Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

arkadaşlar hepimiz ortak bir amaçla bu sayfayı okuyup bilgilendik ve umutla kullanmaya karar verdik..eminim sizlerde benim gibi her türlü yönteme başvurdunuz ve hadi bunuda bir deneyelim dediniz,2yıldır çocuğum olmuyor ve her ay yeni bir umut yeni bir gözyaşına dönüşüyor.arise bu bilgi için teşekkür ediyoruz kiminde tutar kiminde tutmaz herkeste işe yarayacak bir formül olsa doktorlara tüp bebek merkezlerine ihtiyaç kalmazdı zaten.ama şu bir gerçekki hiç problemim yok diyen insan 10 yıl beklerken,, tüpleri tıkalı olanın çocuğu olur,,Allah ne zaman isterse ozaman olacaktır herzaman dua etmeliyiz ve sebeplere başvurmalıyız.bende sizler gibi bu otu deneyeceğim fakat forumu baştan sona okudum da kullanıpta sonuç alan kimse yok kendimizi fazla kaptırmasak sonra üzülmemiş oluruz.Allah burada umut bekleyen tüm arkadaşlaarıma nasip etsin inşallahhh:emir_bebek:

slm ariscim bu ilaç ne zaman gelecek acaba arkadaşım dört gözle bekliyor haber verirmisin tatlım

Merhaba canım
Canım, ilaçı postane almadı. Ancak tanıdık biri Türkiye'ye gelirse veya kuzenim gelince getirecek.
Bir aksilik olmasa kuzenim nisan gibi gelecek.
Bu durumdan dolayı gerçekten üzgünüm, böyle olacağını bende bilmiyordum.

Aris ilacı bende getirttim içiyorum ama 100 ml'lik karışımı sabah akşam içiyorum, günde 3-4 kez içmek şartmı? birde benim ilacı kutusu lacivert.

Hayırlı olsun aysemon
İnşallah faydasını görürsün.
Günde 3 kez içmek şart değildir canım. Sabah akşam da içebiliyorsun, ama günde 3 kez öneriliyor.
Lacivert kutulu ilaçları Favisan firmasına aittir.
Meraketme iyi bir firmadır.
Tekrar hayırlı olmasına temeni ederim.

arkadaşlar hepimiz ortak bir amaçla bu sayfayı okuyup bilgilendik ve umutla kullanmaya karar verdik..eminim sizlerde benim gibi her türlü yönteme başvurdunuz ve hadi bunuda bir deneyelim dediniz,2yıldır çocuğum olmuyor ve her ay yeni bir umut yeni bir gözyaşına dönüşüyor.arise bu bilgi için teşekkür ediyoruz kiminde tutar kiminde tutmaz herkeste işe yarayacak bir formül olsa doktorlara tüp bebek merkezlerine ihtiyaç kalmazdı zaten.ama şu bir gerçekki hiç problemim yok diyen insan 10 yıl beklerken,, tüpleri tıkalı olanın çocuğu olur,,Allah ne zaman isterse ozaman olacaktır herzaman dua etmeliyiz ve sebeplere başvurmalıyız.bende sizler gibi bu otu deneyeceğim fakat forumu baştan sona okudum da kullanıpta sonuç alan kimse yok kendimizi fazla kaptırmasak sonra üzülmemiş oluruz.Allah burada umut bekleyen tüm arkadaşlaarıma nasip etsin inşallahhh:emir_bebek:

Merhaba sevilaycan
Çok haklısın canım, Allah nezaman isterse ozaman çocuk sahibi olabiliyoruz.
Anlatım şekilde bende 13 sene boyunca herşey denedim (tüp bebek hariç)
İçim dışı ilaç olmuştu ama bi tek bu küçük bitki fayda etti bana.
O nedenle bu bitkiyi şidetle önermekteyim.
Ben demiyorum ki bu bitki mucizeler yaratacak, içince hemen hamile kalınır.
Mucizeler sadece Allaha mahsusdur.
Ama bu ilaç gerçekten denenmesi gerek. (neler denemedik ki: mısır püskülü, ahududu kökü, soğan çayları, kereviz suyu, frenk üzümü, dereotu kökü, vs ve sayısız kimyasal ilaçlar)
Ne olursa olsun umudu kaybetmemek lazım
Allahtan hiç bir zaman umut kesilmez.
İnşallah bebek isteyen herkese boy boy bebekler verir.
Amin

