Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

canım peki sen pkolumuydun.ilacı kullanmaya adet bitimindemi basladın

canım doktor bana pko lusun demedi ama sanırım öyleydim yani yumurta tembelliğim vardı
sayısı azdı büyümüyor ve çatlamıyordu..
yani belirsiz inferlitilite...

esracım öglen kargon yola cıkıcak ama pazartesi elinde olur uzaksın bana :) hadi şimdiden gözün aydın diyim... inşallah size de olumlu etkisi olur :79:

cok heyecanlıyım
ınsallah etkısı olur esımde
kadınlarda etkısı cok bunun kanıtı sızlersınız
,ama erkekte kullanıpta yanıt alan hıc okumadım
ınsallah esımdede faydası olur
sagolasın......

Hayırlı olsun, canım.
Erkek kullanmasına gelince, biliyorsun erkekler bu tür konularda konuşmayı pek sevmezler.
O nedenle bu konularda pek yorumlar arama, canım.

Hayırlı olsun, canım.
Erkek kullanmasına gelince, biliyorsun erkekler bu tür konularda konuşmayı pek sevmezler.
O nedenle bu konularda pek yorumlar arama, canım.

hastane korkağı nasıl bir sorun var anlamadım, ben bilgileri sana defalarca gönderdim, ancak sana bir türlü ulaşmadı. Arıyorum ama bir türlü ulaşamıyorum. İlacı kesinlikle istiyorum. tekrar tekrar gönderiyorum, mail kutunu bir kez daha kontrol et. Lütfeeeeeeeeen, hayırlısıyla bi haberleşebilirsek, denk gelebilirsek. hemen parayı göndericem. Ben senden daha fazla bu işin hallolması istiyorum.

pamuk dersin arasında yakaladın beni tesadüf gördüm vallahi ama bana hiç mail yada msj gelmemiş inan sen bana maille ulaşki ben sana ıban atayım olurmu canım

Merhaba
Canım hastane korkağı mesajımı aldınmı yoksa mesajlar siliniyormu gelmeden
Buraya birşey yazmak istemiyorum yasaklandığı için..

mavimenekşe ,hevuk ,kokoş arkadaşlardan ses çıkmazsa size verecem hevuk ve kokoş bilgileriniz atın hazır dursun dönmeyen olursa sizde

hevuk sıralama böyleymiş iptal eden olursa görüşürüz dersaneden geldim açım yemek yeme gidiyorum derste bile sizi düşündüm ya aklımdan rumuzla liste aramayanlar geçiyor

merhaba benim her gün net girme imkanım yok nedenle arisin özelden yazdıgı mesajı yeni aldı aris bana çok önceden söz vermişti lütfen benide listeye eklermisin istersen beni arise sorabilirsin eger bende varsam adresimi ve ücreti gönderirim hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…