Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

bu msn eklemeleri neden bana gelmiyo ya ben görmüyorum kimseyi istek te gelmiyo neden

cnm mail de attım msn ekledim.
eger gemediyse sen ne yapmam gerektigini özelden mesaj at .ben özelden atamıyorum mesaj sayım dolmadıgı için

varsa banada yazarmısın 1 sise neyse ucretı yollayım belırttıgın adreseee

............................................................

Son düzenleme:
nil günaydın

bana msnden msj gelmedi malesef davet bile gelmedi senden ama zaten ilaçları bugün söylicem parası için filan acele etmeyelim isterseniz, gelince haber veririm ben size o zaman hallederiz o konuyu öncelik ilacı getirtmek olsun

bende istiyorum....canım benide ekleyebilirmisin 1 şişe......

arkadaşlar bende bu ilaçtan istiyorum...kimden yardım alabilirim...parası neyse hemen ödeme yapabilirim...

kızlar ben 10 tane getirebiliyorum o yüzden nil 3 tane istemişti ona 1 tane verirsem şimşek sanada yazabilirimböyle paylaştırmak zorundayım malesef bu şişeler baya bi gider bize o yüzden işe yaramazsa tekrar getirmeyi denerim merak etmeyin siz hiç

mesajlar karıştı galiba...........sivatan,aris lütfen yardım.....

çok teşekkür edrim canım....Allah razı olsun ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verirsen sevinirim.

bendeki liste şöyle

alya-1
esra-1
yeşim-1
nil-1
seratek-1
dejavu-1
esra8-1
haykolik-1
birsum-1
simsek-1

şimşekcim ilaçların gelmesine yakın ben size bilgileri vericem zaten fiyatı biliyosun 15 dolar
diğer bilgiler zamanı gelince verilir dediğim gibi önce bi gelsin sizinkilerde

Son düzenleme:
Kızlar, ilacınız yolda ama moralim çok bozuk.
Dün kuzenim 12-13 şişe almak için bütün şehiri dolaşmış.
Bir eczanede 2 şişe, diğer eczedede 3 şişe, diğerinde bilmiyorum kaç şişe.
Ve fiyatları farklı, farkı. Tabiki sizin gönderdiğiniz para yetmedi.
Cebinden 40 TL daha ekledi, gelince ben ödecem. Ece-eskici, bu durumda senin ilaçını almamasın söyledim.
Haklıydın arkadaşım, bu işler kader, kısmettir. Üzgünüm.
Ben nereden bilim, internette gördüğüm fiyatı sizleri söyledim.
Bu konuda biraz kuzenimle tartıştım. Moralim bir çok yonde çok bozuktur.
Haksız da değildir ama ben çok üzüldüm.
Şimdi neden bunları buraya yazdın dersiniz, para mı istiyorsun ?
Yok, öyle birşey yoktur, ağızımdan bir kez laf çıktı yeterdir.
Sadece moral bozukluğumu paylaşacak kimse yoktur, o nedenele sizlerle paylaştım.
Ne yapalım, kısmet böyleymiş, hepinize helal hoş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…