da biliyorum.

Bu arada burada beni savunan herkese teşekkür ediyorum.

bu konu cok uzadı bence, sizde benden asağı kalmamıssınız döktürme konusunda. Ben hic tanımadıgım birine hic yüzünü görmedigim tanımadıgım birine internet ortamında yazdıklarını okudum diye güvenmek zorunda degilim ve hesabına para yatırıpta biseyler istemek gibi bi durumda söz konusu değil. benim akrabalarım yada arkadaslarım dolandırıcı değiller sadece izledigim, dinledigim ve okudugum kadarıyla ben butarz seylere karsı güvensizim. Sizin gibi kaliteli bir bayan tanımadıgı kisiler hakkında kalitesiz gibi seyler söylememeli.Siz iyi bir insansınız ve parası karsılıgında ilac temin etmissiniz ama hic bu sekilde dolandırıcılık yapan kimseyi duymadınızmı yada dolandırılan birilerinin yorumlarını haberlerde yada yorumlarda okumadınızmı? Sadece insani olarak uyarmam gerekiyordu uyardım. Sizi tanımam, zaten yazdıklarınızlada sizi tanımam ve güvenmem mümkün değil. Ben arkadaslarınızı sizi savundu diye değil benimle ilgili yazdıkları icin cevap verme ihtiyacı hissettim. Gerekene gerektigi gibi cevap verdim. İnsanların cevap verme hakkı oldugunu sizde biliyorsunuz ve buna saygı duymak lazım. Sadece cahil insanlarında internet ortamına gerebilecegini düsünüp ona göre bir msj yazdım. Yoksa burda yorum yapan hickimseyi tanımıyorum kimseye cahil suclaması yapamam. Ama böyle insanlarında arada olabilecegini düsünerek uyarıda bulundum o kadar. Demekki bende kendi acımdan iyi bisey yapmısım. Bu konuda birdaha msj yazmayacagım, cünkü herkes isine gelen kısımdan bakıyo ve bunlardan benim bir cıkarımın oldugunu düsünüyor. Bu siteden kimse msj attıgı icin para kazanmıyo yada popüler olmuyo benim bildigim kadarıyla ne cıkarım olacak anlayamadım.Arkadaslar biliyorsa lütfen benide aydınlatsınlar. Son olarak sizinde bebeginizi Allah bagıslasın uzun ömürler versin.

Son düzenleme:
sevgili panadol nasılsın canım,epeydir görüşemiyoruz,nasıl gidiyor gelişme varmı???bende bu ilacın devamını istedim bir arkadaşımdan,ama bir türlü romanyadan geçerken gündüze denk gelmiyor yoksa illaki alırım dedi bakalım bekliyorum,ben bu ilacın çok faydasını gördüm,en azından bir 3 ay daha kullanmak istiyorum,sen ne kadar kullandın canım??

Burda herkes aptal sen çok zekisin şimdi bunlarıda okursan cevap yazma arkadaşlar böyle insanlarla muattap olmayın konuyu ben en başından takip ediyorum olabilir ilaç geledebilir gelmeyedebilir dolandırıladabiliriz sana hiçbişey düşmez senin yazılarını okumak istemiyorum arkadaşlar bu kız yazıp dursun lütfen cevaplamayın şimdi buna. üslupsuz vahşi çirkince konuşuyor kendisini bağlamaz

BAHANE VERENEDE BAKIN MELEK' miş. Tartışılır.

şirinetuğba senin amacın burada yazan kişilerini uyarmak istediğini söyledin.
Peki uyarını farklı bir dilde yapamazmıydın ? Ozaman kimse sana birşey demezdi.
Ama sen dolaylı veya dolaysız bana yalancı, insanların umutlarıyla oyun oynayan ve dolandırıcı dedin.
Aynı şekilde bu kızları ne yaptıkları bilmeyen kişileri olarak gördün.
Ayrıca, cevap yazan herkese çok hoş olmayan bir dilde cevap verdin.
Türk ilaçları ve türk doktorlara güvenin demiştin.
Tabiki güveniyoruz, ben gördüm bütün tedavileri Türkiye'de yaptım. Yanlız uygulanan tedavileri bana fayda etmedi. Kimse yürtdışı ilaçlarına meraklı değildir.

