Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

çok teşekkür edrim

aris günaydın canım
malesef bende başta 8 dolar dedim ama o kadın getiremedi nedense sonra babam gitti başka bi adama gönderdi otobüsle adamda getirdi 3 şişe ama masraflı olmuş otobüsle olunca
bende arkadaşlar acaba ticeret mi yapıyo diye düşüncekler diye çok korktum tereddüt ettim ama napıyım durum bu herkes hakkını helal eder inşallah
bende yardım etmeye çalışıyorum sadece yoksa benim ilaçlarım geldi valla dün akşam alır arkadaşlarımada verir çekilirdim köşeme ama duyunca çok üzülüyom elimden bu geliyosa neden yardım etmiyim diyorum
bende böyle başkasının getirmesini bekleyen biri olabilirdim zaten en başta kaderlerimiz aynı kucaklarımız boşortak noktamız çok
Rabbim bu çabalarımızı görcek ben inanıyorum o yüzden şimdi 2 yada 3er isteyen arkadaşlarımdan anlayışlı olmalarını rica ediyorum bana kızmasınlar 1 şişe yeter bence şimdilik herkes faydalansın denesin istiyorum ben

canım ben eşime ve kendime kullanacağım. ama daha sonra tekrar getirtebilme durumu varsa tabi ki arkadaşların da faydalanmasını isterim. ben 1 tane mümkünse 2 tane (tedavinin yarım kalmaması için) alayım. üçüncüyü de daha sonraki gelecek partilere bırakabilirim. ama yine de sen bana verebileceğin şişe sayısını duruma göre kendin ayarla. herkese şifa olmasını diliyorum. ben bu ilaçtan çok ümitliyim. allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...

nil şuan tam 10 kişiyiz canım yaa kimi çıkarabilirimki kimseyi çıkaramam
bide başka getirtilirmi bilemiyorum onu hiç sormadım babama bakalım bugün konuşurum babamla

aris sende fazla yokmu nile sen versen 1 tane
bide eşinle ikiniz birden kullanmanız nekadar doğru acaba araştırdınmı hiç
benim eşim başlatmıyo valla akşam biz yemeğe gitmiştik eşimle babamda gelmiş ben evde olmayınca kapıya asmış gitmiş sonra aradı getlirdim diye
kopşa koşa gittim eve size haber verdim resmini çekip ekledim ama o arada eşim arkadaş oflayıp pufluyo söyleniyo druna sor sakın kendi kafana göre içme görmiyim offf offf neler neler bişey olcak diye korkuyo tedirgin
ama bak şu bi gerçekmiş ki afrodizyakmış valla dedim o zaman yandık desene diyooo bende içsemmi diye takılıyo bana ama karşı valla içmeme
eşinle beraber içmen çok gelmesin

canım liste yapılmış ben görmemişim.. umarım ikinci şişelere gerek kalmaz .. sivatan ve aris allah sizden razı olsun... emeğinize ve ellerinize sağlık. rabbim gönlünüzün muradını versin..

Aris sen yeterince fedakarlık yaptın hepimiz için lütfen izin ver bu 40 tl yi de ödeyelim senin direk hs.no bildir bizlere gönderelim,herşey kısmet canını sıkma ece- eskiciyede getiren biri olur elbette form da getiren başka kişiler de var inş. herkeze tez zamanda ilaçları gelirde şifa bulurlar.

canım benim eşimde de sayı azlığı ve hareket sorunu var. Ben araştırdım ilacın erkek infertilitesi için de faydalı olduğu yazıyo.

nil neden varikosele baktırmıyosunuz o olabilir bence dün ben baya bi taktım bu varikosele drumu aradım gerek yok olsaydı spermiyogramda kendini belli ederdi dedi bizim Rabbime şükür eşimin tahlili süper diyo drlar 4 ayrı dra görterdim 99 milyon sayımız var bendede bişey yok filmimi çekildim temizdi şükürler olsun gayet güzel yumurtluyom çatlatıyom ama olmuyo işte guatrım var bide kanım düşük ama tedavimi oluyorum zaten onlarda sorun yok
sen istersen gitmediyseniz eşini bi ürolojiye gönder bi bakılsın

Sana katılıyorum arkadaşım.
Vallah bu işi ticarete döktüğünü düşünen almasın ozaman.
Sende okadar emek veriyorsun.
Kuzenimle bende bu nedenle tartıştık.
Neden fazla para istemiyorsun diyor, fazladan bulunsun. Kalırsa iade edersin.
Ne gerek var cebinden ödüyorsun, senin de bebeğin var, ihtiyacın var, diyor.
Ama ben yapamıyorum, internette gördüm fiyatı söyledim kızlara.
Nereden bilim ki bir çok insanlar uyanıktır. Bir çok şişeleri, kuzenim 13-14 dolardan satın almış.
Vallah arkadaşım, sana kimse birşey demeye hakkı yoktur.Rahat ol sen. Biri birşey diyecek olursa, karşınında beni bulur.
Burada yarım ilaç şişeleri 100 TL'de satmaya çalışanlar oldu. Onlara da diyecek birşeyim yoktur, onlarda haklılardır.
Ama senin emeğini görsünler, anlasınlar diye söyluyorum.
İnşallah, Allah bu emeklerine karşılıksız bırakmaz.

