Su an bunlari dusunmek icin yasinin cok kucuk oldugunu dusunuyorum.Merhaba ben 19 yasinda uni hazirlik okuyan bir kizim. Benim erkek arkadaşım var ama aileler biliyo sadece babam bilmiyo yuzuk bile taktik kendi aramizda. Erkek arkadaşım son zamanlarda benimle daha az ilgileniyo ve durmadan tartısıyo. Beni durmadan aglatiyo. Sinir krizleri gecirtio. Eskiden her zaman her saniye musait olan artık sadece geceleri konusmayi tercih ediyo. Ama sorsan bana deli gibi asik. Ve ben onunla bir gun konusmayinca kotu hissederken tartismalarimizda felan o 3 4 gune kadar uzatabiliyo. Nisanlilik evliligin fragmanidir derler korkuyorum .Arayinca hep biriyle konusuyo ama konferansa alinca erkek oluyo sizce ne yapmaliyim aldatiyomu baska birimi var cunku ciddi dusunuyorum ve tercihlerimi ona gore yapicam okulumu vs. Hayatimi degistirecegim adamin yanlis kisi olmasindan korktugum icin tecrubelerinize ihtiyacim var. Yardimci olursaniz sevinirim..
Evet zaten okulumuzu birlikte istiyoruz ama son 3 aydaki felan degisimi goz ardi edilecek gibi deil. Bilemiyorum cidden ailem de her kararima saygisi var. O yuzden sorumluluk ustumde agir hissediyorumBence hiç evlilik düşünme okuluna odaklan. 19 yaş deli dolu çağı hayatını yakma eğer seviyorsa seni zaten okulun bitene kadar bekler. Acele etme.
Gercektende cok ugrasiyorum hem derslerime calisiyorum ayrica oda cok caliyo ben hangi sehire gitsem oraya gelecegini felan hala diyo ama iste oyle hissetmiyorum 1 yil oldu iliskimiz su an bile konusmuyoruz . ve cok etkiliyo beni. Son zamanlardaki davranislari felanSakın ama sakın gelecegini etkileyecek kararları erkek arkadaşına göre sekillendirme ! Ciddi düşünmek için daha erken. Önce hayatını düzene sok sonra evliligi düşünmeye bolca vaktin olacak.
İlişkiler her zaman ilk günlerdeki gibi olmaz. Biraz uzaklasmalar normaldir. Ama 2 3 gün konuşmamak bence çok fazla. Ben mesela kendi iliskimden örnek veriyim,sevgiliyken konusmadigimiz gün olmazdı. 4 5 senelik bir iliskiden bahsediyorum. Sen ilişkinizin dinamigini daha iyi bilirsin. Bana göre evet anormal bi durum. Ama bu başka biri olduğu anlamına gelmez tabi. İyi dusunmelisin.Gercektende cok ugrasiyorum hem derslerime calisiyorum ayrica oda cok caliyo ben hangi sehire gitsem oraya gelecegini felan hala diyo ama iste oyle hissetmiyorum 1 yil oldu iliskimiz su an bile konusmuyoruz . ve cok etkiliyo beni. Son zamanlardaki davranislari felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?