Başka biri olmasın lütfen.:(

Hayir her onume gelene takmiyorum. İlk erkek arkadaşım ve gerçekten inandigim icin boyle oldu. Lutfen biraz saygili olun

Valla canisi bence ona göre planlar yapma bırak o yapsın yaaa bi arkadasım ayni senin gibi üniversiteyi onun okuduğu şehire gitti yedi yıl iliskileri oldu ama başkası ile evli su an ve çok mutlu bence erkek emek vermeli ya

Hayir her onume gelene takmiyorum. İlk erkek arkadaşım ve gerçekten inandigim icin boyle oldu. Lutfen biraz saygili olun

19 yaşında ben de oldum ve sevgilime yüzük takmadan atlattım o evreyi. Hayır aile bilgisi olmadan takılan yüzük resmiymiş gibi konuya yüzük taķtikla başlatman sanki çocukla geri dönüşü olmayan bir yola girmişsin de ayrılman mümkun değilmiş gibi olmuş. Alt tarafı gayri resmi bi metal taktin diye herseye eyvallah mı dicen ne alaka? Bu bana komik geliyor, o yaşta o yüzüğe bu kadar anlam yüklemek, ilerde sana da komik ve sacma gelecektir. Erkeklerde daha ortada fol yokken 50 tllik yüzük takinca tapuyu aldık sanarlar, eline neden bu kozu veriyorsun?

Ama soruma cevap vermedin. Ünv hazırlık okuyup nasıl ona göre ünv ayarlıcaksın? Cidden meraktayım. Hali hazırda bi ünv kazanmışsın zaten.

Kendi aranizda taktiginiz yuzuk nisan sayilmaz.
Ve hayatini biri icin programlama.
Daha cok cok kucuksun evlilik dusuncelerin arasinda olmamali.
Flort edebilirsin elbette ama evlilik dusunmez cok sagliksiz

Erkek arkadaşını tanımadığım için yorum yapamayacağım ama şu var hayat tercihini ona göre yapma kesinlikle bu acıdan duygusal Düşünme asla

Geçen sene ve bu sene olmak üzere 2 sene üniversite yılı kaybettirmiş zaten bu şahıs sana..
Şimdi silkelen kendine gel kaybettiğin 2 yılı telafi için güzelce derslere odaklan..

19 yasinda gencecik beyinlerin "tercihlerimi kocis adayima gore yapicam" demesi ne kadar aci. Kadinlarimiza daha cocukken gelin olmanin onemini oyle bir asiliyoruz ki kadinlarimizin tek derdi evlilik oluyor. 19 yasinda genc bir kadinin okul ve bolum konusunda hedefleri olmali. Siz bir bireysiniz. İstekleriniz yok mu, hedefleriniz yok mu? Neden okul ve bolum seciyorsunuz sevgilinize gore?

Hayır uni 1 sene daha hazirlik yapicam istedigim bolumu alcam ama ayni unide. Bu sene istedigimiz bolum gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…