Başka birinin olmasına gerek yok ki. Seni üzen, ağlatan hatta sinir krizleri geçirten biri sence doğru kişi olabilir mi. Tercihlerini ona göre değil, benim için en iyisi nasıl olur diye düşünerek yap
Merhaba ben 19 yasinda uni hazirlik okuyan bir kizim. Benim erkek arkadaşım var ama aileler biliyo sadece babam bilmiyo yuzuk bile taktik kendi aramizda. Erkek arkadaşım son zamanlarda benimle daha az ilgileniyo ve durmadan tartısıyo. Beni durmadan aglatiyo. Sinir krizleri gecirtio. Eskiden her zaman her saniye musait olan artık sadece geceleri konusmayi tercih ediyo. Ama sorsan bana deli gibi asik. Ve ben onunla bir gun konusmayinca kotu hissederken tartismalarimizda felan o 3 4 gune kadar uzatabiliyo. Nisanlilik evliligin fragmanidir derler korkuyorum .Arayinca hep biriyle konusuyo ama konferansa alinca erkek oluyo sizce ne yapmaliyim aldatiyomu baska birimi var cunku ciddi dusunuyorum ve tercihlerimi ona gore yapicam okulumu vs. Hayatimi degistirecegim adamin yanlis kisi olmasindan korktugum icin tecrubelerinize ihtiyacim var. Yardimci olursaniz sevinirim..
yuzuk bile taktik kendi aramizda
durmadan aglatiyo. Sinir krizleri gecirtio
Nisanlilik evliligin fragmanidir derler korkuyorum
Baban daha durumu bilmiyorken kendi aranızda taktığınız yüzükle nisan olmuyor ve şimdiden böyleyse o zaman ohooo sen düşün hiçbir erkek için eğitimini erteleme kocan bile olsa hangi şehir hangi meslek istiyorsan git oku başkası için değiştirme seni seven insan her yerde sever bahane arayan insan gözünün üstünde kaş var der yine sevmezMerhaba ben 19 yasinda uni hazirlik okuyan bir kizim. Benim erkek arkadaşım var ama aileler biliyo sadece babam bilmiyo yuzuk bile taktik kendi aramizda. Erkek arkadaşım son zamanlarda benimle daha az ilgileniyo ve durmadan tartısıyo. Beni durmadan aglatiyo. Sinir krizleri gecirtio. Eskiden her zaman her saniye musait olan artık sadece geceleri konusmayi tercih ediyo. Ama sorsan bana deli gibi asik. Ve ben onunla bir gun konusmayinca kotu hissederken tartismalarimizda felan o 3 4 gune kadar uzatabiliyo. Nisanlilik evliligin fragmanidir derler korkuyorum .Arayinca hep biriyle konusuyo ama konferansa alinca erkek oluyo sizce ne yapmaliyim aldatiyomu baska birimi var cunku ciddi dusunuyorum ve tercihlerimi ona gore yapicam okulumu vs. Hayatimi degistirecegim adamin yanlis kisi olmasindan korktugum icin tecrubelerinize ihtiyacim var. Yardimci olursaniz sevinirim..
Tercihlerine ona gore yaptin diyelim. 3 ay sonra ayrildiniz. Ne olacak? Daha 19 undasin kime gore hayatini sekillendirdigine dikkat et. Yazik etme kendine. Sana deger vermeyene sen hic deger verme.Merhaba ben 19 yasinda uni hazirlik okuyan bir kizim. Benim erkek arkadaşım var ama aileler biliyo sadece babam bilmiyo yuzuk bile taktik kendi aramizda. Erkek arkadaşım son zamanlarda benimle daha az ilgileniyo ve durmadan tartısıyo. Beni durmadan aglatiyo. Sinir krizleri gecirtio. Eskiden her zaman her saniye musait olan artık sadece geceleri konusmayi tercih ediyo. Ama sorsan bana deli gibi asik. Ve ben onunla bir gun konusmayinca kotu hissederken tartismalarimizda felan o 3 4 gune kadar uzatabiliyo. Nisanlilik evliligin fragmanidir derler korkuyorum .Arayinca hep biriyle konusuyo ama konferansa alinca erkek oluyo sizce ne yapmaliyim aldatiyomu baska birimi var cunku ciddi dusunuyorum ve tercihlerimi ona gore yapicam okulumu vs. Hayatimi degistirecegim adamin yanlis kisi olmasindan korktugum icin tecrubelerinize ihtiyacim var. Yardimci olursaniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?