Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

500 luk 3 ay gıdıor galıba zaten
herkesın faydalanmaısna cok sevındım
hem ml fazlalastı
hem alacak kısı
cok memnun oldum
cumaya kadar yollarım canım ınsallah

Esracım cuma gününe kadar gelir mi bilmiyorum ama 20 sinden önce de olabilir :) en kısa zamanda gelirde kullanmaya başlarsınız sizde.
Bazı arkadaşlar ilac kullanıyorlarmış .. ilacla beraber bu ilac kullanılır mı onu bilmiyorum Aris eger okuyorsa burdan yazabilirse daha doğru olur.
Ama bende başka ilac kullanılırken bu ilacın alınması sakıncalı olabilir:44:

arastırıp kullanılırsa demen gıbı ıyı olur
herkese sıfa olsun ınsallah

elibeses kullanıcısından alıntı
evet canım malesef doldu. hatta eksik bile kaldı artık bubuşa mesaj atamadım henüz ama 500Ml getirebilirlerse 2 şişe olanları 1 şişe gönderebilirz bu şekilde 1-2 kişiye daha gönderebiliriz.
Ablayla görüşüp dönücem size...

Merhaba elibeses sanırım geç kaldım ama elinde fazla kalırsa ben de almak isterim

Ellibeses sanırım istemekte geciktim ancak elinde varsa lütfen bana da gönderir misin? Çoktandır nereden tedarik edebilirim diye araştırıyordum ancak sizin temin ettiğinizi yeni okudum. Lütfeeeeennnn

malesef arkadaşlar suanda söz verdiğim arkadaşlara getirebileceğim 2. posta getirtebilirsem o zaman ancak.. o da kesin değil.

malesef arkadaşlar suanda söz verdiğim arkadaşlara getirebileceğim 2. posta getirtebilirsem o zaman ancak.. o da kesin değil.
canım benim bugün listede adımı gördüm ilaç banada düşüyor galiba ben bir kaç gündür rahatsızdım nete giremedim bana ilaç parasını nereye gönderecegimi yazarsan özelden bende ücreti gönderirim ayrıca benim adresimide sana yazarım sende adresime gönderirsin olurmu emeklerinin için sagol

Yaklaşık beş sendir uğraşıyorum ilaç,aşılama ,tüp bebek ama sonuç alamadım bir türlü , artık doktarlara gitmek istemiyorum.Bu ilacı da nette gezinirken gördüm umarım gelen ilacı kullanan herkes bebeklerine kavuşur.Burdan ,eğer ilacı kullananlar bizimle paylaşırsa, herkesi takip edicem ve dualarım sizinle olacak, bana da umut olacaksınız.
Elibeses eğer 2.posta getirebilirsen en başa beni yaz lütfen , herkese bol şans diliyorum.

saol canım inşallah işimize yarar bu ilac.. suanda ilac geldikten sonra 10 kişi denicez:) bakalım o şanslı anneler kim olucak
inşallah bende oluuuuruuum
eger işe yararsa 2. defa getirtmek için emin olun uğraşıcam....

cnm seni bir sürü ugraştırıyorum biliyorum.benim mesaj sayım dolmadıgı için özelden mesaj yazamıyorum.ptt Konyadan gönderdim. Sakıncası yoksa özelden mail adresini yollasan ben mail atsam.

Bu konuyu bende merak ediyorum yumurta takibi yaptıranlar klomenle birlikte bu ilacı aynı anda kullanabileceklermi?Bir sakıncası varmı bilgisi olan varsa ve burada paylaşırsa hepimiz öğrenmiş oluruz:44:

canım ücreti nereye yatıralım bana özelden msj atar mısın yeni gördüm yazını çok sık giremiyorum artık:/
teşekkür ederim şimdiden...

masalcım sana yine özelden yazamıyorum mesaj alanın dolu..
Esracım adını soyadını kargo adresini özelden yada mailime gönderebilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…