Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

bayanlar aranızda pkolu varmı.bu ilaç pkolularada iyi gelir inşallah ümidim var:97:

canım ben caliştıgım icin gün icinde nete giremiyorum. şimdi ekledim

Ya nasıl bir talihsizlik bendeki. Sürekli bu başlığı görüyordum ama girip bakmak hiç aklıma gelmedi.Ve malesef ilacı şimdi gördüm.
Çok geç belki ama eğer vazgeçen olursa, ya da fazla gelirse yardımcı olmanızı isterim.

Canım biz burdayız, lütfen bana bir telefon numarası veya msn adresi ondan sonrası Allahın izni ile gelir.

karde bana döndü BAKIN KIZLAR beni yordunuz arkadaşlar size özelden msj atıldı ne yazıyor o msjda ad soad rumuz tel adres bilgilerini gönderin msn adresini ekleyin yada kendi adresinizi verin pc başında bekleyin lütefen beni ara diye msj falan atmayın yazılanları okuyun ben burda ticaret yapmıyorum arisn ricasını yerine getiryorum pamuksher sana msj gelmedimi daha buraya yazıyorsunuz bu arada listede olmayan arkadaşlara mailimi kim veriyor zorda kalıyorum benim elimde olsa herkese veririm ama bende vermiyorumki ben aracıyım sadece
hayır özel msj isteneni yazıp gönder bu kadar zormu bakın ıban lar gelince lütfen beni sıkıntıya sokmayın çok rica ediyorummmmmmmmmmmmmmm

karde döndü ama bilgiler yok
pamuksher msj atacağına buraya yazmış
anatalya 2011 yok o olmazsa başkasına verecem

karde , antalya2011 ,pamuksher kendimi paralıyorum bilgilerinizi bana özlden msj attın ad-soyad tel adres bu 3 yapmak çokmu zor almıyacaksanız biz yokuz deyin

Son düzenleme:

tamam canım vazgecen olursa dönerim sana

antalya msj kutunu temizle arkadaslar benim irtibat bilgilerimi msj atın antalyaya karde,pamuksher size kendi msj attım sakın gelmedi demeyin antalya hadi kutu temizle uyandığımda herkesin msj görmek istiyorum bu liste bitsin

Son düzenleme:

canım msn adresine hepsini yazdım. lütfen kusura bakma, inşallah listeye eklenebilmişimdir.

Son düzenleme:
pamuk süpersin yazdıklarımı görmeden gittin kal şurda biz dün bu yana burdayım sabahın köründe uyandımmmmm
LÜTFEN BAKIN GEÇ KALANLARI EKLEMEYECEM YUKARDA KIRK KİŞİ YAZIYOR BEN OLMAZ DİYORUM BENİM TEYİTLEŞTİKLERİME IBANLARI ATIYORUM DİĞERLERİNE YAPACAK BİRŞEYİM YOK BENDEN BU KADAR

maviikizz
hastanekorkagı
rosemmm
aybüke61
esra3229
aysma
sharaak
mckocaman

kayıt yaptıran arkadaşlar şuan 8 kişiyiz bilgileriniz tamamlandı
size mail atıldı bu listede olup mail gelmeyen bana dönsün
diğer 3 kişi (pamuksher,karde,antalya2011)dönmediği taktirde diğer isteyenlere verecem çünkü bilgileri elimde mevcut beni yormeyen herkese sonsuz teşekkürler akşama kadar yokum

mavimenekşe ,hevuk ,kokoş arkadaşlardan ses çıkmazsa size verecem hevuk ve kokoş bilgileriniz atın hazır dursun dönmeyen olursa sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…