Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

nejlacım arkadaşımın okul adresine 1 defa gelmiş kargo ogünde dersi yokmuş ertesi gün beklemişler gelmemiş diğer gün beni aradı hatta bütün yurt içi kargo şubelerini aramışlar bulamadık dedi hatta çok üzülmüştü canım ben sana telefonunu özelden yazayım o verdiğin kargo parasınıda sana yollar boş boşuna para ödemişsin üzüldüm ama hallederiz canım ben şimdi sana özelden numarasını yazıcam

banada giddik bulamadık dediler .inan çok ısrar ettim .yalvardım ama geri yollamışlar napabilirim öyle degilmi .o zaman ben bu ayın sonunda memlekete tatile gidiyom yaz tatiline gitmeden ne zaman çarşıya çıkarsam yollarım arkadaşının numarasını vermen iyi oldu .bende kargoya veririm.. telefon numarasını daha kolay olur ulaşması telefon baştan olsaydı bunlar yaşanmazdı .evet öle canım kimsenin hakkı kimseye geçmesin bende çok özüldüm kargoya dedim geri götürün ben ulaşırım alırlar geri götürmedi .götürsek abla karücretini alırız dedi.diger biri daha almadı ondan da arıyolar oda gelir bende haksızmıyım canım her gelen kargoya (10 milyon versem)zaten ilacı 20 milyona aldım.arkadaşını en kısa zamanda ararım tamam merak etmene gerek yok iyi günler

ariscim bu tavşancıl otunu nasıl kullandın?bi zararı dokunurmu?aç yada tok karnına mı kullandın?bende yapsam işe yarar mı acaba bilgi verirmisin?birde sende pkolumusun?

canım tşk ederim çok sağol yollayacağın zaman ararsan daha iyi olur canım okuldaki görevlilere söyler güvende olur yani

ariscim bu tavşancıl otunu nasıl kullandın?bi zararı dokunurmu?aç yada tok karnına mı kullandın?bende yapsam işe yarar mı acaba bilgi verirmisin?birde sende pkolumusun?

Sekerrim,ben bu tavşancıl otunu, hazır tenktür olarak kullandım, canım. Hiç bir zararını görmedim, bazen benim zaten düşük tansıyonunu düşerdi. Okadar. Sen direk otundan yapmaya düşünüyorsun galiba, ben başlarda otu bulursanız çay yapıp için demiştim ama daha sonra biriler çıktı ve bu bitkinin bir türlü zehirli olabilir diye söyledi. O nedenle kimseye bu bitkiden çay yapın için diyemem, canım. Bu sorumluluğunu alamam.
Benimki sebebsiz infertiliteydi. 13 sene neden hamile kalamıyorum bulamadılar.
Bu ilaçı kistlere, amenoreye ( adet yokluğuna), menopozu geçirmesi, sperm sayısını artırmak, yumurta kalitesini ve sayısını artırmak, iktidarsızlığa, kadın hastalıklara gibi hastalıklara iyi geldiğini biliyorum, canım, zaten prospektosu üzerinde yazıyor.

teşekkür ederim canım açıklık getirdiğin için denemediğim bişey kalmadı bunuda denesem bişey olmaz herade inşallah faydasını görürüm allah yardımcımız olsun

arkadaşlar deneyenler sonuçlarını burada paylaşsınlar lütfen çok merak ettim konunun hepsini okuma fırsatım olmadı nerden temin ediliyor bu ilaç.

hülya ayyıldız arkadaşım sana ulaşamadım yarın kargo getiriyo ilacı nabilirim bu ikinci yollayışım her gelmesinde 10 milyon verdim 20 milyon toplamda kargo parası ödedim.benden bu kadarlık arkadaşım napabilirim ilacı isteyen olursa verecem sizede ne zaman ulaşırsam yollamış oldugun 20 milyonu geri verecem .ben 1 haziranda yaz tatiline memlekete gidiyom 3 ay yokum bana ulaş lütfenn gidene kadar ben bu kadar çabaladım napıyım .kimsenin hakkı kimseye geçmesin.

ya kızlar yazdıklarınızı okudumda ben teni üyeyim ne ilacı bu bende tüplerimi baglatmıştım tekrar açtırdım ama bebegim olmuyor 5 yıl oldu ayy çok heycanlandım ya banada anlatırmısınız lütfennnnn

nejlacım ilaca ben talibim. istanbulda oturuyorum. yazımı okuyunca cvb yaz olur mu?özelden msj atamıyorum ben. ayy çok heyecanlandım...

hülya ayyıldızın ilacı bugün geldi elime bekleyelim bakalım eger 1 hazirana kadar haber alamassak ayten size yolluyum .haksızlık olmasın tamam canım bende özelden yazamıyom msn adresi verirsin bana olurmu

bende haksızlık olmasını istemiyorum bekleyelim 1 hazirana kadar eğer hala bir ses çıkmazsa bana yollayın adresle teli yazarım size
şimdiden teşekkür ederim heyecanlandım birden ....

Arkadaşlar ben de ilacı kullandım ve şu an 9 haftalık hamileyim İnşaallah sizlerede faydası olur.

Bu ilacı bize öneren arkadaşımız Arise sonsuz teşekkür ediyorum, Allah herkesin gönlüne göre versin

ay ay maşallah çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün bebişini inşallah, şimdi bizlerde kullanıyoruz bu ilacı sende bi problem varmıydı? ne kadar süredir kudullanıyordun? bu ilacın yanında bi tedavi görmüşmüydün merak ettim doğrusu. Baya bi soru sormuşum ama böyle güzel haberler almak umut oluyor bizlerede açıkçası

arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende yumurtalık rezerv yetmezliği ile savaşıyorum,3 başarısız

tüpbebek 4. sü mini tüpbebek fakat yumurta gelişimi olmadığı için dün iptal edildi malesef bugün

net te enson çare neyapabilrim diye gezerken burayı keşfettim ve şuan çooook heyecanlıyım

bu ilacı kim nasıl temin ediyor bana yardımcı olursasanız çok sevinirim

Canım benim, senin adına çok çok sevindim. Hayırlı olsun.
Inşallah Allah sana sorunsuz bir hamilelik, kolay bir doğum, sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder arkadaşım.
Bizimle bu olayı paylaştığın için teşekkür ederim, ilaça yeni başlayan arkadaşlarımız için büyük bir moral oldu.
Kendine ve bebeğine çok çok iyi bak.

senin adına çok sevindim canım allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. bende aşılama tedavisine başladım. bizlerede dua etmeyi unutma olurmu? rabbim hamilelerin dualarını kabul edermiş...

Arkadaşım Ocak ayında bende tüp bebek yaptırmak istedim ama yumurtalar gelişmedi ve yarım kaldı bende builacı denemeye karar verdim mart ve nisanda kullandım martta eşim yanımda değildi nisanda kullandığımda o ay hamile kaldım üstelik doktorlar bana da yumurta rezervimin azaldığını yakında menapoza girebileceğimi söylemişlerdi.

Asla umudunuzu kaybetmeyin nefes aldığımız sürece umut var demektir.

slm arkadaşlar ama bu tenktur türkiyede satılmıyo nasıl temin edeçeğiz.tayşancıl otunu bulup içsek aynı şeymidir acaba.

Son cumleye tamamen katılıyorum, arkadaşım.
Kendine ve bebeğine iyi bak canım.
Bunları bizimle paylaştığın için tekrar eşekkür ediyorum sana.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…