• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baska bir sehir

5.ye ne gerek var olur mu şartlar uygunsa insanin isini büyütmesi cok normal ve olmasi gereken birşey.

Senin konularını hatırlıyorum çünkü seni ve aileni yakinen tanıdığımız bir anne ve iki kizina benzetiyorum. Babalari hem karisini hem evlatlarını mağdur ederek bosandi, kadın kaç yaşından sonra yaşadığımız şehre geldi zorluklar yaşadı ama hayata tutundu. İki kızı da çok güzel ve iyi karakterli insanlar güzel ilişkileri var ikisinin de. Allah sizin de bahtinizi hep açık eylesin.

Bu nedenle normalde olsa ortak karar olduğu surece is için başka şehre gidilebilir derim ama senln yerinde ben de olsam ailemi bırakmak istemezdim sanırım. Bir de madem Eşiniz mudurlerle gecinemiyor tek şube için başka şehre gidince diğer dördü nolucak?

Canım eşimin mesleğinden dolayı bizde ailemzden uzağız hatta bu sene doğu görevine gidecez ama inan ki bu bana çok heycanlı geliyo yeni yerler farklı insanlar eşim çocuğum yanımda olruktan sonra aileme bende çok düşkünüm ama hayat şartları bide annesiz babasızları düşününce bizim ki hiç sıkıntı değil özleyince atlayıp gidiyorum yanlarına

ne gereği var ki? 4 tane restorant varmış zaten. müdürlerle anlaşamıyorsa o şehirdeyken burdaki müdürlerle nasıl anlaşcak. açıkçası çok çok saçma geldi.

Katiliyorum. Zaten 4 restoran varsa 5. icin yeri yurdu birakmaya, hamile kadini ailesinden ayirmaya degmez. Gerek yok bence.

Merhabalar herkese.
4 aylik evliyim cok sukur evliligimde bir problem yok. Dert mi degil mi onu da bilmiyorum da bir yazayim dedim.
Istanbul'da yasiyoruz ailemiz, arkadaslarimiz herkes burda. Zaten burada dogduk buyuduk.
Esimin burada 4 restorani var. Dun isten geldi baska bir sube acmak istedigini ama bu sefer baska sehirde acmak istedigini soyledi. Baska sehirde acarsa 1 ayligina falan bu acma surecinde orda kalip donecegini soyledi. Sonrada kardesi yurutecek ordan isleri ama kardesi henuz tam islere bakabilecek duzeyde degil. Buradaki restoranin birinde esim duruyor bakiyor digerlerine restorant mudurleri bakip ilgileniyor. Eger kardesi bakamazsa geceriz o sehirde yasariz boyle bir durum olabilir dedi. Bende kardesin yapamazsa oraya da mudur al dedim ancak anlasmazlik yasiyor mudurlerle pek yapamiyorlar sanirim detayini bilmiyorum. Oda olmaz dedi. Cok stres oldum baska bir sehirde ailemden cevremden uzakta yasamak istemiyorum. Zaten aileci biriyim ama off bilmiyorum ortada kesin bir sey de yok. Sehir disinda acmazsam burda bir tane daha acarim diyor ama ayyyy
Canim hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun esinin yolu acik olsun benim esimde hep ister kendi isim olsun ama imkanimiz yok maalesef bak ne guzel esin 5.yi dusunuyor evet aileden ayri kalmak cok zor ama alisana kadar gider gelirsiniz ne bilim annen gelir kardesin gelir sen gider kalirsin zaten bir muddet sonra adapte olur alisirsin simdiden strese sokma kendini bebegin hayirli olsun onuda strese sokma canim senin duygularini hissediyo cunku

5.ye ne gerek var olur mu şartlar uygunsa insanin isini büyütmesi cok normal ve olmasi gereken birşey.

Senin konularını hatırlıyorum çünkü seni ve aileni yakinen tanıdığımız bir anne ve iki kizina benzetiyorum. Babalari hem karisini hem evlatlarını mağdur ederek bosandi, kadın kaç yaşından sonra yaşadığımız şehre geldi zorluklar yaşadı ama hayata tutundu. İki kızı da çok güzel ve iyi karakterli insanlar güzel ilişkileri var ikisinin de. Allah sizin de bahtinizi hep açık eylesin.

Bu nedenle normalde olsa ortak karar olduğu surece is için başka şehre gidilebilir derim ama senln yerinde ben de olsam ailemi bırakmak istemezdim sanırım. Bir de madem Eşiniz mudurlerle gecinemiyor tek şube için başka şehre gidince diğer dördü nolucak?
Mudurlerle tam iletisim saglayamiyor ama onlar kalmaya devam edecek kardesini yetistirmeye calisiyor. Gidersek burda esimin baktigina abisi gececek

Esiniz ailenizden sikilmis olabilir mi ,fazla icli disli bir duruma gecmis olabilirsiniz ,
Ya da size aksetmiyor ama burada isleri cok iyi gitmiyorda olabilir ,belki onu rahatsiz eden birileri vardir ,eski bir sevgili gibi
Sonucta mudurlerle olmuyor diyip 4 subeyi burada henuz ise hazir olmayan kardesine birakip ,
Tek sube icin farkli bir ile gitmek mantikli gelmiyor ,
Bu iste bir bit yenigi var ,dikkatli olun derim ,

Back
X