Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Anladım cnm çook teşekkür ederim...1 ay kullanıp 1 ay ara verecegim
inşallah bebegimize kavuşmaya vesile olur cnm...

merhabalar ben de ilacı dün sipariş ettim adetim 27sinde bitti bu ay bekleyip diğer aymı kullanmalıyım yoksa gelince hemen mi kullanmalıyım acaba

1 hafta kaldı bata desene cok heyecanlı yaa
bende kullanıyorum
acyip iştahımı kesti valla iyi oldu aslında:)

bende eger acip agrılar olmazsa 3-4 gün kalaya kadar içicem
eger baktım gariplikler var ovulasyon gectikten bi kaç gün sonra bırakırım
önceki hamişlliğimde 10 gün önce belirtilr başlamıştı ama tabi anlamdıgım için içmeye devam etmiştim son 1 hafta kala bırakmıştım ilacı..
bu defa daha dikkat edicemhadi hayırlısı...
sende bi belirti filan varmı merak ettim??
bende olan belirtiler şunlardı:

gögüslerde acayip bir dolgunluk
karın agrısı
kasık agrısı...

canım ben herhangi bir değişiklik hissetmedim istekte artma olmadı heycan yok valla bence adet olacam ayın 9-12 arası adet olmam gerek olmazsam düşünürüz artık şehir dışında olacam yinede size haber veririm ama dediğin gibi kasık karın agrım var gögüslerimde kist varya onlar hep agrılı dolgun ya e bu neye işaret ilaç etki ediyormu

Son düzenleme:
canım ben herhangi bir değişiklik hissetmedim istekte artma olmadı heycan yok valla bence adet olacam ayın 9-12 arası adet olmam gerek olmazsam düşünürüz artık şehir dışında olacam yinede size haber veririm ama dediğin gibi kasık karın agrım var gögüslerimde kist varya onlar hep agrılı dolgun ya e bu neye işaret ilaç etki ediyormu

cok erken başladı mı ki sende de agrılar? tabi herkeste aynı olmaz bilmiyorum .
hatta şey dedim kendi kendime hamilelik belirtilerinde karın agrısı filan diyolar ya başım dönüyo karnm agrıyo midem bulanıyor aa hamilesin diyolardıı
ya bu karın agrısı nasıl olur diyodum insan üşütüncede karnı agrır diyodum ama başka bir karın agrısıymış aynen yaşadım resmen karnım agrıdı:))))
gögüslerinde kist mi var senin? nasıl oluyo ?
normalde bu kadar erken dolgunluk olur mu gögüslerinde benim olmazdı ordan anladım birde işte...
:31:

merhabalar ben de ilacı dün sipariş ettim adetim 27sinde bitti bu ay bekleyip diğer aymı kullanmalıyım yoksa gelince hemen mi kullanmalıyım acaba

şifa olun cnm..ben yumurta yetmezliği için kullanacagım .1 er ay ara ile kullanılıyormuş ...adet bittikten sonra başla bende reglimin bitmesini bekliyorum..bitsin hemen başlayacagım

şifa olun cnm..ben yumurta yetmezliği için kullanacagım .1 er ay ara ile kullanılıyormuş ...adet bittikten sonra başla bende reglimin bitmesini bekliyorum..bitsin hemen başlayacagım

bende de sebepsiz infertilite var rezervdede azalma var sanırım 2 kez aşılama oldum tutmadı nasıl kullanmalıyım her sabah aç karna yarım bardak suya 4 damla diye biliyorum doğrumu acaba

bende de sebepsiz infertilite var rezervdede azalma var sanırım 2 kez aşılama oldum tutmadı nasıl kullanmalıyım her sabah aç karna yarım bardak suya 4 damla diye biliyorum doğrumu acaba

yoksa günde 4 kez mi kafam karıştı valla

KULLANIMI:

Yetişkin: aç karnına günlük su 100 ml (yarım bardak) 3-4 kez seyreltilmiş tentür bir çay kaşığı.
Ürünün en az, 30 gün kullanımı tavsiye edilir. Kronik hastalıklarda üç ay art arda kullanımı tavsiye edilir bu kullanım sonunda, bir ay ara verilmelidir.

