• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başka bir şehir...

Majejik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
139
36
118
Selam kızlar son bir haftadır çok kötü durumdayım. ailemden ayrıldım okul için. hacettepe eczacılık ta okuyorum ve mecburi sebeplerden cemaat evinde kalıyorum. Ailemden kimseyle konusamiyorum çünkü ağlama krizleri geliyor artık kendimi tutmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum ağlamak istemiyorum artıkkkk

Okulun bitince hemen isin hazir olacak..bu skntilarini unutacaksin..guzel gunler gelecek..bunlari dusun ve dersler baslasin cevreye arkadaslarina alisip sosyal hayatin olur baska eve cikarsin kafa dengi biriylede..aglayipta guzel gunlerini heba etme

Okulun bitince hemen isin hazir olacak..bu skntilarini unutacaksin..guzel gunler gelecek..bunlari dusun ve dersler baslasin cevreye arkadaslarina alisip sosyal hayatin olur baska eve cikarsin kafa dengi biriylede..aglayipta guzel gunlerini heba etme
Ya evet ama ailemi çok özlüyorum ben ya böyle aradıkları anda gözlerim doluyor

ilk yılın mı ? zamanla alışırsın ilk günler böyle olur.. hatta 2. 3. yılın bile olsa ailenden ayrıldığın ilk günler kendini kötü hissetmen normal.

Selam kızlar son bir haftadır çok kötü durumdayım. ailemden ayrıldım okul için. hacettepe eczacılık ta okuyorum ve mecburi sebeplerden cemaat evinde kalıyorum. Ailemden kimseyle konusamiyorum çünkü ağlama krizleri geliyor artık kendimi tutmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum ağlamak istemiyorum artıkkkk

canım alışacaksın azıcık sabret

cnm eger kalcak yer sorun ise bıkac arkadas bulup ayrı eve cıksan yada ev arkadası arayan tonla ınsan var oralarda onlarla da konusabilirsn

bak bence şöyle yapabilirsen 3-4 arkadaş toplayıp ayrı eve çıkabilirsin.Yaşanmaz çünkü cemaat yurtlarında..:KK43:

Back
X