melekbade çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin.sağlıkla inşallah.bende 5,5 yıldır uğraşıyorum mart da kendiliğimden hamile kaldım 2,5 aylıkken kalbi durdu aldılar.şimdi deli gibi bende bu ilaçı arıyorum ama sadece romanya çıkıyor yabancı dil olmadığı içinde irtibat kuramıyorum.sana vesile oldu bu ilaç inşallah bizlerede vesile olur.
bir şey soracam canım hayıt nedir aktardanmı alıyosun.ve nasıl kullanıyosun.
Ayy, ben yokken neler olmuş....
Melekçim seni candan tebrik ederim.
İnan çok çok çok sevindim. Hatta gözyaşalımı tutamadım.
Allah sana kolay bir hamilelik, sağlıklı ve güzel bir bebek nasip eder inşallah.
Artık kendine çok çok daha iyi bak, canım.
Artık hiç bir ilaç kullanma demeye gerek yoktur, sanırım.
Seni çok çok öpüyorum.
yaaa neler oldu neler çok sağol canım ne desem nasıl teşekkür etsem sana bilemiyorum o kadar mutluyuzkiyok daha bişey kullanmakta görmekte istemiyorum denemediğim şey kalmamıştı. Bende ne kadar duygulandım ağladım şok etti bizi eşim hala şaşkın yarın dr umuza gidiyoruz inşallah bi sorun çıkmaz bende seni çoooooook öpüyorum ailenle sağlıklı uzun ömürler geçirirsin inşallah
ay cok şükür oldu. aris resime bakarmısın tavşancıl otumu ben emin olamadım.
Kızlar üsteki resimleri ararken almanca sayflarında da bu ilaç çikti.
Ben bilmediğim için anlayamadım, çeviri araçlarla da uğraşmadım.
Almancadan anlayan varsa veya tanıdığınız varsa...
Belki işinize yarar.
Arzneimittelverzeichnis - ARCANA Arzneimittel-Herstellung
ve
HERALVENT 10 ML von A. Lühr Lehrs Arzneimittel (PZN: 3489295)
Kızlar üsteki resimleri ararken almanca sayflarında da bu ilaç çikti.
Ben bilmediğim için anlayamadım, çeviri araçlarla da uğraşmadım.
Almancadan anlayan varsa veya tanıdığınız varsa...
Belki işinize yarar.
Arzneimittelverzeichnis - ARCANA Arzneimittel-Herstellung
ve
HERALVENT 10 ML von A. Lühr Lehrs Arzneimittel (PZN: 3489295)
Tatlım kusuruma bakma, lütfen
Yarın daha geniş bir zamanda sana gerekli açıklamayı yaparım.
Canım doktordan geldikten sonra mutlaka ne yaptığını bildir bana, çok merak ediyorum.
merhaba canımmmm gittim bugün dr a ultrasondan baktı minicik belli belirsiz bi kese çıktı işte folikasit aldık cuma günü tekrar bakılacak :81:
Çok sevindim, melekçim.
Cuma günü nekadar büyüdüğünü göreceksin.
Sağlık ocaktaki HCG sonuçlarını aldın mı canım?
Sonuçlar kaçtır?
günaydın kızlar bende aris arkadaşımızdan duyup büyük bir umutla romanyadan 2 şişe branca ursuluı getirttim.Birini işyerimde birini evde tutuyordum fakat kullanmaya başlayalı çok olmamıştı ki eşim daha fazla beklemek istemedi ve tüp bebek yapmaya karar verdik hastaneyle görüşmemizi yaptık kısmetse tedavimize başlıyoruz. Dolayısıyla elimdeki 2 şişeyi de buradan vermeyi düşünüyorum aslında niyetim ücretsiz olarak ilk isteyen 2 kişiye vermekti fakat tüp bebek maliyeti tahminimizden çok yüksek çıkınca 2 kuruşta olsa faydası olur diye satmak durumunda kalıyorum.Dediğim gibi her iki şişeden de birkaç kez kullandım ama şişelerin %95 i dolu öyle düşünün tanesini 50 TL den vericem isteyen arkadaşlar olursa bana msj atabilir.Dilerim hepimiz birgün anne oluruz...
günaydın kızlar bende aris arkadaşımızdan duyup büyük bir umutla romanyadan 2 şişe branca ursuluı getirttim.Birini işyerimde birini evde tutuyordum fakat kullanmaya başlayalı çok olmamıştı ki eşim daha fazla beklemek istemedi ve tüp bebek yapmaya karar verdik hastaneyle görüşmemizi yaptık kısmetse tedavimize başlıyoruz. Dolayısıyla elimdeki 2 şişeyi de buradan vermeyi düşünüyorum aslında niyetim ücretsiz olarak ilk isteyen 2 kişiye vermekti fakat tüp bebek maliyeti tahminimizden çok yüksek çıkınca 2 kuruşta olsa faydası olur diye satmak durumunda kalıyorum.Dediğim gibi her iki şişeden de birkaç kez kullandım ama şişelerin %95 i dolu öyle düşünün tanesini 50 TL den vericem isteyen arkadaşlar olursa bana msj atabilir.Dilerim hepimiz birgün anne oluruz...
teşekkür ederimm çok saol ya gittim bugün tirod şeker falanada vardı testlerin içinde o yüzden geç çıkması normal perşembe gel dediler sinir geldi o günde çıkmazsa cuma hastanede tekrar yaptıracağım dr um görmek istemişti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?