ben senin 20 tl nin derdinde degilim arkadasım anlayamamıssın beni, insallah istedigin diledigin seyler olur ne deyim ama kötü kalpli biri böyle dilekler dilemez dimi allah gönlünüze göre versin. Bende bunları yasadıgım icin seni en iyi ben anlarım. Yazdıklarımı art niyetli olarak düsünme, benide senin gectigin yollardan gecmis biri olarak düsünürsen belki benide sen daha iyi anlamıs olursun. Yoksa senin verdigin 20 tlnin derdinde degilim istersen yırt at umurumda bile olmaz.5 yıl boyunca bebek tedavisi gördüm bende senin gectigin yollardan gectim sence ben art niyet tasıyo olabilirmiyim. Saglam kafayla bi düsün derim.

nete her zaman giremedigim için yazını yeni gördüm beni anladıgına eminim allah bebegini saglıkla büyütmeyi nasip etsin bizim gibi insanlar çok zor zamanlar geçiriyor lütfen kimseyi suçlama yinede sagol beni anladıgın için allahtan umut kesilmez hoşçakal

Nasılsın umarım iyisindir nisanda ilacın gelecegini yazmışsın çok sagol allah ne muradın varsa versin seni manende yorduk hakkını helal et bizim için ugraştın çok sagol hoşçakal

Merhaba canım
Canım, ilaçı postane almadı. Ancak tanıdık biri Türkiye'ye gelirse veya kuzenim gelince getirecek.
Bir aksilik olmasa kuzenim nisan gibi gelecek.
Bu durumdan dolayı gerçekten üzgünüm, böyle olacağını bende bilmiyordum.

tamam canım benide arkadaşım sıkıştırıyo ondan :)) inşallah nisan gibi elimize ulaşır ilaç geldiği zaman bana özelden yazarmısınız arkadaşımın adresini veririm bu şekilde
olsun sen burda bizim için uğraşıyorsun olurmu hiç sitem herşey için ben kendi adıma tşk ederim

Kızlar sizleri unutmuş değilim, birşey yazmadım çünkü yeni bir gelişme yoktur.
Kaldığı gibi, eğer bir aksilik olmasa, ilaçlarınız nisanda gelecektir.

Kendinizi iyi bakın, öpüyorum.

:79:ben bu bitkiyi buldum ama tarlada yani aktardan falan değil şuanda çiçekli durumda tohumu ve kökü kullanılıyor demişsiniz ben nasıl kullanıcam peki sadece kökünü mü kaynatmam lazım cvplarsanız çok sevinirim

Kızlar sizleri unutmuş değilim, birşey yazmadım çünkü yeni bir gelişme yoktur.
Kaldığı gibi, eğer bir aksilik olmasa, ilaçlarınız nisanda gelecektir.

Kendinizi iyi bakın, öpüyorum.

arisciim banada gelecekmi acaba bende bekliyorum lütfennnn

slm kızlar aris öncelikle ALLAH tamamına erdirsin bende pko hastasıyım:43: 10yıllık evliyim 2kere tüpbebek tedavim oldu ilki tuttu ve düştü ikincisi tutmadı ben bitkinin resmini görünce tanıdım köyümüzde gördüğümüz bitkidir bu bitkinin tazesinin nasıl kullanılacağı hakkında bilgin varsa aktarırsan sevinirim yoksa kurutupmu kullanmak lazım ve ya almanyadada eczanede bulunuyosa bi yakınıma getirtirim artık eğer varsa:42:

bitkiyi bende buldum ama kuru olarak değil tarlada neden kimse yardımcı olmuyor nasıl kullanmam gerektiği konusunda :59:

bitkiyi bende buldum ama kuru olarak değil tarlada neden kimse yardımcı olmuyor nasıl kullanmam gerektiği konusunda :59:

arkadaşım bu otu kimse direk kullanmadı zannedersem birde ben saraçoğluna sordum bu tavşancıl otunu dediki hayır alakası yok olsa söylerdim ama sen bilirsin saraçoğlu ara bence burdaki arkaşın kullandığı tenktür direk otu kullanmamış bilgin olsun diye yazyorum merakta kalma kaç gün kimse birşey yazmamış bir cevap bekliyorsun şimdi ondan yazıyorum

