Başka biri olmasın lütfen.:(

miinaj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2017
8
10
1
Merhaba ben 19 yasinda uni hazirlik okuyan bir kizim. Benim erkek arkadaşım var ama aileler biliyo sadece babam bilmiyo yuzuk bile taktik kendi aramizda. Erkek arkadaşım son zamanlarda benimle daha az ilgileniyo ve durmadan tartısıyo. Beni durmadan aglatiyo. Sinir krizleri gecirtio. Eskiden her zaman her saniye musait olan artık sadece geceleri konusmayi tercih ediyo. Ama sorsan bana deli gibi asik. Ve ben onunla bir gun konusmayinca kotu hissederken tartismalarimizda felan o 3 4 gune kadar uzatabiliyo. Nisanlilik evliligin fragmanidir derler korkuyorum .Arayinca hep biriyle konusuyo ama konferansa alinca erkek oluyo sizce ne yapmaliyim aldatiyomu baska birimi var cunku ciddi dusunuyorum ve tercihlerimi ona gore yapicam okulumu vs. Hayatimi degistirecegim adamin yanlis kisi olmasindan korktugum icin tecrubelerinize ihtiyacim var. Yardimci olursaniz sevinirim..

Su an bunlari dusunmek icin yasinin cok kucuk oldugunu dusunuyorum.
Size tavsiyem erkek arkadasina gore falan tercih yapma. Kendi isteklerine gore bicimlendir yasamini.

Fazla üzerine düşme ... Seni , senin kadar çok seviyorsa her türlü belli eder hissettirir.
Acele kararlar vermeyin , yaşınız çok genç herşey zamanla belli olur zaten.
Biraz da o senin gibi çabalasın , sen neden çabalıyorsun , bırak o peşinden koşsun deli gibi sevdiğini yaşatsın sana...

Bence hiç evlilik düşünme okuluna odaklan. 19 yaş deli dolu çağı hayatını yakma eğer seviyorsa seni zaten okulun bitene kadar bekler. Acele etme.
Evet zaten okulumuzu birlikte istiyoruz ama son 3 aydaki felan degisimi goz ardi edilecek gibi deil. Bilemiyorum cidden ailem de her kararima saygisi var. O yuzden sorumluluk ustumde agir hissediyorum

Ciddi dusunuyorum ama evlilik isi okul bitince . ve tercihlerimizi birbirimize gore yapicaz babama soyleyip nisan felan olur diye hayallerimiz var. Uni de. Ama beni cok dusundurmeye basladi gercekten uzun zamandir dusunuyorum cok cabaliyorum bana aglarken benimle konusma diyo. Bu kadar cabalarken goz ardi etmesi vs. Bilmiyorum cok dusunceliyim.

Sakın ama sakın gelecegini etkileyecek kararları erkek arkadaşına göre sekillendirme ! Ciddi düşünmek için daha erken. Önce hayatını düzene sok sonra evliligi düşünmeye bolca vaktin olacak.

Sakın ama sakın gelecegini etkileyecek kararları erkek arkadaşına göre sekillendirme ! Ciddi düşünmek için daha erken. Önce hayatını düzene sok sonra evliligi düşünmeye bolca vaktin olacak.
Gercektende cok ugrasiyorum hem derslerime calisiyorum ayrica oda cok caliyo ben hangi sehire gitsem oraya gelecegini felan hala diyo ama iste oyle hissetmiyorum 1 yil oldu iliskimiz su an bile konusmuyoruz . ve cok etkiliyo beni. Son zamanlardaki davranislari felan

Bu yaşta ciddi düşünmeyin lütfen.
Sonra çok pişman olunuyor.
Daha hayatı bilmiyorsunuz ve aşk size her şey gibi geliyor ki aslında aşık olmadığınızı sonradan anlayacaksınız.
Gezin tozun öncelikle eğitimizi bitirin.

İlişkiler her zaman ilk günlerdeki gibi olmaz. Biraz uzaklasmalar normaldir. Ama 2 3 gün konuşmamak bence çok fazla. Ben mesela kendi iliskimden örnek veriyim,sevgiliyken konusmadigimiz gün olmazdı. 4 5 senelik bir iliskiden bahsediyorum. Sen ilişkinizin dinamigini daha iyi bilirsin. Bana göre evet anormal bi durum. Ama bu başka biri olduğu anlamına gelmez tabi. İyi dusunmelisin.

1. Hayattaki tercihlerini bir insana göre yapma. Çok pişman olursun!
2.Kendi aramızda yüzük takma olayını at gitsin. Yalandan verilen sözler onlar. İnanma. Bazı şeylerin yolunu yapmak için yapılır.
3.Erkek arkadaşın o kadar ciddiyse çıksın babanın karşısına.
4.O seni önemsemiyorsa çıkar hayatından. Zaten ileri ki hayatında çok daha iyisi gelecek karşına.
5. Üniversiteyi bitirip işini eline almadan sakın evleneyim deme.

19 yaşında hayatını değiştireceğin her adam yanlış adamdır. Bi de kendi aranızda yüzük takmışsınız üniversite öğrencisi olarak bu arabesk kezban işleri nasıl ciddiye alıyosunuz

19 yaşında hayatını değiştireceğin her adam yanlış adamdır. Bi de kendi aranızda yüzük takmışsınız üniversite öğrencisi olarak bu arabesk kezban işleri nasıl ciddiye alıyosunuz

Senin yerinde olsam asla onun için kendimden bişeyler değiştirmezdim hele ki böyle bi adama.. o sana ayak uydursun yeterince fedakarlık yapmışsın bence

Sen tercihlerini kendine göre yap herzaman. Suan yaninda ama yarin olacagi ne malum. Ve kendin icin bir meslek edin ve sakın erken evlenelim diye ideallerinden geleceginden vazgecme. İlerde maddi ve manevi olarak güçlü olman gerekecegi zamanlar yasayabilirsin. O yuzden kendini olabildigince gelistir ve yere saglam bas

Genceciksin tercihlerini isteğin doğrultusunda yap

benim de üni tercihi yaptığım dönemde 3 yıllık bir ilişkim vardı fakat tercihlerimi ona göre yapmadım. kendim için en iyi olacak yerleri yazmaya çalıştım. ayrı şehirlerde okuduk. bununla ilgili hiç de sıkıntı yaşamadık. şimdi mezun oldum ve ilişkimiz devam ediyor.
seven her türlü seviyor. eğer varsa bir sıkıntısı zaten yürümez ama sende ciddi düşünmek ve nişan için acele etme. daha önünüzde çok yol var. kariyerin daha önemli. bunlara kafa yorma şu an akışına bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…