Arkadaşlar kimseyi umutlandırmak istemem ama sanki ilacı getirteceğim.
Şöyle anlatayım benim babam tır şoförü eskiden Rusya'ya falan giderdi.Aklıma geldi aradım sordum Romanya'da tanıdığın var mı diye.Çünkü eşi Rus belki dedim bağlantısı vardır. Yok ama arkadaşlarım gidiyor dedi.İlacın adını mesaj attım. Arkadaşlarını aramış 3 arkadaşı gidiyormuş.Toplamda 8 adet sipariş vermiş arkadaşlarına.Bayrama kadar elinde olur dedi.Eğer eczanelerde varsa getirirler dedi.
Eğer olur da ilaç gelirse ben de buradan isteyenlere veririm en az 4-5 adetini. Kesin bir şey söylemiyorum gelecek diye sadece dua ediyorum inş gelir ve en azından bizler de ilacı deneme fırsatı buluruz.
Gerçekten Romanya'da kolay bulunabilen bir ilaç mı bu?
Eğer getirtemezsem kimse darılmasın ama elimden geleni yapacağım.Her şeyden önce ben çok istiyorum. İlaçlar gelirse ilk işim bu topice yazmak olacak.Dua edin lütfen.
Allah sabır versin canım çok zor çok.bu ilaç inşallah eline gecerse sifan olur.hepimizin tabi
canım yarın yatırıyorum emeğin için tekrar tekrar sağol allahın izni izle sizlerin vesilesi ile bebişlerimiz gelir inşallah
amin amin tüm kalbimle amin....teşekkür edrim hala etkisinden kurtulamadım...hamile kalsam bile ne kadar sevininirm onu bile bilemiyorum kaybetme korkusundan...allah kimseye yaşatmasın...hepimizin kalbindekini versin rabbim....
arkadaşlar bu formu bugün okudum gerçekten bu ilaç sayesinde hamile kalanlar var mı? kaç kişi var? lütfen cvp yazın
canım sen nasıl hamile kaldın.hangi tedavilerden geçtin.bir pkolu olarak soruyorum:26:
ben doğumdan sonra pcolu oldum.daha önce yoktu.ama yumurtlama problemim vardı ozmanda.1 yıla yakın serophone kullandım.1 düşük 1kürtajtan sonra kan sulandırıcı da kullanarak hamile kaldım.7.aya kadar herşey normaldi.bi gecede tansiyon yükseldi doktordu hastaneydi diyene kadar bebek ölmüş zaten.şimdi de 2yıldır pcoluyum.doktorum yasmin verdi kullanamadım.sonra cyclo prognova verdi.düzene girdi adetlerim arada bırakıp tekrar başlıyorum.çocuk için tekrar tedaviye başlayacam .bakalım bu defa nasıl olacak.önce bu ilacı kullanmak istiyorum.inşallah doktora gerek kalmadan aniden geliverir bakalımm....
Arkadaşlar hepinize merhaba.uzun zamandır forumu dışarıdan takip ediyorum.38 yaşında ve 11 yıldır erken yumurta rezervi azalması teşhisi ile mücadele ediyorum.Hepinizin bahsettiği ilacı romanya dan arkadaşım vasıtasıyla getirttim.Henüz bir değişiklik yok bende malum durumum biraz daha karışık.İlaç için uğraşan arkadaşlara yardımım dokunursa sevinirim.Romanya daki arkadaşıma konuyu bahsettim.15 gün içinde 4 adet 200 ml gönderebilir.Kurban bayramında Türkiye'ye gelecek o zamanda getirebilirse eksik kalan arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum bende o da.Romanya'da tıbbi mücadeleden önce bitkisel destek uygulanırmış doktoruna sormuş özellikle arı sütü ve propolis kullanımını da tavsiye etmiş benim durumum için.şu anda kendim ve eşim birlikte kullanıyoruz.Hakkımızda hayırlısını diliyorum.Ücret konusuna gelince bana gelen kutular 200 ml 26 Rumen levi. Acil ihtiyacı olan ilk 4 arkadaş (hastanekorkağı arkadaşımızın yaptığı liste dışında açıkta kalan arkadaşlar lütfen) ilgilenirseniz 2-3 gün içinde haber vermem gerekiyor. İlaç geldikten sonra adreslerinize gönderirim.Umarım bir faydamız dokunur.Ben 4 kutu ilacı kendim için istiyordum ancak burada çok üzülen arkadaşlar var benim elimdeki 1 ay yeter şimdilik.Birde aklınızı karıştırmak istemiyorum ancak bitkici bir arkadaşımın kürlerine başladım umarım fayda sağlar. Onun bana söylediği bir kesme şekere 20 damla damlatarak kullan dedi günde 1 kez.Şeker kana hızla geçtiğinden daha fayda görürsün dedi .ben şimdi bu şekilde kullanmaya başladım.Arkadaşlar dediğim gibi benim durumum daha farklı siz fayda görenlerin kullandığı gibi kullanın isterseniz.Sizi etkilemiş olmayayım moralinizi de bozmayın lütfen bende bir değişiklik olmaması sizi yanıltmasın.ben bu ilaca çok inanıyorum ama ben zor hastayım.Aris beni hatırlayacaktır özelden uzun bir maille görüşmüştük.Yengesinin durumu gibi olduğumdan 6 ay kesintisiz kullanmamı tavsiye etmişti.Bitkicim kür gönderince kısa bir süre kullandım .Kesin olan birşey varsaki afrodizyak açısından çok olumlu diyebilirim.Benim durumum için çok iyi bir gelişme e2 eksilerde dolaşınca fark edebiliyorsunuz.Tekrar söyleyeyim şu anda elimde ilaç yok 4 arkadaş tamam dediği anda arkadaşıma bilgi vereceğim.Bol şans hepinize.
benden ilaç bekleyen 7 arkadaşım 20 Ekime kadar beklemeye devam bilginiz olsun.
ilk 2 ilacı gamzeli ve esra8 arkadaşımıza gönderiyorum...
hap olarak gelen 2 kutu ilacı kimseye göndermiyorum şimdilik bende..
2 kutu 1 ay gidiyor anladıgım kadarıyla..
diğer arkadaşlar sırayla yazıyorum:
lee26
seratek
masal
ece_eskici
fatma özkan
aybuke-61
sevdalinka
daha sonrada buradan ayrılıyorum :) artık bebeğimi bütüyücem
bundan sonra diğerleri artık yardımcı olurlar ben yoruldum. Ariscim Allah sana sabır versin zor iş vallahi..
merhaba değerli anne adayları
ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.
Infertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : Bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi türkiye internet sayfalarda zor buldum.
Bu bitkinin adı " tavşancıl otu".
googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.
Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. Hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.
Inşallah yöntemin size de yardımcı olur.
Hayırlı haberler :cüvcüv: Almanız dileyimle
fatmaz aris 10 kişi dedi liste 11 oldu sonra ece çıktı 12 olduk kokohantes eklesin seni listesine bilgileri falan atona hazır dursun
maviikizz
hastanekorkagı yattı
mavimenekşe yattı
Pamukshker
rosemmm yattı
aybüke61
hevuk yattı
esra3229
aysma
sharaak yattıı
mckocaman
ece-eskici
paraları yatıran arkadaşlar ve liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?