Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

nil 1 arkadaşımın eşi izin vermiyomuş kullanmasına vazgeçti canım sana yazıyorum onunkini

kızlar 2 şişe daha ilacım geldi
yavaş yavaş bitiricez inşallah...
lee26 ve seratek e gidicek inşallah özel mesaj da atarım sonra size

Elibeses canım allah tamamına erdirsin. sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin...
geçmiş sayfaları okuyamadım...bu ilacı kullanarak mı hamile kaldın. sorun neydi..

kızlar babamla konuşabildim şimdi durumu size şöyle açıklayayım
babamın anlattığını yazıyorum

adam ilacı getirirken otobüse geliştede dönüştede para veriyormuş babam birde yanında baklava yada ayakkabı hediye ediyomuş getirmesi ilgilenmesi için
yoksa ilgilenmiyolarmış sanırım
babam yarın adama 10 tane söylicem büyük ihtimalle önümüzdeki cumartesi gelir dedi babam aksilik olmazsa
aksilik bu ya işte bendeki dün gelen 3 şişe getirilirken otobüs bozulmuş o yüzden gecikmiş
yanlız 10 şişe 15 dolar yani 27,50 tlden 275 tl ediyor buda az para değil önce paraları almam gerekecek babama yük olmak istemiyorum yanlış anlamazsanız şunuda söyliyim babam zaten kendinden veriyo adama hediyesini o yüzden daha azla yük olmıyım ki ihtiyacımız olduğunda getirtelim yine babam getirtiriz dedi...
şimdili böyle konu bilgiler için bana ulaşmanızı rice edicem paraları yarın akşama kadar toplamam lazım ki babam yarın akşam adamı bulacak dediğim gibi nekadar acele edersek o kadar iyi

tekrar söylüyorum bu para olayı beni çok tedirgin ediyor çünki hiçbirinizin içinizden acabamı (bi işmi çevriliyo kandırılıyomuyuz)diye geçirmesini istemem

irtibatta olalım lütfen acele olarak

canım.... mail adresim (a.umitim@hotmail.com) bilgilerini yolla iki şişe parasını havale edeyim... ekstralar için biraz fazla yollayayım.
bize yapacağın dağıtımda da ekstra çıkar mı acaba. o na göre yollayayım...

nilcim msn ekledim seni ama kapalısın
kızlar birde banka mı yazıyım size ptt mi bence ptt daha mantıklı az bi işlem ücreti var pttnin
size yurtiçi kargoyla karşı ödemeli göndercem hatta prospektüsün birebir türkçesini çıkarttım onuda yollıcam bi masraf olmıcak yani gönderirken sizlere sadece kapıda ödeme yapıcaksınız kargoya

Son düzenleme:
babanda haklı,
bnde yolluorum canım dedıgın adrese paranı ınsallah

canım ben iş yerindeyim .. msn engellenmiş olduğu için açamıyorum. ptt bana da uygun ... bilgilerini bana (a.umitim@hotmail.com) mesaj atarmısın.
ayrıca babana da bize verdiği destek ve yardımları için çooook tşk ederiz...

cnm bana 2 mi 1 mi gelcek ona göre yatırıyım

seracım sana 1 geliyo vazgeçen arkadaşımın ilacını nile verdim o eşiyle kullancakmış ya anca yeter ona dedği gibi tedavisi yarım kalmasın
bilgilerim geldimi göndermiştim sana

nil ptt bilgilerini maişl olarak attım sana aldınmı bilmiyorum canım

sivatan canım mailini aldım. işten biraz erken çıkıp bu gün halletmeye çalışacağım... sana ne kadar teşekkür etsem azdır... her şey gönlünce olsun...

sivatan canım mailini aldım. işten biraz erken çıkıp bu gün halletmeye çalışacağım... sana ne kadar teşekkür etsem azdır... her şey gönlünce olsun...

nilcim sende bana paranın kimden geldiğini bilmem için adını soyadını ve şehrini yazarmısın maille gönder istersen sana gönderdiğim mail adresine
ve diğer arkadaşlarda tabi
adam sorcak nerden gelcek para bilmem demiyim

tamam tatlım .. çok haklısın... yazıyorum hemen....

kızlar hazır yazışırken keşke kargo yapacağım adreslerinizide verseydiniz bidaha uğraşmasaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…