Neyse şirinetuğba bu konu çok uzadı, senin yazılarını cevaplamayacağım artık.
Senden tek bir ricam var, birşey anlatmak isterken kimsenin kalbini kırmadan yap.
Allaha emanet ol.

Canım merhaba iyiyim çok teşekkürler sen nasılsın aynı herşey 3 ay kullandım ilacı o dönem ovalasyon dönemlerimde yumurta oluştu bak şimdi azaldı bende istiyorum aslında 3 ay daha kullanmak bir yakınıma söyledim yolu düşüyor ama hala cevap gelmedi bana yazın tüp düşünüyorum tekrardan sevgiyle kal.

herkese merhaba) arkadaşlar bu ilacı bu formda duydum ve bir arkadaşımın romanyada yaşayan bir tanıdığı aracılığıyla getirttim.ve şuan 5 gündür kullanıyorum.arkadaşım 200ml 2 adet şişeyi gettirti.şişenin üzerindeki etikette 26.00 yazıyor.ilaçlar istanbula kadar otobüsle,adresimede istanbuldan kargoyla gönderildi.bana 50euro ya mal oldu.TL bazında bana maliyeti 100tl oldu. ve ben bu ilacı getirtmeden önce internetten ve arkadaşımın tanıdığı aracılığıyla romanyadan da araştırttım emin olunca ilacı getirttim.bu konuda ilacı bizlere duyuran arkadaşa teşekkür ediyorum.kendisinin samimiyetinede inanıyorum. bunu bizimle paylaşmış olabilir.kimseyi zorladığınıda sanmıyorum.örneğin beni zorlamadı birbirimizi tanımıyoruz.bu ilacı getirtip kullanmak benim tercihim. ayrıca bu bitkiyi internetten araştırırsanız Türkiyede de yetişiyor.Fakat; Romanyadaki firma da bu bitkiyi ilaç olarak hazırlayıp insanlara sunmuş. inşaallah allahın izniyle herkes muradına erer.sevgiyle kalın

Canım, hayırlı olsun.
Allah acil şifalar versin.
Tez zamanda bekledin haberle karşılanman dileğimle...

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremiyordum
tüm testlerimi rahim filmimi herşeyimi yaptırdım çok şükür herşey temiz çıktı
sadece tiroidim biraz yükselmiş onunda tedavisine başlıcam inşallah aşılamay yaparız dedi doktorum bakalım kısmet artık
bundan sonrası hayırlısı artık
allahım herkese anneliği tattırsın. Isteyipte olmayan bebeklerine kavuştursun.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin inşallah umarım bizde bir gün bu duyguyu yaşayabiliriz

Amin arkadaşım inşallah birgün bebeklerimize kavuşuruz
olmaması için bir sağlık sorunum yok çok şükür demekki çalışmaları iyi yapamıyoruz
Bundan sonra hızla çalışmalara devammmmmmmmmmmm

arisciğim ve kullanan arkadaşlar ilaç bu mudur acaba?

Eklentiler

• $tinctura_de_branca_ursului.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 44
Evet ceymi
İlaç budur, yanlız bu ilaç bir çok firma tarafından üretiliyor.
Resim, boyut ve firmalar farklılık gösterebilir ama içerik aynıdır.

slm ariscim bu ilaç ne zaman gelecek acaba arkadaşım dört gözle bekliyor haber verirmisin tatlım

Evet ceymi
İlaç budur, yanlız bu ilaç bir çok firma tarafından üretiliyor.
Resim, boyut ve firmalar farklılık gösterebilir ama içerik aynıdır.

Aris ilacı bende getirttim içiyorum ama 100 ml'lik karışımı sabah akşam içiyorum, günde 3-4 kez içmek şartmı? birde benim ilacı kutusu lacivert.

Aris ayrıca sana çok teşekkür ediyorum yardımların ve duyarlılığın için Allah herşeyi gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…