Hayir her onume gelene takmiyorum. İlk erkek arkadaşım ve gerçekten inandigim icin boyle oldu. Lutfen biraz saygili olunZaten universite hazırlık okuyup okul tercihini nasil ona göre yapacaksın?
Daha 19 yaşindasınız yahu, önüne çıkana yüzük takmak nedir? Ben esimle koca kazık kadar insan olmamıza ragmen isteme ve nisanda yüzük taktık. Her erkek arkadaşa yüzük takan tipler vardır, gidip 50 liralık yüzük alıp takarlar, adı yüzük taktık ciddiyiz olur. Bence kimseye deme bunu gülerler.
Valla canisi bence ona göre planlar yapma bırak o yapsın yaaa bi arkadasım ayni senin gibi üniversiteyi onun okuduğu şehire gitti yedi yıl iliskileri oldu ama başkası ile evli su an ve çok mutlu bence erkek emek vermeli yaMerhaba ben 19 yasinda uni hazirlik okuyan bir kizim. Benim erkek arkadaşım var ama aileler biliyo sadece babam bilmiyo yuzuk bile taktik kendi aramizda. Erkek arkadaşım son zamanlarda benimle daha az ilgileniyo ve durmadan tartısıyo. Beni durmadan aglatiyo. Sinir krizleri gecirtio. Eskiden her zaman her saniye musait olan artık sadece geceleri konusmayi tercih ediyo. Ama sorsan bana deli gibi asik. Ve ben onunla bir gun konusmayinca kotu hissederken tartismalarimizda felan o 3 4 gune kadar uzatabiliyo. Nisanlilik evliligin fragmanidir derler korkuyorum .Arayinca hep biriyle konusuyo ama konferansa alinca erkek oluyo sizce ne yapmaliyim aldatiyomu baska birimi var cunku ciddi dusunuyorum ve tercihlerimi ona gore yapicam okulumu vs. Hayatimi degistirecegim adamin yanlis kisi olmasindan korktugum icin tecrubelerinize ihtiyacim var. Yardimci olursaniz sevinirim..
Hayir her onume gelene takmiyorum. İlk erkek arkadaşım ve gerçekten inandigim icin boyle oldu. Lutfen biraz saygili olun
Hayır uni 1 sene daha hazirlik yapicam istedigim bolumu alcam ama ayni unide. Bu sene istedigimiz bolum gelmedi.19 yaşında ben de oldum ve sevgilime yüzük takmadan atlattım o evreyi. Hayır aile bilgisi olmadan takılan yüzük resmiymiş gibi konuya yüzük taķtikla başlatman sanki çocukla geri dönüşü olmayan bir yola girmişsin de ayrılman mümkun değilmiş gibi olmuş. Alt tarafı gayri resmi bi metal taktin diye herseye eyvallah mı dicen ne alaka? Bu bana komik geliyor, o yaşta o yüzüğe bu kadar anlam yüklemek, ilerde sana da komik ve sacma gelecektir. Erkeklerde daha ortada fol yokken 50 tllik yüzük takinca tapuyu aldık sanarlar, eline neden bu kozu veriyorsun?
Ama soruma cevap vermedin. Ünv hazırlık okuyup nasıl ona göre ünv ayarlıcaksın? Cidden meraktayım. Hali hazırda bi ünv kazanmışsın zaten.
Yani uni tercihlerini ona gore yapicam ayni uni ayni sehir belkide ayni kampüs. Onun icin edimHayır uni 1 sene daha hazirlik yapicam istedigim bolumu alcam ama ayni unide. Bu sene istedigimiz bolum gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?