kıslar ilacımız geliooo inşallah hepimiz birer birer hamiş kalırız
Hastanekorkağı.
Ece_eskici'yi de listeye ekle.
Onun durumu farklı, ben ona söz verdim.
12 kişi ile listeyi tamamla.
Canım ya kıyamam senin çok içtentikle istediğini hissettim o nedenle sordum olmazsa yarı yarıya paylaşırız bizde.Belki kendi kendine gelirler Rabbim nasip eder uff ne zormuş evlat hasreti Rabbim herşeyin hayırlısını biliyor istemeyene çifter çifter bazen arkadaşlarım krize giriyo korunurken bebk sahipleri oldukları için dövesim geliyo valla biz milyarlar harcıyoruz onlar dövünüyo belki süpriz yaparlar bize...
Gıı koko benide ekle sıranın bir köşesine gelmezse senden alırım bende hala araştırıyorum ama yok kimse romanyalı heryerli var romanyalı tanıdıgım yok
Aerbeycan fransa almanya maceristan
erkek ınfertılıtesı ıcın kulllanack olan yok galıba aranızda
tamam aris ekledim ece bilgilerini atarmısın
benide eklermisiniz listeye.....
benide eklermisiniz listeye.....
inşallah çıkmaz canım kimi çıkarayım kime kıyayım en son hevuk eklendi aris 10 derse hevük şansına aratık hevuk hevukkkkkkkkkkkk sende sende çığlık seslerini duyuyorum listenin son hali
maviikizz
hastanekorkagı
mavimenekşe
Pamukshker
rosemmm para yattı
aybüke61
hevuk
esra3229
aysma
sharaakzlar
mckocaman
kızlar paraları bekliyorum hadi liste bitti kokohantes ben neden değilim dersen 3 yedektin sevirum hepinizi ECE SENİN BİR ÇOCUĞUN VAR BAK BİZE BİR TANE BİLE ÇOCUMUZ YOK EVDE KOCAMLA KUKUMAV KUŞU GİBİ OTURUYORUZ BİZ BİREDE RAZIYIZ DEĞİLKİ İKİ TANE LÜTFEN BİZİ ANLA SENİDE ÖPÜYORUM
canım yarın yatırıyorum emeğin için tekrar tekrar sağol ALLAHIN İZNİ İZLE sizlerin vesilesi ile bebişlerimiz gelir inşallah
rabbm vesıle kılsın bu ılacı ve hepımızın yuzu gulsun ınsallah
bende listeye eklenmek istiyorum....pcoluyum.daha önce tedaviyle hamile kaldım 33 haftalıkken preeklemsiden ölü doğum yaptım..üstünden 5 sene geçti hala doktora gidemiyorum korkumdan...paylaşımları okudum nedense bilmiyorum ama denemek istedim..belki bişeylerin başlangıcı olur...listeye nasıl eklenebilirim....
aminn canım bende çok dua ediyorum.RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?