- 22 Mart 2024
- 27
- -12
- 8
- 37
- Konu Sahibi fndkelftuba
Bugün kızıma 6. Sınıf konu anlatımlı yaz tatilinde çalışsın diye kitap almaya gittik. Fakat bulamadık. Orda oturan biri vardı, burada mı çalışıyorsunuz bir kitabı bulamıyoruz dedim. Adamda yok hayır dedi. Eşim birden sinirlendi önce ne olduğunu anlamadım. Adam ben öğretmenim yardımcı olayım deyip bir kitap gösterdi, bende baktım tabi amacimiz kitap almak ve bir öğretmenden yardım almak iyi birşey diye düşündüm. Aklımdan tek bir kötü düşünce bile geçmedi. Birden bana bağırıp kızmaya basladı eşim. Ben oradayken elin adamına neden soruyorsun, bana sor ben sorarim adama neden sen muhattap oluyorsun dedi. Haklı ama gerçekten tek isteğim çocuğum bir kitap bulmak, aklıma bile gelmedi başka birşey. Eşim söyleyince sonradan idrak ettim yaptığım hatayı. Evet eşim yanımdayken neden soruyorsun yani ama o an düşünmedim işte. Özür diledim ama sınırı hala geçmedi. Gerçekten moralim çok bozuk, ya diyorum kocam yanimda kim bana bakabilir, kim yanliş düşünebilir ki.. eşimde sen düşünmezsin ama karşındaki düşünür diyor. Off ya nasıl gönlünü alırım. Bilmiyorum biraz yol gosterin kizlar.