- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
500 luk 3 ay gıdıor galıba zaten
herkesın faydalanmaısna cok sevındım
hem ml fazlalastı
hem alacak kısı
cok memnun oldum
cumaya kadar yollarım canım ınsallah
esracım cuma gününe kadar gelir mi bilmiyorum ama 20 sinden önce de olabilir :) en kısa zamanda gelirde kullanmaya başlarsınız sizde.
Bazı arkadaşlar ilac kullanıyorlarmış .. Ilacla beraber bu ilac kullanılır mı onu bilmiyorum aris eger okuyorsa burdan yazabilirse daha doğru olur.
Ama bende başka ilac kullanılırken bu ilacın alınması sakıncalı olabilir:44:
elibeses cnm ücreti bugün gönderdim
malesef arkadaşlar suanda söz verdiğim arkadaşlara getirebileceğim 2. posta getirtebilirsem o zaman ancak.. o da kesin değil.
canım benim bugün listede adımı gördüm ilaç banada düşüyor galiba ben bir kaç gündür rahatsızdım nete giremedim bana ilaç parasını nereye gönderecegimi yazarsan özelden bende ücreti gönderirim ayrıca benim adresimide sana yazarım sende adresime gönderirsin olurmu emeklerinin için sagolmalesef arkadaşlar suanda söz verdiğim arkadaşlara getirebileceğim 2. posta getirtebilirsem o zaman ancak.. o da kesin değil.
malesef arkadaşlar suanda söz verdiğim arkadaşlara getirebileceğim 2. posta getirtebilirsem o zaman ancak.. o da kesin değil.
Yaklaşık beş sendir uğraşıyorum ilaç,aşılama ,tüp bebek ama sonuç alamadım bir türlü , artık doktarlara gitmek istemiyorum.Bu ilacı da nette gezinirken gördüm umarım gelen ilacı kullanan herkes bebeklerine kavuşur.Burdan ,eğer ilacı kullananlar bizimle paylaşırsa, herkesi takip edicem ve dualarım sizinle olacak, bana da umut olacaksınız.
Elibeses eğer 2.posta getirebilirsen en başa beni yaz lütfen , herkese bol şans diliyorum.
malesef arkadaşlar suanda söz verdiğim arkadaşlara getirebileceğim 2. posta getirtebilirsem o zaman ancak.. o da kesin değil.[/QU
Bundan sonra getirtebilirsen beni mutlaka sıraya yazar mısın? Bunun başka türlü temin etmemiz mümkün değil. Lütfeeeennn
Esracım cuma gününe kadar gelir mi bilmiyorum ama 20 sinden önce de olabilir :) en kısa zamanda gelirde kullanmaya başlarsınız sizde.
Bazı arkadaşlar ilac kullanıyorlarmış .. ilacla beraber bu ilac kullanılır mı onu bilmiyorum Aris eger okuyorsa burdan yazabilirse daha doğru olur.
Ama bende başka ilac kullanılırken bu ilacın alınması sakıncalı olabilir:44:
eveeet arkadaşlar belli oldu şimdi...
500Ml gelicek 20 eylülden önce gelebilir.
25 tl fiyatı
bu durumda 2 şişe isteyenlere 1 şişe göndericem
kesin gönderilecek olan kişiler:
elibeses 1 şişe 500ML
gamzeli 1şişe 500ML
esra 1 şişe 500 ML
lee 1şişe 500ML
masal 1şişe 500ML
ece_eskici 1 şişe 500ML
fatmaozkan da istiyordu ona da 1 şişe diyorum
Fıstık arkadasımız yazmıştı istiyorsa ona 1 şişe
Karden de 1 şişe istemiş
seratek İSTEMİŞ 1 ŞİŞE DE ona oldu toplamda 10 kişi
canım ücreti nereye yatıralım bana özelden msj atar mısın yeni gördüm yazını çok sık giremiyorum artık:/
teşekkür ederim şimdiden...
masalcım mesaj kutun dolu:) temizlersen sana bilgi vericem...:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?