Çeşitli hastalıklarda kullanın:
Erkek-cinsel işlev bozukluğu, ereksiyon bozuklukları, erkek infertilitesi - üç ay, bir ay ara sırasında aç karnına günde 3 kez su 100 ml (yarım bardak) ile sulandırılmış tentür bir çay kaşığı;
- Amenore, kadın infertilite - 100 ml su (yarım bardak) ile sulandırılmış tentür bir çay kaşığı 3-4 defa üç ay, bir ay ara sırasında aç karnına her gün;

- Erken menopoz - üç ay art arda içerisinde, aralarında bir ay ara ile aç karnına 3-4 kez günlük su 100 ml (yarım bardak) ile sulandırılmış tentür bir çay kaşığı.Kombinasyon ürünü tablet Dong Quai verimliliğini artırmak;

- Buzdolabı - su 100ml (yarım bardak), tek doz, gerekirse seyreltilerek tentür 1-3 çay kaşığı almak tavsiye edilir;
- Hipertansiyon - üç ay art arda içerisinde, aralarında bir ay ara ile aç karnına 4 kez günlük su 100 ml (yarım bardak) ile sulandırılmış tentür bir çay kaşığı;
- Bağlı ve metroanexită Cinsel yolla bulaşan hastalıklar (bel soğukluğu, frengi, chlamidya, vb), - tarafından ½ sonra iki ay boyunca aç karnına günde 3 kez su (yarım bardak) 100 ml içinde sulandırılmış tentür -1 çay kaşığı , 2-3 hafta ara ve gerekiyorsa tedavi devam ettirilebilir.

bu şekilde yazıyor

kullanımı:

Yetişkin: Aç karnına günlük su 100 ml (yarım bardak) 3-4 kez seyreltilmiş tentür bir çay kaşığı.
ürünün en az, 30 gün kullanımı tavsiye edilir. Kronik hastalıklarda üç ay art arda kullanımı tavsiye edilir bu kullanım sonunda, bir ay ara verilmelidir.

çeşitli hastalıklarda kullanın:
Erkek-cinsel işlev bozukluğu, ereksiyon bozuklukları, erkek infertilitesi - üç ay, bir ay ara sırasında aç karnına günde 3 kez su 100 ml (yarım bardak) ile sulandırılmış tentür bir çay kaşığı;
- amenore, kadın infertilite - 100 ml su (yarım bardak) ile sulandırılmış tentür bir çay kaşığı 3-4 defa üç ay, bir ay ara sırasında aç karnına her gün;

- erken menopoz - üç ay art arda içerisinde, aralarında bir ay ara ile aç karnına 3-4 kez günlük su 100 ml (yarım bardak) ile sulandırılmış tentür bir çay kaşığı.kombinasyon ürünü tablet dong quai verimliliğini artırmak;

- buzdolabı - su 100ml (yarım bardak), tek doz, gerekirse seyreltilerek tentür 1-3 çay kaşığı almak tavsiye edilir;
- hipertansiyon - üç ay art arda içerisinde, aralarında bir ay ara ile aç karnına 4 kez günlük su 100 ml (yarım bardak) ile sulandırılmış tentür bir çay kaşığı;
- bağlı ve metroanexită cinsel yolla bulaşan hastalıklar (bel soğukluğu, frengi, chlamidya, vb), - tarafından ½ sonra iki ay boyunca aç karnına günde 3 kez su (yarım bardak) 100 ml içinde sulandırılmış tentür -1 çay kaşığı , 2-3 hafta ara ve gerekiyorsa tedavi devam ettirilebilir.

Bu şekilde yazıyor
teşekkür ederim çok sağolun

Bende gg den sipariş verdim az önce elime ulaştı adetin bitmesini bekliyorum.. Kızlar eşinizde kullanıyor mu? Bizde herhangi bir sorun yok benim prolaktinim yükseliyor oda çok fazla değil, onundışında bir sey yok o yüzden bilemedim esimde kullanmalı mı?

ben bugün basladim icmeye, cooook kötü bir tadi var ya, sise bitene kadar ben alkolik olmasam iyidir :)

hadi yaa:))
bende yarın içmeye başlayacagım.tam olarak reglim bitmiyo hafif lekelenmeler olabiliyo ama heyecanlıyım,dayanamayıp başlayacagım:)))
hadi bakalım gelişmeleri yazalım..şia olsun bebiş olsunnn

sa.ben de ilaca başladım bu gün ama kafam çok karışık yani bu ilaçda %50 alkol var gönlüm çok rahatsız yani alkollü bir şey içiyorum günaha mı giriyorum iyi mi kötü mü bilmiyorum :S:S:S:S

canım ben de alkol almıyorum ama şifa için kullanıyorsun yani zevk için değil ki, sonuçta başka hastalıklarda kullanılan ilaçlarda da uyuşturucu olan ilaçlar var(ağrıkesici,antidepresanvs.) için rahat olsun

kızlar bugün brancaya bşladım.tadı öyle korkunç tiksinç gelmedi...belkide yorumlarla tadı konusunda hazırlıklı oldum :P
bakalım gelişmeleri görecegiz.

