Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

merhaba
getirtebilirsen bende almak istiyorum

kızlar ilacın ismini lütfen tam olarak yazabilirmisiniz benimde getirme ihtimalim doğdu...

Allah sabır versin canım çok zor çok.bu ilaç inşallah eline gecerse sifan olur.hepimizin tabi

Amin Amin tüm kalbimle amin....teşekkür edrim hala etkisinden kurtulamadım...hamile kalsam bile ne kadar sevininirm onu bile bilemiyorum kaybetme korkusundan...Allah kimseye yaşatmasın...hepimizin kalbindekini versin Rabbim....

arkadaşlar bu formu bugün okudum gerçekten bu ilaç sayesinde hamile kalanlar var mı? kaç kişi var? lütfen cvp yazın

amin amin tüm kalbimle amin....teşekkür edrim hala etkisinden kurtulamadım...hamile kalsam bile ne kadar sevininirm onu bile bilemiyorum kaybetme korkusundan...allah kimseye yaşatmasın...hepimizin kalbindekini versin rabbim....

canım sen nasıl hamile kaldın.hangi tedavilerden geçtin.bir pkolu olarak soruyorum:26:

canım sen nasıl hamile kaldın.hangi tedavilerden geçtin.bir pkolu olarak soruyorum:26:

ben doğumdan sonra pcolu oldum.daha önce yoktu.ama yumurtlama problemim vardı ozmanda.1 yıla yakın serophone kullandım.1 düşük 1kürtajtan sonra kan sulandırıcı da kullanarak hamile kaldım.7.aya kadar herşey normaldi.bi gecede tansiyon yükseldi doktordu hastaneydi diyene kadar bebek ölmüş zaten.şimdi de 2yıldır pcoluyum.doktorum yasmin verdi kullanamadım.sonra cyclo prognova verdi.düzene girdi adetlerim arada bırakıp tekrar başlıyorum.çocuk için tekrar tedaviye başlayacam .bakalım bu defa nasıl olacak.önce bu ilacı kullanmak istiyorum.inşallah doktora gerek kalmadan aniden geliverir bakalımm....

canım konuyu acan arkads bu yontemlen hamıle kalmıs
ayrıca en son elbıses arkadasımız 1 aylık kullanım sonucu gebe kaldı cok sukur
ınsallah herkesın ıyı haberlerını duyarız

ben sagolsun elbısesden 200 ml lık bu ay alıyorum kısmetse
arkadasım sagolsun kargoya vermıs
ben esım ıcın kullanacagım
genelıklede erkek ıcın 3 ay kullanmak lazımmıs
etkısının gorunmesı ıcın
200 ml 1 aylık denılıor
ılacın devamı ıcın yardıma cok ıhtıyacım var
eger gercekten almıcak olan varsa
hemen kullanmıcak olan varsa haberım olsun ıstıyorum
kımseye asla haksızlık yapmak ıstemem
ama bılgınız olsun ıstıyorum
o yuzden yazıorum
rabbım ınsallah bu ılacı herkese vesıle kılar ve hayırlı bır evlat verır

