merhaba
canım hastane korkağı mesajımı aldınmı yoksa mesajlar siliniyormu gelmeden
buraya birşey yazmak istemiyorum yasaklandığı için..
merhaba benim her gün net girme imkanım yok nedenle arisin özelden yazdıgı mesajı yeni aldı aris bana çok önceden söz vermişti lütfen benide listeye eklermisin istersen beni arise sorabilirsin eger bende varsam adresimi ve ücreti gönderirim hoşçakal
merhaba sana özelden yazdım okudunmu bilmiyorum acaba bende varmıyım listede lütfen acil cevap yaz lütfen hoşçakal
canın sag olsun kısmet işi ben her gün nete giremedigim için oldu ama belki aris beni atlamamıştır olmazsa da canınız sag olsun hoşçakal
canım listeyi aris değil ben tutuyorum sen yokun hayatım şuanda bana dönmeyen 2 kşi var ve iisteyen 4-5 kişiniz iki kişi almasa bile nasıl bölecem lütfen keşke önce görseydin ah ah ah
canım bana msneni atarmısın
benim kapalı sanırım açamadım istek almıyo masnem yani..
Bende gündüz uyuyorum yarın düğüne gidice3m çok kararlıyım almakta inan
Ne dersen yamaya hazır ve nazır şekilde bakliyorum
canın sag olsun kısmet işi ben her gün nete giremedigim için oldu ama belki aris beni atlamamıştır olmazsa da canınız sag olsun hoşçakal
merhaba benim her gün net girme imkanım yok nedenle arisin özelden yazdıgı mesajı yeni aldı aris bana çok önceden söz vermişti lütfen benide listeye eklermisin istersen beni arise sorabilirsin eger bende varsam adresimi ve ücreti gönderirim hoşçakal
tamam hastanekorkagı bakıyorum
2 listedede varsa birinden çıkıcak öyleyse ozaman beni alın benii alın
Tetikte bekliyorum kendimi çok komik hissttim ...
eceeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin özele bakarmısın
ozelden msj attim parayi gonderdim banka p.tesi hesabiniza aktarim yapacakmis
Ece canım sen benim listede varsın ama ..
ilaclar sanırım hep 200ml gelicek yine konusucam ama 500ml gelmeyebilir haberin olsun.
200ml 2 ay gidiyor umarım 2ay içinde olan olur:)
hevuk 2. yedeksin sıkma canını birinciye soracam yok derse sende canım bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?