Son düzenleme:
slm kızlar aris öncelikle ALLAH tamamına erdirsin bende pko hastasıyım:43: 10yıllık evliyim 2kere tüpbebek tedavim oldu ilki tuttu ve düştü ikincisi tutmadı ben bitkinin resmini görünce tanıdım köyümüzde gördüğümüz bitkidir bu bitkinin tazesinin nasıl kullanılacağı hakkında bilgin varsa aktarırsan sevinirim yoksa kurutupmu kullanmak lazım ve ya almanyadada eczanede bulunuyosa bi yakınıma getirtirim artık eğer varsa:42:

slm canım aslında Türkiye de eczanelerde bitkilerin tentürünü yapyorlar Bu arada senin kilolarca içeceğin bitki çaylarını tentür sadece 1 kaşıkta barındırıyo galiba ondan dolayı daha etkili ama bu kadar etkili bi bitkiyse niye burda yapılmaz orası ilginç, yetişiyor üstelik. Neyse benim alt komşum 37 yaşında ilk önce pko sonra erken menopoz denildi bi dünya ilaç aşılama olmadı son aylarda soğan kürü hayıt tohumu suyu ve bal tarçın çörek otu yiyerek hem pko yu hemde erken menopozu yendi veee bir de bebiş ekledi şimdi 7 aylık hamile 4 ayda bi adet olduğu için anlamamış hormonloru kontrole gittiğinde öğrenmiş. Ben de aylardır dr a gidiyordum hiçbişey yok diyip yolluyolardı en son bi araştırma hastanesine gittim yumurtaların tembel dedi bende soğan kürünün 8. günündeyim bugün bide hayıt tohumu çayı içiyorum inanmıyordum ama felaket bi akıntı oldu ve kilo vermeye başladım vücut ısım bile değişti 3 ay içeceğim adetten sonrada incir kürü ve bal çörek otu tarçın yapacağım YENECEĞİM SENİ PKOOO :27: sen denemişmiydin böyle şeyler benim adetlerim çok düzenli hafif bi tüğlenmem var o kadar

slm canım aslında Türkiye de eczanelerde bitkilerin tentürünü yapyorlar Bu arada senin kilolarca içeceğin bitki çaylarını tentür sadece 1 kaşıkta barındırıyo galiba ondan dolayı daha etkili ama bu kadar etkili bi bitkiyse niye burda yapılmaz orası ilginç, yetişiyor üstelik. Neyse benim alt komşum 37 yaşında ilk önce pko sonra erken menopoz denildi bi dünya ilaç aşılama olmadı son aylarda soğan kürü hayıt tohumu suyu ve bal tarçın çörek otu yiyerek hem pko yu hemde erken menopozu yendi veee bir de bebiş ekledi şimdi 7 aylık hamile 4 ayda bi adet olduğu için anlamamış hormonloru kontrole gittiğinde öğrenmiş. Ben de aylardır dr a gidiyordum hiçbişey yok diyip yolluyolardı en son bi araştırma hastanesine gittim yumurtaların tembel dedi bende soğan kürünün 8. günündeyim bugün bide hayıt tohumu çayı içiyorum inanmıyordum ama felaket bi akıntı oldu ve kilo vermeye başladım vücut ısım bile değişti 3 ay içeceğim adetten sonrada incir kürü ve bal çörek otu tarçın yapacağım YENECEĞİM SENİ PKOOO :27: sen denemişmiydin böyle şeyler benim adetlerim çok düzenli hafif bi tüğlenmem var o kadar
aslında bu bitki için bende terettütde kaldım çayı tentürü kadar etkili olacağını zannetmiyorum bende soğan kürünü 10gün kadar falan yapmıştm ama fayda etmedi gkukophage kulllandım kaçsene reglimi düzenlemedi sadece yumurtalarım tedavideyken daha rahat büyüdü hap sayesinde ilacı bıraktım midem almıyo ama yine başlıcam ben ilaçsızda regl olamıyorum şuan diyetisyene başladım 4buçuk kilo verdim 1ayda inş zayıflarsam tedaviye başlıcam he bu arada cnm bi ara incir kürü yapmıştım bide klomen kullanmıştım sonra dayanamayıp doktora gittiğimde doktor kızmıştı tabiiki ilacı kendim kullandım diye ama mucize gibiydi yumurtam büyümüştü ama tutmadı benimki iğnesiz büyümezdi incir kürünüde dene bence:34: nekadarlık evlisin bilmiyorum ama umarım benim kadar beklemek zorunda kalmazsın :emir_bebek:

