Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

aris çim çok iyi olur çünkü benim firma fos çıktı ben bugün mevzuatı öğreneyim
ona göre hareket edelim

canım öğrenirsen lütfen paylaş burda bizde faydalanalım.ben bir aktara sordum belki getirde biliriz gibi bişeyler söyledi o taraflardanda bitki alıyolarmış .ama tavşancıl otunu dahi bilmiyolar bu hafta tam ismini varecem ilaçın bakalım bişey çıkarmı.eğer çıkarsa bende sizi bilgilendirecem.

merhaba arkadaşlar reglime 2 gün var ama bugün inanılmaz batmalar oldu kasıklarımda özellikle sağ taraf. şu an resmen adet sancısı çekiyorum. Aris sen bu ilacı fazla kullanmadığın için belki olmamış olabilir sende buna benzer şeyler ama ağrım arttı ilacı kullanan arkadaşlar sizlerde böyle şeyler oldumu

Canım, geçmiş olsun
Böyle bir problemin olduysa, birdahaki aya 4 hafta değilde 3 hafta kullan canım.
Eminim ki sendeki belirtiler bir rahatsızlık değildir ama maddem sana rahatsızlık veriyorsa, dedim gibi bir sonraki aya, adetin gelmeden 1 hafta önceden ilaçını kes.
Kendine iyi bak, canım
Öpüyorum

Ariscimm canım ben zaten cumartesi gününden beri içmiyorum tansiyonum düşmüştü bi kaç gündür böyle sancı olunca merak ettim bide benim regli tarihim haziran 1 di ben sapma falan olur diye aralık 2 yi bekliyodum bugün ayın 2 si ve ben hala regli falan olmadım :18: ve bugün evlilik yıldönümüm tahlil yaptırmak için erken bugün çok ümitlendim gitmemek için kendimi zor frenliyorum canım neyse bi gelişme olursa haberdar ederim sende kendine ve bebişine çok iyi bak çooook öpüyorum

Canım
Ben sizi tansiyon konusunda uyarmıştım. Keşke biraz tuzlu ayran gibi birşeyler içseydin.
Neyse, kestiğini iyi oldu.
Tahlil konusa gelince, biraz erkendir canım.
Ayrıca şunu söylemek isterim, ilaçı kullanım sırasında kendine ilgili bazı değişiklikler hissetmeni çok normaldır.
Bende hissetmiştim ama ben ev taşıma telaşında olduğum için yorgunluğa ve strese bağlamıştım.
Hatta, yengem bu ilaçı tavsiyettinde ilaçın etkisini bir " disk birleştirmesine" benzetmişti. Çok gülmüştüm.
Kadın hormonlarla ilgili bozuk olan kümelerini tamir eder, yerine koyar demişti bana.
Şaka da olsa bir nevi doğruydu. Bu nedenle kullanım sırasında farklı hissediyoruz.
Bu arada, evlilik yıldönümü kutlu olsun. Eşinle ve inşallah doğacak çocuklarla birlikte nice mutlu seneler dilerim.
(Canım, aslında senin heycanını çok iyi anlıyorum. Git bir beta-HCG tahlilini yap. Kim bilir belki bu evlilik yıldönümünde çok güzel bir hediye ile karşılaşırsın. Ama negatif çıkarsa umidini kaybetme canım. Olur mu?)

Son düzenleme:

Ayyy inşallah ya ama bugünde bekleyeyim diyorum atrık ne çıkarsa bahtıma Bu arada ben geçen ay hayıt soğan kürü öncesinde de neler neler yaptım ama bu ilaç gerçekten çok etkili belkide tembel yumurtalarımı çalıstırdı onu hissediyorum gerçekten heyecanlandırdı beni. o güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum hem verdiğin desteğin hem yaptığın bu iyiliğin hakkı ödenmez.İlacı kullanan diğer arkadaşlar kayboldu onlar naptı acaba

Ha, söyle canım...
Seni mutlu görmek benide mutlu ediyor canım.
Diğer kızlardan ses yok canım.
Keşke iyiyiz deselerdi... bizde çok merak ediyoruz.

kızlar kandiliniz mübarek olsun melekbade evlilik yıl dönümün kutlu olsun canım benim bende ilaçı kullanan arkadaşları merak ediyorum arada ses verin kızlarrrrrrrr

kızlar kandiliniz mübarek olsun melekbade evlilik yıl dönümün kutlu olsun canım benim bende ilaçı kullanan arkadaşları merak ediyorum arada ses verin kızlarrrrrrrr

sağol canım çok teşekkür ederim . evet hepinizin regaip kandili mübarek olsun bugün dua edelim

melek , durumun nasıl?

merheba canım henüz regli olmadım az önce kan testi için sağlık ocağına gittim bugün cuma olduğu için pazartesine kaldı sonuçlar. Bugün test alayım eczaneden çatlayacam yani arada bi sancı giriyo bir haftadır regli olacakmış gibiyim olmuyorumda

meraba kızlar bende 12 yıldır bebek özlemi çekiyorum yaşım 29 sebepsiz inferteliteyiz bizde
bende araştırırken karşıma brası çıktı
ilacı kullanıpta hamile kalan arkadaşlar varmı şu ana kadar baktım ama birçok sayfaya denk gelmedi

nasıl temin ettiniz ilacı bende almak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim

Çok geçmiş olsun, kamer
Benden başka burada yazan arkadaşımız da hamile kalmış.

Kullananlar bir çoğu dönüş yapmadılar. Durumunu bilmiyoruz.

Temin konusunda gelince, temin edilmesi gerçekten zor.
Sanırım yurtdışında gelen ilaçlar için Türkiye özel bir mevzuat uygulanıyor.
Bir bayan postaneye gidip bu mevzuatı oğrenecektir ama daha haber vermedi.
Yurtdışına tanıdığın varsa, ondan isteyebilirsin.
Bence, topiği takip et, ilaç temini konusunda bir yolu bulunursa mutlaka burada yazarız.
Tekrar geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim aris ben araştırayım bakalım çevremde romanyada tanıdığı olan birileri vardır belki ben antalyada yaşıyorum mutlaka birilerini bulmalıyım getirtebilecek
topiki takipteyim bundan sonra çok teşekkür ederim tekrar

ayşemon canım hayırlı olsun bebişin allah tamamına erdirsin
ilacı nasıl kullandın sen?
bide kaç senelik evlisin

arkadaşlar nasılsınız ? ilaçları kullanmaya başladınız dimi ben daha başlamadım iki hafta sonra başlıcam hayırlısı artık rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…