Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Mavikız tatlım biz halleştik
Hastane korkagıyla bir sorun olmazsa gelicek inşallah banada
Özelden mesaj atamıyorum çünki hastane korkogına attım 10 dakika beklemem gerek
Teşekkür ederim ilgin için

Hastanekorkağı.
Ece_eskici'yi de listeye ekle.
Onun durumu farklı, ben ona söz verdim.
12 kişi ile listeyi tamamla.

Son düzenleme:
kızlar uzun zamandır buraya yazmaya fırsatım olmadı.yeni ilaç siparişi vermişsiniz hadi hayırlısı en kısa zamanda ilaçlarınıza kavuşmanız dileğiyle.bende sizlerden bir önceki ilaç siparişi veren guruptanım bizler arisin sayesinde kavuştuk ilaçlarımız 2 aydır kullanıyorum ilaçı ve inşallah bu ilaç vesile olacak anne olmama öyle umut ediyorum beklemedeyim rabbim isteyen herkese evlat versin.

Canım benim söylemen yeterli.İnşallahhiç bu ilaçlara gerek kalmadan gelir meleklerimiz.
Gıı koko benide ekle sıranın bir köşesine gelmezse senden alırım bende hala araştırıyorum ama yok kimse romanyalı heryerli var romanyalı tanıdıgım yok
Aerbeycan fransa almanya maceristan

Valla tatlım dediğim gibi babam 8 tane sipariş vermiş. İnş gelir gelirse buraya girip yazacağım zaten sana da gelmezse veririm canım.Dua edelimde gelsin

benide eklermisiniz listeye.....

fatmaz aris 10 kişi dedi liste 11 oldu sonra ece çıktı 12 olduk kokohantes eklesin seni listesine bilgileri falan atona hazır dursun

maviikizz
hastanekorkagı yattı
mavimenekşe yattı
Pamukshker
rosemmm yattı
aybüke61
hevuk yattı
esra3229
aysma
sharaak yattıı
mckocaman
ece-eskici

paraları yatıran arkadaşlar ve liste

koko arkadaşların bilgilerini al hazır dursun inan bilgi toplama işi uzun sürüyor sağolsun para kısmı kolay halloluyor ,hiç yorulmuyorum kızlar takır takır gönderiyor :)

rabbm vesıle kılsın bu ılacı ve hepımızın yuzu gulsun ınsallah

canım yarın yatırıyorum emeğin için tekrar tekrar sağol ALLAHIN İZNİ İZLE sizlerin vesilesi ile bebişlerimiz gelir inşallah

ben de yarın sabahtan parayı yatırıp , mail atarım.

hergün hepimiz için dua ediyorum , inşallah bebişlerimiz kucağımıza almak nasip olur

emeği geçen herkese şimdiden sonsuz teşekkürler

bende listeye eklenmek istiyorum....pcoluyum.daha önce tedaviyle hamile kaldım 33 haftalıkken preeklemsiden ölü doğum yaptım..üstünden 5 sene geçti hala doktora gidemiyorum korkumdan...paylaşımları okudum nedense bilmiyorum ama denemek istedim..belki bişeylerin başlangıcı olur...listeye nasıl eklenebilirim....

Allah sabır versin canım çok zor çok.bu ilaç inşallah eline gecerse sifan olur.hepimizin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…