aslında bu bitki için bende terettütde kaldım çayı tentürü kadar etkili olacağını zannetmiyorum bende soğan kürünü 10gün kadar falan yapmıştm ama fayda etmedi gkukophage kulllandım kaçsene reglimi düzenlemedi sadece yumurtalarım tedavideyken daha rahat büyüdü hap sayesinde ilacı bıraktım midem almıyo ama yine başlıcam ben ilaçsızda regl olamıyorum şuan diyetisyene başladım 4buçuk kilo verdim 1ayda inş zayıflarsam tedaviye başlıcam he bu arada cnm bi ara incir kürü yapmıştım bide klomen kullanmıştım sonra dayanamayıp doktora gittiğimde doktor kızmıştı tabiiki ilacı kendim kullandım diye ama mucize gibiydi yumurtam büyümüştü ama tutmadı benimki iğnesiz büyümezdi incir kürünüde dene bence:34: nekadarlık evlisin bilmiyorum ama umarım benim kadar beklemek zorunda kalmazsın :emir_bebek:
günaydın canm deneyeceğim incir kürünü 1.5 yıllık evliyim 7 aydır istiyoruz işte hayırlısı artık bişey demiyorum ben elimden geleni yapacağım bitkisel olsun tıbbi olsun zayıflamak çok önemli biraz var kilo zayıflayacağım kafaya koydum seninde inşallah hasretin sona erer.

Merhaba kızlar
Öncelikle şunu söylemek istiyorum bu bitkiyi çay olarak hiç kullanmadım.
Çay olarak da satılıyor ama sanırım sadece tohum ve kökü.
Bir kişi burada bu bitkinin bir türü zehirli olabileceği söyledi. Bukadarına bilmiyorum o nedenle kimseye söyle yapın şöyle için diyemem, bu sorumluğu üstelemem. Allah korusun, ya birşey olursa, ben hayat boyunca kendimi afedemem.
Hazır ilaç ve tenktürü, steril ve fabrika ortamına yapıldığı için tavsiye ediyorum.
Başka bir şekilde ben önermem. Başta, çay yapıp için demiştim, ama dedim gibi, bir kişi zehirli olduğunu söylemesi benim için yeterliydi. Bilmediğim birşeyin önerisi yapamıyorum.

Tenktürü, çaydan, hatta haplardan bile daha yetkilidir.
Şunu eklemek istiyorum, her bitkinin bir faydası vardın ama ölçülü kullanıldığında.
Ne kür olursa olsun sakın çok fazla içmeyiniz.

Hepinize açil şifalar dilerim.
Öpüyorum

arkadaşım bu otu kimse direk kullanmadı zannedersem birde ben saraçoğluna sordum bu tavşancıl otunu dediki hayır alakası yok olsa söylerdim ama sen bilirsin saraçoğlu ara bence burdaki arkaşın kullandığı tenktür direk otu kullanmamış bilgin olsun diye yazyorum merakta kalma kaç gün kimse birşey yazmamış bir cevap bekliyorsun şimdi ondan yazıyorum

çok teşekkür ederim cvp verdiğin için ama arkadaşın kullandığınıda biz türkiyede bulamıyoruz ne yapalım hayırlısı artık:58:

günaydın canm deneyeceğim incir kürünü 1.5 yıllık evliyim 7 aydır istiyoruz işte hayırlısı artık bişey demiyorum ben elimden geleni yapacağım bitkisel olsun tıbbi olsun zayıflamak çok önemli biraz var kilo zayıflayacağım kafaya koydum seninde inşallah hasretin sona erer.
inş cnm:71: kızım olursa ismini hasret koymayıda düşünmüyo değilim:31: inş cnm sende kavuşursun bebeğine bende bu kilo işini halldersem ALLAHIN izniyle gerisi çözülücek ben inanıyorum :8:bu ilaç acaba almanyada varmıdır ordan getirtebilirim aslında :44:

inş cnm:71: kızım olursa ismini hasret koymayıda düşünmüyo değilim:31: inş cnm sende kavuşursun bebeğine bende bu kilo işini halldersem ALLAHIN izniyle gerisi çözülücek ben inanıyorum :8:bu ilaç acaba almanyada varmıdır ordan getirtebilirim aslında :44:

çalışalım çalışalım olacak zayıflayacağız:61: şimdi kimse cevap vermiyo bende merak edip araştırdım almanya da da tıpkı türkiyede ki gibi otu anlatmışlar onunla ilgili bi hamilelik vs bulamadım ama bişey buldum çoğu sayfalarında İFFET AĞACI orada bi dr sitesinde önermiş hormonlar için. ben de burda hangi ota karşılık geliyo diye baktım hayıt çıktı bende tam bu aralar onu kullanıyodum.

Back
X