Canım yaa.. bu sitede umudunu bu ilaca bağlamış arkadaşlara büyük fedakarlıklarla yardım etmeye çalışıyorsun.:26::26:
Bu tür aksiliklerin olması seni çok yıpratmış .. çok üzüldüm...... sağlık olsun. vardır bunda da bi hayır. gönlü güzel arkadaşım sen canını sıkma....

nil şuan tam 10 kişiyiz canım yaa kimi çıkarabilirimki kimseyi çıkaramam
bide başka getirtilirmi bilemiyorum onu hiç sormadım babama bakalım bugün konuşurum babamla

Allah büyük.. bi getiren daha bulunur elbet. hele bu şişeleri bi kullanmaya başlayalım. ikincilere ihtiyacımız kalmaz inşallah..

valla banada başta fazla istesene nasılsa alınır denildi ama asla dedim ben dua alsam yeter bana dedim
ben bilirim zoruna gitmeleri ,ağlamaları, neden ben demeleri ,neden olmuyo demeleri ,Allaha yalvarmaları
nasıl yaparım böyle bişey düşünmesi bile kendimi kötü hissettiriyo valla

aris Rabbim çabalarımızı görücek bize bebeklerimizi vercek inanıyorum hemde çok içten hissediyorum
ayyyyyy düşünsene ilacı alan biri hamile kalsa başta biz nekadar seviniriz çabamızın meyvesini toplamış oluruz
benim tek istediğim dua başka bişey değil

Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim, canım benim.
Canımı sıkmıyorum artık, sadece çok sevdim kuzenimle tartıştım diye düşünüyorum.
Ve haklısın canım benim, şimdiki, daha önceki aksilikleri ve bazı insanlardan aldım tepkileri beni baya yıpratı.
Yok sa para ile alakalı birşey değildir. Evet, doğu, bu ay başka planlarım vardı ama kısmet böyleymiş demek.
Kimse para istediğimi düşünmesin, şimdiden hepinize helal hoş olsun diyorum.
Nilcim, inşallah Allah senin güzel kalbini görürda muradına varırsın canım.
Öpüyorum.

Ariss bu ilaç işinde gecen hafta aynu seyleri bende yaşadım biliyosun hap olayında...
neyse bi kaç güne gecer tatlım...

siz benim başıma gelenleri bi bilseniiiizzzz

hemen yazayım...
suanda 2 kese görünüyor...
az daha ikizlerim oluyordu...
ama kocacıgımın tabiriyle biri kaçmış :) kızmıydı acep :)

neyse biri benimle ama 6+ 2 suanda... diğeri 8+ 2 olucaktı..
su gebeliği diyorlarmış sperm kalitesizliğinden oluyormuş bu sekilde döllenme olmuyormuş ... bi zararı yok bi süre sonra o kese kaybolucak inşallah ...
haftaya kontrolüm varr.
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhhh
öyle bir istemişim ki çifter çifter geliyodu az daha :44:

Ariss bu ilaç işinde gecen hafta aynu seyleri bende yaşadım biliyosun hap olayında...
neyse bi kaç güne gecer tatlım...

siz benim başıma gelenleri bi bilseniiiizzzz

arisçim üzme kendini , güvenmeyen almasın kimse kimseyi zorlamıyor ki
burda ..ama ben yine bu alımları kaçırdım birdahaki sefere benide listeye
ekleyin neolur ..bende takip etmeye çalışayım etrafımda herkes hamile
doğuranları hiiiiç saymıyorum biran önce hamile kalmam lazım ((

valla para konusunda sunu sölemek ıstıyorum
ısterse 50 olsun fıyatı
bu kadar cabaylan getrılen bır ılaaca deger bence
vesıle olan herkese tesekkurlerrrrrrr

ay canımmmmmmmmmmmmmmm
saglıklan kucagına al ınsallahhhhh

canım pko varmıydı sende

Yok canım pko hastası değilim ben aslında normal yolla hamile kalabiliyorum ama işte son kürtajdan beri 1 yıldır hiç hamile kalmadım. Yumurtalıklarım tembelmiş dr un söylediğine göre beyin yumurtalıkları uyarmıyormuş. Bir nevi erken menapoz tehlikesi diyor. Ben de bilmiyorum ne yapacağım. :2: bu ay çok taktım kafayya ben bu bebek olayını artık 34 yaşına geldim eşimde 42 yaşında kandaki pıhtılaşmadan dolayı akciğere pıhtı söz konusu oldu. Bu yüzden biraz korkuyorum. Dr lar hematoloji ve k.doğumcum oluruna bırakmak daha sağlıklı olacak senin için diyor. Benim gebeliklerim de biraz riskli oluyor sağlığım açısından ama son bi şans işte.Allahtan ümit kesilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…