Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

elbıses tam ogren ona gore yollayalım parayı hem senın ıcın hem bızım ıcın zorluk olmasın

canım benim bana özelden masj gelmedi ama bende senden 2 şişe istemiştim sana akıl vermek istemem ama herkese 1 şişe versen 10 kişi faydalanır yinede sen bilirsin her şey kısmet işi ilaç bana düşmüyorsa yinede sagol

ece canım 500ml olursa herkese 1 şişe gönderirim bu sekilde sana da kalır. mesaj kutumu sildiğim için diger kişilerin isimleri yoktu sadece 5 kişi vardı .
ilk etapta dediğim gibi 10 şişe gelicek. şimdi haber bekliyorum ben ona göre yazarım özelden msn ini yazarsan seni ekliyim konuşuruz.
:80:

kımsenn hakkını yemek asla ıstemem
faydalanamıyan olursada cok uzulurum
bzde ılacın acılıyetı var dıye 2 sıse ıstıyorum ben
200 ml gelırse
ama 500 gelırse tabıkıde herkese 1 tane yollansın herkes
faydasını gorsun ınsallah

kızlar yerde ararken gökte buldum sizi bende aroyrum ne zmandır ama maalesef bulamadımmmm..sizden ricammmmm bende alabilir miyim yada nerden bulabilirim..2 senedir bebk için mücadeele artık yorgun düşmüş durumdayım inşşah vesile olurda hamile kalırız .şimdiden teşekkürler..

canım suanda mümkün değil . ama listedeki arkadaşlardan almayan olursa sana gönderebilirim hem bakarsın ben bu ay hamiş kalırım elimdeki 2 şişeyi verebilirim hehehe

cnm inşallah hamile kalırsın.bana gönder veya gönderme diger gönderdigin arkadaşlarda hamile kalır.Bize büyük bir umut olur.Fayda gören arkadaşlar yazsın biz hamile haberlerini bekliyoruz.

kızlar sayfalar cok oldugundan hepsını okuyamadım kullanıp faydasını gören oldumu bunun

Canım ben henüz ilacı bu ay ilk defa kullanıyorum :) Faydası olursa yazarım. bana ilacı bu forumda bu ilacla hamile kalmış biri gönderdi..

Son düzenleme:
eveeet arkadaşlar belli oldu şimdi...
500Ml gelicek 20 eylülden önce gelebilir.
25 tl fiyatı
bu durumda 2 şişe isteyenlere 1 şişe göndericem

kesin gönderilecek olan kişiler:
elibeses 1 şişe 500ML
gamzeli 1şişe 500ML
esra 1 şişe 500 ML
lee 1şişe 500ML
masal 1şişe 500ML
ece_eskici 1 şişe 500ML

fatmaozkan da istiyordu ona da 1 şişe diyorum
Fıstık arkadasımız yazmıştı istiyorsa ona 1 şişe
Karden de 1 şişe istemiş
seratek İSTEMİŞ 1 ŞİŞE DE ona oldu toplamda 10 kişi

Canım yeni gördüm bu mesajı 500 ml gelecek olmasına çok sevindim.ben hemen çıkıyorum özel mesajla gönderdiğin isim adına postaneden yatırıcam ücreti bilgin olsun
adres bilgilerimi tekrar gönderdim sana özel mesajla

500 luk 3 ay gıdıor galıba zaten
herkesın faydalanmaısna cok sevındım
hem ml fazlalastı
hem alacak kısı
cok memnun oldum
cumaya kadar yollarım canım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…