Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Ozge hanım mrb sizin açtığınız topigi de bu topigi de bastan sona okudum dediğiniz gibi bu ilaçla hamile kalanlar var ama sayısı çok az oranladigimiz zaman. sizin hamile kalmış olmanız bu oranı gercekten ruhsat çıkaracak kadar yükseltmiyor hiç kimse 10 kisi hamile kaldı diye gidip ruhsat çıkarmaz. Dediğinize katılıyorum şifayı Allah verir ilac sebepte ama lütfen empati yapın. Sacları olmayan bir dermatoloji uzmanının önerdiği sac dökülme ilacı ne kadar güven verirse benim de fayda görmediğim infertilite ilacı o kadar hastam acısından güvenilir olur. Ben kullandım faydasını görmedim ama sende belki faydası olur dediğim zaman hiç bir hastam güvenmez bana. Umarım anlatabilmisimdir anlayışınız için tskler

Ozge hanım mrb sizin açtığınız topigi de bu topigi de bastan sona okudum dediğiniz gibi bu ilaçla hamile kalanlar var ama sayısı çok az oranladigimiz zaman. sizin hamile kalmış olmanız bu oranı gercekten ruhsat çıkaracak kadar yükseltmiyor hiç kimse 10 kisi hamile kaldı diye gidip ruhsat çıkarmaz. Dediğinize katılıyorum şifayı Allah verir ilac sebepte ama lütfen empati yapın. Sacları olmayan bir dermatoloji uzmanının önerdiği sac dökülme ilacı ne kadar güven verirse benim de fayda görmediğim infertilite ilacı o kadar hastam acısından güvenilir olur. Ben kullandım faydasını görmedim ama sende belki faydası olur dediğim zaman hiç bir hastam güvenmez bana. Umarım anlatabilmisimdir anlayışınız için tskler

elbette empati yapıyorum benim tek takıldıgım ben hamile kalmazsam bu ilacı getirmem demeniz gerisinde sorun yok zaten ayrıca buraya yazmayan ve hamile kalan 7 arkadasım var sadece benim buraya bakarakta karar verilecek bişey degil bu sonuc itibariyle romanyada mucize iksir adıyla satılan ve%50 ini üzerinde basarı saglanan doktorların receteyle yazdıkları bi ilac getirtmek istendiginde ordakiler de baz alınabilir

Son düzenleme:
Ben bu ilacı sanırım buldum bizim mahalleden bir cocuğun Romanyali kız arkadaşı varmış.ve sordu sağolun sadece 2sise olmak kaydıyla gönderecek yalnız bana 30-40 € dan bahsettiler şaşırdım.acaba bı yanlışlık mı var?

Ben bu ilacı sanırım buldum bizim mahalleden bir cocuğun Romanyali kız arkadaşı varmış.ve sordu sağolun sadece 2sise olmak kaydıyla gönderecek yalnız bana 30-40 € dan bahsettiler şaşırdım.acaba bı yanlışlık mı var?

canım ben 3-4 ay önce 14 liraya aldım ,sana çok demişler

ilk öce bu topiği açtığı için arise sonsuz teşekkür ediyorum.benim eşimde problem sayı ve hareketlilik az varikosel oldu ama düzelmedi.tüp bebek girişimdeyiz su an genetik testleri istediler sonuçları bekliyoruz.bende olağan bir problem yok.işe yarar yada yaramaz deneyip göreceğiz hem kendim hem eşim için sipariş vereceğim.arkadasımın babası tır şöförüydü romanyada ama su an an italyadaymış.onunla konustum babasına soracak babası romanyadaki arkadaşlarına sorduracak göndertirebilirse benim için alacak.sıkıntılı olmaz ise kolya gelirse elime sizler içinde isteyen olursa istetebilirim.ama önce kendim için isteyeyim sonuçta adam roman yada değil ve ordaki arkadaşlarından getirtmeye çalışacak.inşallah kolay olur ve yollayabilirler.o zaman sizler içinde istetebilirim.

mrb.
iki adet arası demişsiniz.bende adet düzensizliği var.kullansam yada nasıl kullansam işe yararmı bilgilendirirseniz sewinirim..

mrb.
iki adet arası demişsiniz.bende adet düzensizliği var.kullansam yada nasıl kullansam işe yararmı bilgilendirirseniz sewinirim..

cnm adetin bittigi gün basla diger adetini hissettiinde yada geldigi anda bırak zaten ondan sonra adetlerin düzelecek ictigin aylarda tam güününde geliooo

özge ılaca devam edıormusun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cnm 2 düşükten sonra genetik testlerim yapılıo ara verdim haliyle ama devam edicem beni gebe bırakıo bu ilac:D ama bi sorun var genetikte ya da kanda onun icin testlerim oluo bakalım artık