hadi hayirlisi canim, bende alistim gibi tadina, bugün o kadar itici gelmedi, alkole mi alisiyorum ne :)

hadi bakalım aynı zamanlarda başladık ,aynı zamanlarda hamile kalalım inşallahh :))
işin en güzel yanı ise günde 3 kez içebilmek için düzenli beslenme progreamına başladım + yürüyüş yapmayı planlıyorum ama hava izin vermiyor:(( (şimdilik)

kızlar bugün brancaya bşladım.tadı öyle korkunç tiksinç gelmedi...belkide yorumlarla tadı konusunda hazırlıklı oldum :P
bakalım gelişmeleri görecegiz.

Canım hayırlı olsun sende bebeğini kaybetmişsin başka topikte gördüm.
bende 1 hafta oldu başlayalı..
bugünde kasıklarım agrıyoo
yumurtlama dönemimdeyim
branca gene kendini gösterdi diyorum :16:
hepimize iyi gelir inşallahhh

Gunaydin arkadaslar, guzel bir pazar gecirdigimizi umuyorum... Mujdeli gunlerimiz olsun heeeppp:))))

canım güzel bi gün gecirdim ben teşekkür ederim :23:
hava cok güzeldi
gün e gittim gerci akrabalarımla gecti iyiydi ama nedense böyle bir suskundum

sanırım dün akşam bebeğime mektuplar kısmındaki yazılanlar çok etkiledi beni dün akşam agladım agladımvilk kez...

Sen nasılsın???

Canım hayırlı olsun sende bebeğini kaybetmişsin başka topikte gördüm.
bende 1 hafta oldu başlayalı..
bugünde kasıklarım agrıyoo
yumurtlama dönemimdeyim
branca gene kendini gösterdi diyorum :16:
hepimize iyi gelir inşallahhh

canım güzel bi gün gecirdim ben teşekkür ederim :23:
hava cok güzeldi
gün e gittim gerci akrabalarımla gecti iyiydi ama nedense böyle bir suskundum

sanırım dün akşam bebeğime mektuplar kısmındaki yazılanlar çok etkiledi beni dün akşam agladım agladımvilk kez...

Sen nasılsın???
evet canım malesef:(( 10 haftalık bebeğimi kaybettim...
sende aynı kaderi paylaşıyorsun bende okudum:(
o diğer topik bambaşka bi yer ...ALLAH kimseni yolunu oraya düşürmesin...
kalbi acıyan anneler toplulugu...
heyecanla kullanıyorum bakalım bugün ilk gün :)
inşallah hepimize iyi gelir.

canımsın bende kandil günü çok çok çok çooooooook ağladım...katıla katıla
Allah bir daha yaşatmasın..bu kadar çok kavuşmak isterken kavuşup ayrılmak çok zormuş

Son düzenleme:
evet canım malesef:(( 10 haftalık bebeğimi kaybettim...
sende aynı kaderi paylaşıyorsun bende okudum:(
o diğer topik bambaşka bi yer ...ALLAH kimseni yolunu oraya düşürmesin...
kalbi acıyan anneler toplulugu...
heyecanla kullanıyorum bakalım bugün ilk gün :)
inşallah hepimize iyi gelir.

canımsın bende kandil günü çok çok çok çooooooook ağladım...katıla katıla
Allah bir daha yaşatmasın..bu kadar çok kavuşmak isterken kavuşup ayrılmak çok zormuş

canım hakketen yaa aglamak istiyosan oralara gir yani hemen agla
ben zaten cocuk anne baba acılarına hiç dayanamıyorum hayatta beni tek aglatan bir annenin yada babanın çaresizliğidir.

brancanın heyecanı yetiyo valla :8::8:

bende şimdi ovulasyon testi yaptım ilk kez kopkoyu çizgi cıktı olleeeeyyyy

inşalah sizede böyle etki eder hemencikkk
ay valla çok sevindirik oldum yaaaaa

bana pek koymamıştı canım ayrılık cünkü biz kredi ödüyoruz dara düşücez diye hep içim içimi yiyodu şimdi o dönemi de atlattım cok şükür yeni yılla beraber zam alınca daha iyi oldu
artık bundan sonrası daha önemli benim için :18:

oha diyorum bu ne ya 55 tl ye satıyor adam...

bende getirtip 30 tl ye mi satsam :))))

demekki o kadar ucuz şeyleri bu kadar farkla satarak zengin olunuyor...
:30::30::30::30::30::30::30:

Back
X