• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basit kiz???

deathbox

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2017
21
6
1
Flörtüm(liseden de eski arkadasim) yanina tatile cagiriyor ama gidersem ayri yerlerde kalicaz tabi sizce gitsem gozunde basit bir kiz mi olurum gitmemeli miyim?

Son düzenleme:
Flortunuz sevgiliniz oluyor heralde?bu dogru/yanlis diyebilmemiz icin sizin presnsiplerinizi bilmemiz gerekir oncelikle...kimi nikahsiz sevgilisini opmez,kimi ayni evde yasar...bu tamamen size kalmis bir durum

Flörtüm yanina tatile cagiriyor ama gidersem ayri yerlerde kalicaz tabi sizce gitsem gozunde basit bir kiz mi olurum gitmemeli miyim?
flörtün :D

ben hıc erkek arkadasımla tatıle gıtmedım
benı hep su dusunce rahatsız eder
sımdı gıtcem resımler cekılıcem flortum dedıgım adamla yarın bıgun ayrılırsak elınde resımlerım kalıcak belkı kotu ayrılıcaz bu benı cok rahatsız eder bu yuzden hıc gıtmedım

ama tatıle gıdınce basıt kız olanıda hıc gormedım de duymadım da cok sacma

Flörtse gidilmez,
Uzun zamandır beraberseniz sevgili olmuşsunuzdur,
Ayrıca aile izin verecek mi?

Seni seviyorsa basit kiz olmazsin ki daha sevgili bile degilmissiniz. O yüzden evet basit kiz olarak görür.

Daha yeni tanımışsın. Sevgilim degil diyosun. Ve tatiile gidiceksin. Güveniyomusun? Ne kdr tanıyosun? Zaman kötü insanların başına gelmeyen kalmıyo. Sen bilirsin. Ben olsam gitmezdm. Tanımadıgım biriyle ne işim var..

Bence basit miyim bileşik miyimden çok ben bu adamla tatile gitsem başıma bi şey gelir mi annem babam izin verir mi diye düşün

Bu flortle sevgili arasindaki fark ne ki?:olamaz:
Cahilligime verin cidden bilmiyorum.
Yani bn erkek arkadasimi seviyor ve guveniyorsam giderdim lakin gittim de zamaninda.

Daha yeni tanımışsın. Sevgilim degil diyosun. Ve tatiile gidiceksin. Güveniyomusun? Ne kdr tanıyosun? Zaman kötü insanların başına gelmeyen kalmıyo. Sen bilirsin. Ben olsam gitmezdm. Tanımadıgım biriyle ne işim var..
Liseden arkadasim zaten ama 4 5 aydir flort gibiyiz

Back
X