Merhaba arkadaşlar ben sağlıkla sıhhatle kızımı kucağıma aldım. Allahım inşallah hayırlı sağlıklı uzun bir ömür verir ve isteyen herkese bir an önce bebeğini kucağına almayı nasip eder. Hepinize her fırsatta dua ediyorum. Ben bu topik altında hastane korkağı işimli bir arkadaştan bu tentürü temin etmiştim kısa bir süre kullandım, ancak bunun yanında başka topiklerde de yazdığım gibi yapmadığım denemediğim bir şey kalmadı desem yeri var. Ancak bu tentürü kullandığım ay, aynı zamanda sülük tedavisi ve hacamat yaptırdım ve o ay hamile kaldım. Ben bu tentüre çok inandım ama doğrudan bundan hamile kaldım diyerek kimseyi yanıltmak istemem. Bu tentürü istediğim zaman hemen hamile kalamayacağımı düşünerek Romanya'dan 4 şişe daha sipariş vemiştim, onları kullanamadan hamile kaldım. Topiği çok fazla takip edemiyorum ama hala kullanmak isteyenvar ise bana geliş fiyatından elimdeki 4 şişeyi gönderebilirim. allahım hepinize sağlıkla sıhhatle bebeğinize kavuştursun inşallah.

Merhaba arkadaşlar ben sağlıkla sıhhatle kızımı kucağıma aldım. Allahım inşallah hayırlı sağlıklı uzun bir ömür verir ve isteyen herkese bir an önce bebeğini kucağına almayı nasip eder. Hepinize her fırsatta dua ediyorum. Ben bu topik altında hastane korkağı işimli bir arkadaştan bu tentürü temin etmiştim kısa bir süre kullandım, ancak bunun yanında başka topiklerde de yazdığım gibi yapmadığım denemediğim bir şey kalmadı desem yeri var. Ancak bu tentürü kullandığım ay, aynı zamanda sülük tedavisi ve hacamat yaptırdım ve o ay hamile kaldım. Ben bu tentüre çok inandım ama doğrudan bundan hamile kaldım diyerek kimseyi yanıltmak istemem. Bu tentürü istediğim zaman hemen hamile kalamayacağımı düşünerek Romanya'dan 4 şişe daha sipariş vemiştim, onları kullanamadan hamile kaldım. Topiği çok fazla takip edemiyorum ama hala kullanmak isteyenvar ise bana geliş fiyatından elimdeki 4 şişeyi gönderebilirim. allahım hepinize sağlıkla sıhhatle bebeğinize kavuştursun inşallah.

hayırlı olsun , güle güle sağlıkla bebeğini büyüt , çok şükür bizede nasip oldu ,inşallah sağ salim doğurmak nasip olur bana da :)

tent
Merhaba arkadaşlar ben sağlıkla sıhhatle kızımı kucağıma aldım. Allahım inşallah hayırlı sağlıklı uzun bir ömür verir ve isteyen herkese bir an önce bebeğini kucağına almayı nasip eder. Hepinize her fırsatta dua ediyorum. Ben bu topik altında hastane korkağı işimli bir arkadaştan bu tentürü temin etmiştim kısa bir süre kullandım, ancak bunun yanında başka topiklerde de yazdığım gibi yapmadığım denemediğim bir şey kalmadı desem yeri var. Ancak bu tentürü kullandığım ay, aynı zamanda sülük tedavisi ve hacamat yaptırdım ve o ay hamile kaldım. Ben bu tentüre çok inandım ama doğrudan bundan hamile kaldım diyerek kimseyi yanıltmak istemem. Bu tentürü istediğim zaman hemen hamile kalamayacağımı düşünerek Romanya'dan 4 şişe daha sipariş vemiştim, onları kullanamadan hamile kaldım. Topiği çok fazla takip edemiyorum ama hala kullanmak isteyenvar ise bana geliş fiyatından elimdeki 4 şişeyi gönderebilirim. allahım hepinize sağlıkla sıhhatle bebeğinize kavuştursun inşallah.[/QUOT

Hayırlı olsun bebeğinle birlikte sağlıklı mutlu günler dilerim.
tentürlerin fiyatı ne kadar acaba

arkadaşlar ben de almak istiyorum nerden temin ettiniz ntte satışı olan siteyi yollar mısınız lütfennnnnnnnnn.ayrıca sadece bayanlara mı iyi geliyo eşimde morfoloji sorunu var.cevabınızı bekliyorum

$6058230_1_large.webp$1248902_1_large.webp$1085516_1_large.webparkadaşlar nette buldum ama bunun kutusu falan ne renk nası bi şekli var hangisini kullanıyosunuz??

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bendede 2 tane branca var
irem arkadaşımdan aldım ,

kullanmak nasip olmadı ,

almak isteyen olursa özelden irtibata geçsin göndereyim ,sağlıkla kalın

pamuksheker Allah bebeğine uzun ömürler versin tebrik ediyorum ve hastanekorkağı seni de çok tebrik ediyorum yanlış hatırlamıyorsam bu ilacı beraber getirtmiştik geçen yıl tabi ben ozaman geldiği gün kullanmıstım o ay hamile kalmıştım şimdi oğlum 8 aylık kıpır kıpır :) :55: Aris noldu acaba görüşen varmı özelden falan mesaj atmıştım cevap yok umarım iyidir

Back
X