Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet anlamadım işte ne demek istiyor ?İnanca mı ?
Bu adam müzisyen kızın biri bu iki sevgiliye takmış ikisine büyü yapmış öyle anlatmıştı. İnancımız sağlamdı ama ayrıldık sebep yokken demiştiİnanca mı ?
Eski sevgiliden hala umudu var gibi..Merhabalar ; ilk kez yazıyorum bu sitede .
Birini sevmeye başladım.Öneceden tanıdığım biriydi bu adam.Askerde konuşmaya başladığım biri.Onun yaşı 26 benim 24. Bu askerden önce 5senelik sevgilisinden ayrıldı.Benimle pek ilgilenmiyor bu aralar.What sapp durumuna şunu yazmış fakat ne demek istediğini çözemediö beynim durmuş gibi algılaymadım sizce eski sevgilsini unutamadı mı ? Durumunda da bu yazıyor "Güzel anılar biriktirin ve inanca herseyin dönüm noktası olucağını bilin "
whatsapp durumunu sen anladın mı canım ben çözemedim yaa delircem5 yıllık ilişkisini hemen unutmasını beklemeyin.. aradan bayaaaaaaa zaman geçmesi lazım.
Bende öyle hissediyorum ikiside facebookları kaptmışlar ama whysaap durumunu çözemedim . canım anlamadım ??? Güzel anılar biriktirin ve inanca herseyin dönüm noktası olucağını bilin .Eski sevgiliden hala umudu var gibi..
birşey anlatmaya çalışmış anlamadımAdam türkçe konuşmayı bilmiyor bence. Nereden bakarsam bakayım anlamsız bir cümle.
Buradan kimse yardım edemeyecek anlaşılanDurumdan birsey anlamadim.. ama bes yil dile kolay
birşey anlatmaya çalışmış anlamadım
askerliğinin 11. ayında ayrılalı 1 sene oldu nerdeyse öyle mi dersiniz yinede5 yıllık ilişkiden çıkmış bir adama fazla umut besliyorsunuz bence. Onun üzerinden en azından 1 yıl geçmesi gerekiyor ki unutsun kendine gelsin. Yoksa kendinizi yara bandı olmuş olarak bulursunuz.
Ayrıca büyü nedir? adam hala eski sevgilisiyle her şeyini mükemmel sanıyor kabullenemiyor bizi ayırdılar kafasında.Büyü nedir Allah aşkına 21. yy dayız. İşine gelmeyen büyü diyor.
Yani inanınca olsun diyelim o zaman ne demek istiyor ??? :)Inanınca herseyin dönüm noktası olacağinı bilin.
Demis olsa. Burdanda eski sevgilisiyle barisma ihtimali oldugunu falan anlıyorum ben![]()
Adam Türkçe konuşmayı bilmiyor bence. Nereden bakarsam bakayım anlamsız bir cümle.