Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

merhaba kızlar,topiğinize bir arkadaşım sayesinde yazıyorum.7 aydır korunmuyoruz,pko luyum,doktorum bu ay klomen verdi,dün gittim istenilen olgunluğa erişmemişti yumurtalarım aynı zamanda gluphogace verdi..yeni başladım ama açıkçası başka şeyleri de denemek istiyorum çünkü 7 ay belki sizlere kısa gibi gelmiş olabilir ama benim gücüm kalmadı artık hamile kalmak istiyorum,bu tentür nasıl birşey??eşim arada bir romanyaya gider,ordan bulabileceğimiz birşeymidir?ilk sayfayı okudum ama çok sayfa olmuş hepsini okuyamadım, bana özetleyecek biri var mıdır rica etsem??teşekkürler şimdiden...

sadece romanyada olan bırsey zaten
ılac tavsancıl otu tenkru
bayanlarda yumurtanın olgunlasmasını
erkekte ıse spermlerın fazlalasmasınız saglayan bır ılacmıs
ınsallah vesıle olur kullanıp faydasını gorursun

kitty bende sadece 4 ay doktora gittim bana da yıl gibi geldi :) bende klomen le başlamıştım sıkıldım
bende dogal yoldan denicem dedim bu ilacı gördüm . bi de ilişkiden önce kaynak süt buharında duruyorum bir süre bakalım hayırlısı :)

:81:

cevapladığınız için çok teşekkür ederim..ama eşim ne zaman gider bilemiyorum..bu yıl içinde gider ama ne zaman bilinmez..işine bağlı...sizler nereden temin ettiniz?ulaşılabilen biryerse bende hemen başlamak istiyorum..klomenle yumurtaların istediğin gibi olmadımı?benimkilerde olmadı..daha ilk ay gerçi ama..çok da etkili birşey değil anlaşılan..napıcaz bakalım..inanın çok mutsuzum...

Elibeses gerçekten çok rahatsız olmuşsun... Bu ilacı senden isteyen herkes emin ol okuyup istiyordur, ben ilacın ne olduğunu okudum bilgim var. Ancak hiçbir şekilde temin edemedim, benim sorum yumurta rezervinde azalma... Aslında tedavi aşamasında 7 -8 tane yumurta görünüyo ancak olgunlaşma aşamasına gelince ilkinde 3 tane ikincisinde 1 tane olgunlaşabildi. İnşallah bu ilaçtan bir fayda görürüm... Biz elimizden geleni yapalım, Allah ol dediği gün olur hayırlısıyla Pazartesi iyi haberlerini bekliyorum....

Merhaba elibeses ben almak isterim , kaçırdım diye çok üzülüyordum.Mesaj sayım yeterli olmadığı için sana özelden mesaj atamıyorum , sen bana hesap bilgilerini ve mail adresini gönderirsen parayı yatırırım ,adres bilgimi de gönderirim.çook teşekkürler

Merhaba elibeses ben almak isterim , kaçırdım diye çok üzülüyordum.Mesaj sayım yeterli olmadığı için sana özelden mesaj atamıyorum , sen bana hesap bilgilerini ve mail adresini gönderirsen parayı yatırırım ,adres bilgimi de gönderirim.çooookkkk teşekkürler

merhaba tamam canım sana ve sevdalinka ya gidicek son 2 ilaç.
mesaj atıcam size.. 10 kişi tamam suanda :) vazgecen olur mu bilmem hala ama artık bu saatten sonraolmaz diye düşünüyorum.
gönül isterki herkes kullansın şansını denesin ama şartlar kısıtlı ..
ilacların geliş tarihi 20 ekim yeniden yazayım.

yok canım ben gerçekten ne için kullanıcanı merak ettim.. benimde aynı sorun var... ama malesef suanda ilac sayısı doldu .. dediğim gibi 2. posta getirtebilirsem burdan yazıcam ama o heralde bir kaç ay sonra olur. başka birilerinden de bulmaya çalışın derim bende tüm olanaklarımı deniyorum normalde kimseyle paylaşmıcam seyleri sırf bu ilacı getirtmek için söylemek zorunda kaldım durumumu cok rahatsızlık verici bişey benim için...
bilmiyorum faydasını görecekmiyim ama cok inanıyorum güveniyorum bu ilaca ne biliyim önce Allah a sonra bu ilaca :)
yine de herkes kısmet ...

bu arada ben ilk 2 gün başagrısı dışında hiç bir yan etkisini görmedim.

Elibeses çok teşekkür ederim , e-mail adresine msg. gönderdim cevap bekliyorum.

Bu arada arkadaşlar yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyorum , 97 tane mesaja ihtiyacım var ,boş mesaj atarsanız çok sevinirim.

Canın sağolsun elibeses, nasip değilmiş... İnşallah bir dahaki sefere

Bernaece, sana da geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sende bebek sahibi olursun.
1. Öncelikle şunu belirtmek isterim, bu sitenin sayesinde benimle birlikte hamile kalan 4-5 aşkadaşımız var.
Yani hamile olduğunu bildirenlerdir, belki kullanan ve hamile kalan vardır ama bildirmediler, kim bilir.
2. Yurtdışında doktora gittinde ve infertilite tehşisi konuldunda, doktoru sana yazacak ilk ilaç budur, canım.
Doğal olduğunda dolayı, diğer kimyasalar ve hormon dolu ilaçlardan önce tercih ediliyor.
Yani bu ilaçı doktorları tavsiye ediyor.
3. Sende bir çok doğal kürler ve ilaçlar kullandığını,faydasını görmediğini, bıraktıktan sonra hamile kaldığını yazdın.
Peki hiç düşündün, belki bu kürler sayesinde hamile kalmış olabilirsin. Ben bitkilerin tedavi gücune çok inanırım.
4. Sonuç olarak, ben kullandım, faydasını gördüm. Yani burada yazdıklarım kulaktan duyma değildim, bizat yaşadıklarım.

Kendine iyi bak, en kısa zamanda seninde hamilelik haberleri duyarız inşallah.

arıs gusel bır acıklama yapmıssın
sagol
rabbım herkese sıfa versın ınsallah

Cevaplandı :)

şimdi postaneden geldim sabah gidip parayı yatırdım sana özeldende mesaj attım oraya bakarsın bu arada ugraşların için sagol şimdilik hoşçakal

uzun zamandır yoktum ama müthiş haberle dondum hiçbir kür kullanmadan aşılama yapmadan şuan 2 aylık hamileyim bu bana Allah'ın bir lütfu Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun

canım bende alabilirmiyim bu ilaçtannnnnnnnn

uzun zamandır yoktum ama müthiş haberle dondum hiçbir kür kullanmadan aşılama yapmadan şuan 2 aylık hamileyim bu bana Allah'ın bir lütfu Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun

gerçekten çol şanslısın.. Artık hamile kalan kişilere gıbta ile bakıyorum ne tuhaf değil mi?? Halbuki onlar yani siz normalsiniz biz değil ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…