aris canım ilaçlar elime geçdi geçer geçmezde kızlara yolladım.işlh en kısa zamanda kavuşurlar .birde nasıl kullanacagız onuda anlatırmısın aç karnınamı günde kaç defa suylamı meyve suyuylamı.eşimde de sperm hareketlerinde sorun çıkdı oda içse olurmu .emeklerin için çok saol allah ne muradın varsa versin kendine ve bebegine iyi bak
arise soralım ilacı dolapda mı dışaradımı saklayalım.hepinize afiyet olsun şifa olsun .allah bir an önce bebeklerimize kavuştursun
arise soralım ilacı dolapda mı dışaradımı saklayalım.hepinize afiyet olsun şifa olsun .allah bir an önce bebeklerimize kavuştursun
nejlacım sana özelden msj yazmıştım arkadaşımın adı fatime ilacı gönderdinmi canım merak ediyorum bri aydınlatırsan benide sevinirim ayyy arada kaldım aylardır
Kızlar, ben yaz ayında mutfak dolabında koymuşum hiç bir sorun olmadı.
Aris canım bu ilaç sebepsiz kısırlıklardamı fayda ediyo.Mesela benim iki tüpüm tıkalı bana fayda edermi cevabını bekliyorum
iyi akşamlar nejlacım. eğer bu şekilde ilgilenmeyen ilaç almak istemeyen varsa ben alabilirim.çok istedim ama arisin siparişinden haberim yoktu.arkadaşlardan cvb gelmezse lütfen bana geri dön. haberini bekliyor olacağım...ilacı almayan arkadaşlar neden şubeye gitmediniz ilaç kargoda 3 gün kalmış yalvardım oyüzden ama bugün elime geri geldi ulaşamamışlar ben size o kadar dedim arkadaşım ya neden ilgilenmiyorsunuz .fatime ç. neden gitmedim ilaç bugün geldi elime o söylenmez ama (10 milyon )kargo parası vardim .hülya ayyıldız senin ilacında hafta içi geri gelir herhal elime kargoda hergün arıyolar lütfen ilaç bana gelmeden en yakın şubeye gittttttttttt.al ilacını artık geri gelen ilaçlar için yapabilecegim bişe yok benden bu kadarlık.ben 6 aydır ilaç bugünmü yarınmı gelecek diye memlekete bile gidemedim .çok şükür geldi emeklerimin karşılıgında .evim şehir dışında çarşıya uzak .sık sık çıkamıyorum lütfen ilgilenin her gelen ilacı geri alıp kargo parası ödüyemem .hergün kargoya telefon açıyom .artık gerisi size kalmış......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?