Arkadaşlar hepinize merhaba.uzun zamandır forumu dışarıdan takip ediyorum.38 yaşında ve 11 yıldır erken yumurta rezervi azalması teşhisi ile mücadele ediyorum.Hepinizin bahsettiği ilacı romanya dan arkadaşım vasıtasıyla getirttim.Henüz bir değişiklik yok bende malum durumum biraz daha karışık.İlaç için uğraşan arkadaşlara yardımım dokunursa sevinirim.Romanya daki arkadaşıma konuyu bahsettim.15 gün içinde 4 adet 200 ml gönderebilir.Kurban bayramında Türkiye'ye gelecek o zamanda getirebilirse eksik kalan arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum bende o da.Romanya'da tıbbi mücadeleden önce bitkisel destek uygulanırmış doktoruna sormuş özellikle arı sütü ve propolis kullanımını da tavsiye etmiş benim durumum için.şu anda kendim ve eşim birlikte kullanıyoruz.Hakkımızda hayırlısını diliyorum.Ücret konusuna gelince bana gelen kutular 200 ml 26 Rumen levi. Acil ihtiyacı olan ilk 4 arkadaş (hastanekorkağı arkadaşımızın yaptığı liste dışında açıkta kalan arkadaşlar lütfen) ilgilenirseniz 2-3 gün içinde haber vermem gerekiyor. İlaç geldikten sonra adreslerinize gönderirim.Umarım bir faydamız dokunur.Ben 4 kutu ilacı kendim için istiyordum ancak burada çok üzülen arkadaşlar var benim elimdeki 1 ay yeter şimdilik.Birde aklınızı karıştırmak istemiyorum ancak bitkici bir arkadaşımın kürlerine başladım umarım fayda sağlar. Onun bana söylediği bir kesme şekere 20 damla damlatarak kullan dedi günde 1 kez.Şeker kana hızla geçtiğinden daha fayda görürsün dedi .ben şimdi bu şekilde kullanmaya başladım.Arkadaşlar dediğim gibi benim durumum daha farklı siz fayda görenlerin kullandığı gibi kullanın isterseniz.Sizi etkilemiş olmayayım moralinizi de bozmayın lütfen bende bir değişiklik olmaması sizi yanıltmasın.ben bu ilaca çok inanıyorum ama ben zor hastayım.Aris beni hatırlayacaktır özelden uzun bir maille görüşmüştük.Yengesinin durumu gibi olduğumdan 6 ay kesintisiz kullanmamı tavsiye etmişti.Bitkicim kür gönderince kısa bir süre kullandım .Kesin olan birşey varsaki afrodizyak açısından çok olumlu diyebilirim.Benim durumum için çok iyi bir gelişme e2 eksilerde dolaşınca fark edebiliyorsunuz.Tekrar söyleyeyim şu anda elimde ilaç yok 4 arkadaş tamam dediği anda arkadaşıma bilgi vereceğim.Bol şans hepinize.

canım benim zor seyler yasamışsın.kolay değil.ilk aylardayapılan düşükler sarsıyor insanı ama 7aylık bebeği kaybetmek çok daha zordur.canım üzülme demekki bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş.ALLAHIM SANADA BİZEDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN

senden yardm ıstıyorum bnde esım ıcın kullnacıgım ve ılacın devamı lazım banada
eger getrtrsen cok sevınırım

irem ozelden yazdım ama sen cevp atamayacaksın mesaj sayından dolayı buyuk ıhtımal
burdan cevp yazarsan sevınırım

mrh.elibeses,herşey için teşekkürler canım.inşaallah ilaçlar vesile olur ve kullanan herkes hamile kalır.ben bu aralar foruma fazla giremiyorum.özelden tekrar adres bilgilerimi sana yollayacağım.inşaallah sağsalim bebişini kucağına alırsın canım.kendine ve bebişine dikkat et.bol bol dinlen stresten uzak ,sevgiyle ve sağlıcakla kal))

oyle bilip bilmediginiz seyleri kullanmamanizi tavsiye ederim. icerigindekilerin bitkisel oldugu da soylense sizde cok buyuk yan etkilere neden olabilir. mesela ne zayiflama ilaclari toplatildi piyasadan, duymussunuzdur. (bitkisel oldugu soylendigi halde)...

aris'ciğim bende tenktürdenbende istiyorum cuma günkü mesajınızda pazara kadar paranın yatırılmasını söylemiştiniz ama ben yeni üye oldum birtürlü üyeliğim aktifleşmediği için size ulaşamadım geçkalmadıysam eğer irtibata geçerseniz sevinirim ben hem kardeşim hem kendim için alacağım ikimizdede hiçbir problem yok ama olmuyor karı koca mı kullanmak gerekiyor yoksa sadece bayanlar mı kullanacak açıklarsan sevinirim birde dacia plant'ın kendi sitesine gördim ürünü Terapeut.ro - Produse Naturiste - Tratamente Naturiste sitesinde de gördüm kutularıfarklı ikisindede decia plant yazıyor çelişkiye düştüm banada getirirseniz sevinirim birde kutusunu resmini yollarmısınız çok ilgileniyorum teşekürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Canım ben bugün yatıracam parayı inşallah. İlgin ve yardımların için teşekkür ederim.

günaydın
esra8 1 adet olarak tamam

sayı tamamlansın ayrı bir mail adresi alıp buraya yazarım.malum yazdıklarımız silinemiyormuş sadece ilaç getirmek için açacağım mail adresini yazarım size.

Sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…